BAHCESEHIR UNIVERSITESINDE FRP ETKINLIKLERI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

BAHCESEHIR UNIVERSITESINDE FRP ETKINLIKLERI

Post by Sylvius »

Evet arkadaslar az once aldigimiz kararlar isiginda bahcesehir universitesi kapilarini siz frp severlere aciyoruz. gelecek haftadan baslamak kaydiyla 'bilim kurgu ve FRP 'kulubumuz ile irtibata gecen ve oyun oynamak senaryo yazmak hatta cizgi film calismalari yapmak isteyen siz sevgili fantasy severlere hizmet verecegiz. Ancak okulun yeni muhendislik binasinin henuz insaatinin surmasi nedeniyle c bloktaki siniflari ya da zamana gore guzel mekanlarimizi kullanacagiz. tum universiteli ya da liseli arkadaslar kulubumuzun davetlisidir.
Bilmeyenler icin bahcesehir universitesinin besiktas kampusunde yaplacak olan aktiviteler ,Besiktas carsiya 5 dk,iskeleye 3 dk uzakliktadir. cumartesi ve pazarlari oyun oynamak isteyenler gelsin bir gorsun derim, siniflarda projector beyaz tahta ve isitma sogutma sistemleri mevcuttur alt katta kafemiz gece 12 ye kadar hizmet vermektedir.Okula girisler kimlik verdikten sonra han kapisi gibi sorgusuz sualsiz olur. herkese giris karti verilir. Besiktas ve cevresinde bu sene temellerini atacagimiz ve seneye civardaki tum FRP severlerin ortak bulusma noktasi olacagina inandigimiz bu yer hepimizindir herkesi bekliyoruz gelin oryantasyon yapalim en azindan fikirlerinizi alalim

Bahcesehir Bilim Kurgu ve FRP kulubu baskani
Mustafa Aykut KILIC

irtibat no: 0505 650 81 61
msn ve mail: thearchmageofrealms@yahoo.com
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Harkulade bir hizmet. Ozellikle frp oynanılabilinecek yer sıkıntısı çekildiği şu yıllarda eminim ki bir çok kişi bundan faydalanmak isteyecektir. Tebrikler...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer oyun oynanacak yeri görmek, oyun oynamak ya da sadece izlemek isterseniz; hemen her cumartesi günü oradayız. Ortamda FRP oynamış biri olarak gayet rahat olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca sınıflar için yönetimden izin alındığı için sınıftan çıkarılma gibi bir durum da yok. Odalar FRP Kulübü etkinliği için ayrılmış oluyor. Dizüstü bilgisayar getirildiği takdirde wireless, projeksiyon ve müzik imkânı da oluyor. Gelmek isteyen herkes Mustafa'nın numarasından ulaşabilir. Yeri bilmeyenleri de cumartesi uygun saatte Beşiktaş'tan alabiliriz.

Saygılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

HARİKAAAAAAA :mrgreen: HEHHEHEHEH mükemmel ötesi :lol:
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar fellik fellik yer arayan guruha ne oldu. Beles tenha ve merkezi yer oneriyorum gelen yok bu nasıl istir.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bir tarih vermezsek kimse gelmez bence. Bu hafta pazar da oyun olacakmış Kenan'ın dediğine göre. Eğer olursa o saatte herkes gelebilir oraya. Ne dersin?

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

İyi de arkadasım ben cumartesi pazar olmak uzere 2 gun saat 12 den aksam 7 ye 2 sınıf ayırttım isteyen arkadaslar benle temasa gecsin diye telefon ve mail ve msn verdim ama tık yok. :clap:
dyraxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dyraxx »

biraz geç oldu ama en azından bu sitenin adresini alabildim okula bugün uğradım(işin kötüsü bende bahçeşehir ünideyim ) okulda bu tip olayın yapıldığından haberim bile yoktu.bu klübede sene başında mail atııştım ama hiç bi cevap gelmedi siteyi kurcalıyorum şimdilik ama seneye sizi okulda bulurum ona göre:) :-P
elenwen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elenwen »

ya çok geç görmüştmafişi sitenin adresinide zati ordan aldm.afişi görünce gözüm açıldı bi mutluluk ve heycanla yeri fln alckken tarih gözüme çarptı 2gün önce btmş oldugunu anlayınca inanmak istemedm :cry: :cry: baya acı oldu bide orman fakültesine-ki aslnda ranger okulu agaçları fln öğrenioruz :-P -kimin o afişleri astıgini öğrensem cok hos olcak.koca fakultedebi frp bilen oynayan adamla karsılasmak,konusmak,tanısmak gibi sosyal arzularım var...mümkünse olurda gören olursa bunu iü-orman fakültesnde bi temas ltfn ya.
Baron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron »

Bende Oturduğum bölge sınırlarına yakın yerlerde acaba oynayan birileri var mı diye sorardım kendi kendime.Demek varmış eğer böyle bir etkinlik olursa beni de haberdar ederseniz çok sevinirim.İlginize teşekkürler
Sana Doğudan Gelip Kayıp Birşey Arayan Bir Yabancı Olduğumu SöylersemSana Batıdan Gelen Bir Yabancı Olduğumu Ve Aradığının Ben Olduğumu Söylerim
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Sylvius'un İstanbulda fazla kalmayacak olması, bu süre içinde de çalışacak olması etkinlik olmasını zorlaştırır ama yaz bitince bir sorun olacağını sanmam. Sene içinde kendi grubunuzu da getirip oyun oynayabilirsiniz. Yer sıkıntısı çekenler için derman olacak bu çözümün neden pek ilgi görmediğini anlamadım ama..

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Fall-From-Grace
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fall-From-Grace »

Güvensizlik, üşengeçlik gibi nedenlerden kaynaklanıyor olabilir mi?Ya da sanıldığının aksine kimse yer sıkıntısı çekmiyor mu acaba:)Güzel bir uygulama olmuş.şahsen sonbaharda, izlemek için bile olsa aranıza katılmak isterim doğrusu.Görüşmek dileğiyle diyelim biz :wink:
Devotion eludes
And in sadness I lumber
In my own ashes I am standing without a soul
She wept and whispered: "I know..."
Post Reply