Asker Yolcusu Darkgnome
Asker Yolcusu Darkgnome
Site bir müdavimini daha askere gönderiyor arkadaşlar. Büyü Laboratuvarının başbüyücü gnomu Darkgnome 10 Nisan da askere gidiyor. Her ne kadar sivil hayattaki son günleri kendi inzivasına çekilme yönünde kullanmak istese de ben yine de keşke gitmeden evvel bi görüşebilseydik diyorum. Herneyse sorun değil...
Bu arada Dakgnome, becerileri elinden geldiği kadar yazdıktan sonra belgeyi bana gönderebilirsen projeyi sona ulaştırmak için çabalamaya devam edebiliriz.
Darkgnome' a hayırlı tezkereler diliyorum. Ara ara tekrar FRPWorld'e uğrarsın umarım. Pek çok konuda bana yardımcı olduğun için sana özel teşekkürlerimi sunuyorum.
Eldarin!
Bu arada Dakgnome, becerileri elinden geldiği kadar yazdıktan sonra belgeyi bana gönderebilirsen projeyi sona ulaştırmak için çabalamaya devam edebiliriz.
Darkgnome' a hayırlı tezkereler diliyorum. Ara ara tekrar FRPWorld'e uğrarsın umarım. Pek çok konuda bana yardımcı olduğun için sana özel teşekkürlerimi sunuyorum.
Eldarin!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bir asker daha ha... Hayırlı tezkereleri şimdiden dileyelim sevgili Darkgnome'a. Sohbetiyle de RP'leri ile de sevdiğim arkadaşımızı bir an önce yeniden aramızda görmeyi gerçekten çok isterim. Umarım bu onun için güzel bir tecrübe olur.
Kolay gelsin hocam.
Kolay gelsin hocam.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
İçim parçalanıyor. Gül gibi gnomumu yaban ellere gönderiyorum.
Hayırlı tezkereler..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
tez teskere alıp gelsin. bende peşinden geleceğim kasımda. allahım uzun dönem 1.5 yıl işkence gibi. askerde umarım bir kaç frp sever bulunur yoksa bitmez bu askerlik. askere gidince gözüm stanley kubrick kılıklı gnome icatları yapan bir adam arayacak bulursam allaaaaah diye bağıracam.
saygılarımla efenim.
saygılarımla efenim.
Diyardaki son asi gınomda böylece gitmiş oldu teheey
Hayırlı teskereler, bir komando olarak
.
Arada bir uğrarsın inşallahta özletmezsin kendini
Hayırlı teskereler, bir komando olarak
Arada bir uğrarsın inşallahta özletmezsin kendini
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sağolun arkadaşlar, duygulandırdınız beni. Bir an önce gidip dönmek istiyorum. Zaten kısa dönem çıktı, gidip geleceğim, anlamayacaksınız bile gittiğimi. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yaşasın!Darkgnome wrote:Zaten kısa dönem çıktı, gidip geleceğim, anlamayacaksınız bile gittiğimi.
şaka bir yana, kısa dönem de olsa özleyeceğiz seni. Ara sıra FRPWorld'e girmeyi unutma. Avatarını bile askerliğe uyarlamış. :hüzünlüsmiley:
Hayırlı teskereler, arkadaşım..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..geçen sen bu zamannar ben askere gitmiştim, okuyunca bayaa hislendim şimdi.
hayırlı olsun gınom. zaten kısa dönem. kimsenin söölediklerini kafaya takma, önemli olan tek şey başındaki komutandır. gerisini kim ne derse yalan kabul et. ek$i sözlükten askere gideceklere tavsiyeler başlığındakileri oku bi de, yararı olur.
tek bişiy diyom sana: allah sabır versin.
hayırlı olsun gınom. zaten kısa dönem. kimsenin söölediklerini kafaya takma, önemli olan tek şey başındaki komutandır. gerisini kim ne derse yalan kabul et. ek$i sözlükten askere gideceklere tavsiyeler başlığındakileri oku bi de, yararı olur.
tek bişiy diyom sana: allah sabır versin.
War, war never changes...