Drizzt Kitaplarında En Akılda Kalan Sahne (Spoiler ÄÂ
Drizzt'e şu kaptanın suratında ki maskeyi çıkarmasını, onsuz daha yakışıklı göründüğünü söylemesini oldukça ilginç ve etkileyici bulmuştum. Gerçek güzelliğin insanın gerçekte olduğu gibi görünmesinde yattığıbir gerçektir arkadaşlar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Enteri nin Drizzt e kaybetmiş olmasına rağmen Kimmuriel in kinetik kalkanı yüzünden ölmemesi ve Drizzt'i -bi süre içinde olsa- öldürmesi...
Drizztin kurtardığı elf kızının sonraki aşamalarda Drizzti öldürmeye çalışırken Kullandığı Fireshield sayesinde kendisiyle Drizzt i de götürmek istemesi ölüm halinde iken bile Drizzt in Heal potion ı elf kızına vermek istemesi...
Gelmiş geçmiş sayılı Savaş büyücülerinden (özellikle deniz savaşları) Robillard ın içinde olduğu her sahne...
Jarlaxle nin Zaknafein in hakkında yaptığı yorum (Kristalin Hizmetkarı 'nın sonunda) "Zaknafein i sadece bir kere tam olarak yenebilmiş olmasına rağmen Zak 'ın dewamlı Jarlaxle nin daha iyi olduğunu söylemesi ve bir gün Zak'ın gelip onlardan daha iyi bi dövüşçü bulduğunun jarlaxleye söylemesi (bu Drizzt oluyor)..."
VE tabii ki Zaknafein in Drizzt in Erttu yu cehenneme geri yollayıp Wulfgar'ı kurtardıktan sonra ruh halinde oğlunu ziyarete gelmesi...
Benim için bunlar önemli sahneler özellikle Zaknafein ile ilgilileri yazarken tüylerim ürperdi
Teşekkürler....
Drizztin kurtardığı elf kızının sonraki aşamalarda Drizzti öldürmeye çalışırken Kullandığı Fireshield sayesinde kendisiyle Drizzt i de götürmek istemesi ölüm halinde iken bile Drizzt in Heal potion ı elf kızına vermek istemesi...
Gelmiş geçmiş sayılı Savaş büyücülerinden (özellikle deniz savaşları) Robillard ın içinde olduğu her sahne...
Jarlaxle nin Zaknafein in hakkında yaptığı yorum (Kristalin Hizmetkarı 'nın sonunda) "Zaknafein i sadece bir kere tam olarak yenebilmiş olmasına rağmen Zak 'ın dewamlı Jarlaxle nin daha iyi olduğunu söylemesi ve bir gün Zak'ın gelip onlardan daha iyi bi dövüşçü bulduğunun jarlaxleye söylemesi (bu Drizzt oluyor)..."
VE tabii ki Zaknafein in Drizzt in Erttu yu cehenneme geri yollayıp Wulfgar'ı kurtardıktan sonra ruh halinde oğlunu ziyarete gelmesi...
Benim için bunlar önemli sahneler özellikle Zaknafein ile ilgilileri yazarken tüylerim ürperdi
Teşekkürler....
To Live is To Die!
Bence hepiniz hikayenin iyi taraflarını ayrı görmüşsünüz
Benim kanımca en iyi sahne hikayenin başinda .......
Babası Zaknafein sözleri olmalıdır.........
O...Drowların arasında masum bir ruh varmı ?
Drow Evlerindeki katleimdaki ...Andı...
Haykırışı ve Drizzt'in doguşu...
Ablasının Vierna sözleri....
Ne görüyorsun Drizzt Orden........
....................Saygılar
Benim kanımca en iyi sahne hikayenin başinda .......
Babası Zaknafein sözleri olmalıdır.........
O...Drowların arasında masum bir ruh varmı ?
Drow Evlerindeki katleimdaki ...Andı...
Haykırışı ve Drizzt'in doguşu...
Ablasının Vierna sözleri....
Ne görüyorsun Drizzt Orden........
....................Saygılar
tek sahne var.....
drizzt dövüşürken arada bir topuklarını üstüne gelio... nası bişi abi bu???
yıllardır spor yapıyorum , arasında dövüş sporlarıda var. bi kere gelemedim topuklarımın üstüne ...
biri bu herifi durdursun artık saçmalıkları dağları aştı...
drizzt dövüşürken arada bir topuklarını üstüne gelio... nası bişi abi bu???
yıllardır spor yapıyorum , arasında dövüş sporlarıda var. bi kere gelemedim topuklarımın üstüne ...
biri bu herifi durdursun artık saçmalıkları dağları aştı...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...