Frpworld siesine üye olduğumdan beri çok öğrendim çok samimi arkadaşlar edindim.Sorumluluklar aldım.Moderatör oldum.Bu yazıyı yazdığım andan itibaren siteyle ilgili bütün irtibatımı keseceğim sorumluluklarımın ve tüm yetkilerimin alınmasını, hesabımın banlanmasını taleb ediyorum.Bunlar yapılmasa bile siteyle ilgilenmeyeceğimi ve kararımın kesin olduğunu da belritmem yersiz olur galiba.Ayrıca şu anda benim dışında çalışan aktif tiyatro gönüllüleri ile bilgiyi bana msn adresimden ulaşacak herhangi bir site yöneticisine ulaştırmayı tahaddüt ediyorum.
Son olarak sitedeki bütün arkadaşlara hoşçakalın diyorum msnden bana her zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olabileceğim her konuda yardımcı olurum elimden geldiği kadar.Bu gidişimin siteden ayrılan arkadaşlarımın gidişiyle alakası olmadığını belirtiyorum....
Bütün yetki sorunluluklarım ve hesabım
-
mefistofeles
- Kullanıcı

konuşmalarımıza rağmen arkadaşımız kendi isteği ile yetkilerini yönetime devretmek istediğini yeniledi ve siteden ayrılacağını belirtti, bizede saygı duymak başka bir seçenek kalmadı. şuandan itibaren tüm yetkilerini alıyorum. Hesabını banlamaya gerek duymuyorum, girmek istememek kendi tercihin, siteye girersen kapımız sonuna kadar sana açık...
bundan önce frpworld için yaptığı tüm işler, harcadığı tüm emekler için sana sonsuz teşekkür ediyorum, yolun açık olsun mefisto...
son söz ve saygılarımla...
bundan önce frpworld için yaptığı tüm işler, harcadığı tüm emekler için sana sonsuz teşekkür ediyorum, yolun açık olsun mefisto...
son söz ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Eldarin