İzmir de Bana nargile ısmarlayacak Admin ve kullanı

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Locked
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmir de Bana nargile ısmarlayacak Admin ve kullanı

Post by mefistofeles »

İzmirdeki kullanıcıların bildiği gibi bana nargile yemek ve zamanını harcayacak admin veya kullanıcılar varsa bana ulaşsınlar.... :D :mrgreen:
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

olum sadece sana nargile ısmarlamak için gelemem,ama baktık ki bir buluşma olacak o zaman birşeyler düşünürüz. :wink:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Valla ben gelirimde Cuma ya da Cumartesi gelirim ancak, fazla da kalamamkusura kalma Mefisto pazar günü dönüyorum çünkü Bursa'ya, evdeki durumlarda biraz karışık.

Birde nargile falan ısmarlamam gelirsem, zaten aramda yoktur pek öyle şeylerle.

Uygunsa zaman görüşebiliriz Mefistocan.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Bütün frpworld kullanıcılarına seslenyorum bu cimri arkadaşları görüyomusunuz .Zübükzadeler sizi :D
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Aaah aah şu gençlik...! Buluşun işte canım alla alla adam gibi. Ben gelmeyi isterim ama vaktim şu sıralar o kadar çok kısıtlı ki...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

yaw mefisto yarın müsaitim bornovada çok güzel nargileciler vardır bildiim. Okursan mesajımı alperboge@yahoo.com a mail at sabah bakarım. Yarın 19.30 a kadar müsaitim.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

mefistofeles wrote:Bütün frpworld kullanıcılarına seslenyorum bu cimri arkadaşları görüyomusunuz .Zübükzadeler sizi :D
Gel, ben sana tombiki ısmarlayayım :) . (Ya da adı her ne ise)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
staykan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by staykan »

ya ben yeniyim ama bende ısmarlayabilirim :D
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Erkek adam meyveli nargile içmez ben sadece tönbeki içerim haberiniz olsun.Slvyos ismiyle gördüğüm cüce karakter beni iki defa ektiğinden seni kaale almakta biraz zorlanmıyor değilim
Çoktan beri bir buluşmadık.Buluşsak siz bana tönbeki ısmarlanız benim için olur bir saat zaman söyleyelim hadin bakem...

Not:Bu buluşmanın ana fikri olan bana nargile ısmarlama partisini unbutmadan birşeyler yapalım ben size kalamış kafeyi öneriyorum günüde siz belirleyin saatle beraber.
Locked