FRPci.Net

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

FRPci.Net

Post by Eldarin_ »

Image

FRP camiasına hitab eden yeni bir sanal ortam FRPci.net. Sitede forum, hikaye-yazı gibi bir çok sitede bulunan bölümler mevcut. Ancak bu sitenin birincil amacı diğerlerinden farklı. FRPci.net edinmek istediğiniz kitap, zar, vs gibi şeyleri alırken size yardımcı oluyor. Sizin için malzemeyi satın alıyor, adresinize kargo ile yolluyor. Siz ödemenizi havale ile yapıyor, ne kredi kartınıza dokunuyor, ne de kargo peşinde koşuyorsunuz. Bu şekilde “Kredi kartımın numarasını korsanlar ele geçirmiş midir?”, “Kredi kartıyla FRP kitabı alsam babam beni keser’” gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Bunun yanında çok zor bulunan kitapların bile getirtilebilmesi sitenin en güzel özelliği.

http://frpci.net/
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Dienekes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dienekes »

Haberimi gördüm mutlu oldum. İlk ay D&D Core Rulebook Gift Set'te kampanya var. Set, DM's Guide, Player's Handbook ve Monsters Manual'ı içeriyor. Hepsi 3.5 Edition.

İlgilenenlere ;)
Ben, geceleri saçına yapışan lolipop şekeriyim...
alpiasker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alpiasker »

Site kapandı galiba..?
Post Reply