MetuCon 2006 -10. Yıl şenlikleri-

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben de gelmeye çalışacağım, ama ilk kez MetuCon a katılışım olacak bu. Acemiyim yani :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hilmi katılacaksan bilet al hemen derim. Oyun kayıtları zaten işleyişi henüz çözülememiş bir algoritma tekniği ile yapılıyor. Birde geç kayıt yaptırırsan tercihlerde geride kalırsın ona göre.

Birde bu sene nedense çok fazla Mage(OWOD) oynu var. Ve anlamadığım bir şekilde hiç Werewolf, Hunter, Wraith, Vampire(çeşitli) oynu yok. D&D de çok az, AD&D neredeyse yok!

Ama LARP lar sağlam gözüküyor ;) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Olmadı ortada fasülye diye dolaşırım da, bilet nereden alacağım yahu ? :)

Etkinlik esnasında bilet alamıyo muyuz ?
güç amacın, k
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Alır mısın bilmiyorumda bi hayrını göremezsin ondan eminim. Ã?ünkü biletler tek gün için geçerli ve LARP, RPG diye ayrılıyorlar. Ve LARP oyuncuları zaten önce başvurma durumuna göre alınıyor. RPG oyuncuları da son 3 güne kadar yaptıkları başvuruların değerlendirilmesi ile sonuçlanıyor. Yani convention anında bilet almak bi işe yaramaz, ama biletsiz oyunda oynarsın onda sorun olacağını sanmam. Olmadı alırsın bi bilet noolacak sanki :) .

Ama oyun kaydını şimdi yapayım dersen bilet alabileceğin yerler mevcut, üstte bi yerlerde yazmıştım hatta;

İSTANBUL
Gerekli şeyler (Adres: Kalıpçı Sok. no: 111/1, 80200, Teşvikiye Tel:0 212 291 06 89-90-91)

Spawn sana ve arkadaşına kalacak yer ayarlandı abi. Hatta şanslısın, son yeri sen tutmuş oldun :) . Hadi yine iyisin ;) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

bu arada ben de yer ayırtmıştım ama herhangi bir onay maili gelmedi bi baksana adım var mı listede :D
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Onay maili yollanmıyor Pelin Abla. Neden bilmiyorum ama bana da gelmedi öyle birşey. Ben kendim sordum, öğrendim :) .

Bu arada Yeminer, sana da yurtta yer ayırttım (yurt sahibiyim ya :D ). Bu sabah konuştum konaklama sorumlusu ile, hallettik.

Pelin Abla, seni de sorarım bi ara. İsmini yazdırmışsan kayıt yaptırılmıştır muhtemelen, sorun çıkmış olacağını sanmam. Yine de sana haber veririm ben bir şekilde.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Buna sevindim işte, de "sana ve arkadaşına " da bir sorun var, arkadaşım kim ? Kimmiş o yaw, çıksın ortaya, saklanmasın benden :ayyyy!:
güç amacın, k
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Spawn77 ve saz arkadaşları da MetuCON a geleceklerde o bakımdan demiştim :) . FRPWorld'e girmiyorlar sanırım ama onlar içinde konuşmam istendi, konuştum bende :) .
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim. 29 Nisan'da vizem var ve Ankara da pek yakın bir yer değil. Ayrıca Ankara'da daha önce karşılaştığım kimse yok ve aile mevzusu var. Ekonomik yönünden bahsetmiyorum bile. :D Gelmeyi nasıl düşünebilmişim ki? :???:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ya arkadaşlar istanbuldan metucon a gidecekler varsa birlikte gidelim, tek başıma gitmek istemiyorum yav :)
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ben geliyom ama kalacak yer yok gibi artıkın sokakta kalırımyada tren istasyonuna bir battaniye getirin üşümeyeyim kız başıma :cry: biride bana yardım eli uzatsa ne iyi olur hühühühühhühühü bende isim ayırtmadım son dakka golü yani hilmiyle geliyom ama umarım ankara tayfası bir güzellik yaparda beni sokakta bırakmaz :D
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Larp hakkında hala bi bilgi gelmedi :cry:
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

-Esen kalacak yer istiyorsan metucon@gmil.com' a mail atabiliyorsun. Yurtta yer bulur musun bilemem ama kalacak yer illaki bulunur. Kalacak arkadaş vs yoksa konaklama sorumlusu ile iletişime geçebilirim. Ne diyosun?

-Pelin abla senin kalacak yer durumun ise olumlu, geçen sordum kaydın tutulmuş dediler. E-mail ie bildirim yapmıyorlarmış zaten.

-LARP konusunda ise evet bir gelişme yok. LARP GM i Onur bana olası isteklerini convention dan 3 gün önceye kadar mail ile ileteceğini söyledi o kadar. Henüz bana da bir haber ulaşmış değil.

Sen kostüm konusunda ne yaptın?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

valla şu an bir mail attım ama bakalım cevap gelecekmi :D en kötü ihtimal hilmi benimle sabahlar hehhehehehehe :schemes:
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Eldarin wrote:-Esen kalacak yer istiyorsan metucon@gmil.com' a mail atabiliyorsun. Yurtta yer bulur musun bilemem ama kalacak yer illaki bulunur. Kalacak arkadaş vs yoksa konaklama sorumlusu ile iletişime geçebilirim. Ne diyosun?

-Pelin abla senin kalacak yer durumun ise olumlu, geçen sordum kaydın tutulmuş dediler. E-mail ie bildirim yapmıyorlarmış zaten.

-LARP konusunda ise evet bir gelişme yok. LARP GM i Onur bana olası isteklerini convention dan 3 gün önceye kadar mail ile ileteceğini söyledi o kadar. Henüz bana da bir haber ulaşmış değil.

Sen kostüm konusunda ne yaptın?
Bi haber çıkmayınca ben de bi hazırlık yapmadım kostüm konusunda açıkçası vaktim de olmadı. Ama bu belirsizlik hiç de iyiye alamet değil. Umarım oyun güzel geçer :(
Post Reply