KNİGHT ONLİNE

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Xigenon da oynamıştım Artex ve Uwriel ile ama o kadar güzel bi oyun değil. 42 priestım vardı... Oyunda çok fazla hile kullanan var ve artık npc kesmekten bıkkınlık gelmişti kas babam kas, bitmiyordu...
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Dalmer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dalmer »

lvl 60üstü oldukdan sonra oyunun asıl aksiyonu başlıyor colony zone da orklar ve humanlar savaşıyorlar ayrıca haftalık çıkan genel savaşlar-lunar,darklunar,castle war,-oyuna eğlence getiriyor ama oyun gitgide paralı oluyor preminum(ücretli üyelik)almazsanız serverlerden bazılarına giremiyorsunuz yada çok uzun süre inat ederek giriyorsunuz.Ayrıca Türk iplerini balnılıyorlar sanıyorumki yeni üyelik alınmıyor
halo_fb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by halo_fb »

ben knight oynuyom beyler 69 lwl warıorum war 70 olamıom birtürlü cok zor hiz birsey okadar kolay ex wermiyo
halo_fb
apeiron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by apeiron »

beyler ben de oynuorum kinight ares serverinda ama lvl 70 üzeri yok die biliorum hem gold premium olsan bile kasılmaz hem topu topu 15-20 lvl 70 wardır dah acacaklarını sanmıorum
apeiron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by apeiron »

artık lvl 75 açılo cokkk yakında aresde 250 kadar lvl 70 olmus yeter dimi artık acsınlar kardesim :-P
nielk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nielk »

areste 62,dies lvl im 54 bufferim bilenler bilir
:wink:
bu arada www.knightonlineworld.com adresi amerikan serveri dır o yusden japKO daki gibi 70-80 lvl arası adam göremezsinz ama bu kural ares serverinda herkesin güçlenmesi üzerine değiştirildi .Ama yinede 60 tan sona oyunun eğlencesi çikio gerçktn. nick energency (dies)
hiçklmsenin yağmurun bile ...
apeiron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by apeiron »

nielk yakında açacaklar areste yoksa yakında bi sürü 70 lvl car görecez bi anlamı kalmıyacak... zaten ex kastıkça kafamızda "x50" gibi seyler belirio... eğer premiumsanız yasadınız gelen exin 50 katı demek... bunu keyfi yapacak halleri yok.... bence lvl 70 üzeri acılacağının habercisidir bu... neyse açsınlar bari bu skiller sıkmaya başladı yeni skillerle daha eğlenceli olurrr :-P :-P
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bu belki fazla alakalı olmıyacak ama Knight Online'ı bir gün oynadım ve bıraktım.Aşırı derecede basit bir oyun ve saçma.Dünya üzerinde bir çok Online oyun dururken Ölkemizde böyle saçma bir oyunun değer görmesi insanı üzüyor.World Of Warcraft / Ewerquest / Silkroad Online vb.oyunlar varken bunu oynamak aşırı derecede saçma.Zaten oyunun bir amacının olduğunu zannetmiyorum

Knight Online kendini fazla yenileyen bir oyun değil ama yukarıda saydığım oyunlara bakarsanız Knight gibi oyun yanında cevher kalır...

(Tamamiyle kişisel görüşlerim.Herkese saygılar.)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

knight onlinei lvl33 olana kadar biraz oynadım daha doğrusu ben oynadığım zamanlar pek populer değildi sonra arkadaşların charlarını oynadım hiç bi şekilde zevk vermeyen bi oyun

WoW oynuyorum onun üzerine yok ama LotR online i bekliyom yapılcakmış bomba olur o zaman
And i still wonder if you ever wonder the same!...
RunBaBaRun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by RunBaBaRun »

62 lvl kasarhood um cypher da buluşalım 1vs 1 yapalm istienle cypher deim
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

EğER LOTR Online olursa sabaha kadar oynarım ehuheheh...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben de KOoynamıştım bu kış lvl 45 orc wrrior'um vardı ne zaman ki soyuldum ondan sonra bıraktım ama kesinlikle bağımlılık yaptığı kanısındayım okuldan kaçıp internet cafeye gidip oynadığım günler pek bir fazladır hiç olmazsa ben kısa sürede bıraktım arkadaş 1 senesini verdi diezde 55lik olympia da 67 lık charı vardı......ama knight online'dan sonra lineage2 yi denemek istiyorum bilgisi olan var mı?
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

knight online iyi oyunda sevenleri bağışlasın grafikleri erbat. görüntüler çok kötü oyunda ayrıca harita küçük. belki warriorlarda grafik iyi olabilir ne de olsa onlar büyü yapmıyo. ama mage ve şamanlarda çok kötü. en sağlam oyun wow. :clap:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ayrıca türklerden ilk defa bıktığım oyundur kendisi ks yapanlar mı,''aga party pls'' diye yalvaranlar mı hepsi türk.....oyundaki 3-5 yabancı garip çocuk da oyunu türk oyunu zannediyo zaten !! :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

olabilecek en boş oyunlardan birtanesi daha...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Post Reply