ensiferum senin avatarında çok sanatsal :ayyyy!:
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Pennylane: Tatlı bir kız. Asyalı olduğunu tahmin ediyorum. Pek bir özelliği de yok. FRP ile alakasını kuramadım.
Staykan: Ben bu avatardan pek bir şey anlayamadım. VTEC de nedir?
Ensiferum: "Bite me" diyorsun sonra da bizi ısırıyorsun. Bu ne biçim iştir?
Seraphima: Kulaklardan elf olduğunu tahmin ediyorum. Ama psikopat bir elf. Kafanın altındaki vücut bir elfe göre biraz iri değil mi?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Değerlendirmen için teşekkür ederim FA ama ben onu oransız kulakları, psikopat mavi bakışları ,neredeyse gökyüzüne çıkacak kaşları ve kibri için seviyorum..Aman tikkat...Vücudunun iri gibi durması zırhından olabilir mi acaba?? Bilemem.. Dark elf arıyordum, piyangodan çıktı...Yine de teşekkürler..
Necros'un kralları diyorum necros'un avatarına..bana Tarot Kartları içinde yer alan Tılsımların Üçlüsü kartını hatırlattı..Güzel.Çalışkanlık ve bilgelik anlamında diyebiliriz...
Necros'un kralları diyorum necros'un avatarına..bana Tarot Kartları içinde yer alan Tılsımların Üçlüsü kartını hatırlattı..Güzel.Çalışkanlık ve bilgelik anlamında diyebiliriz...
Vox populi vox dei....
-
Diabolic_Wizard
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
mori_istar
- Kullanıcı

-
mori_istar
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Necros: Avatarında 3 tane undead benzeri şey görüğyorum ama gözlerim mi bozuk yoksa avatarın çözünürlüğü mü düşük anlayamadım.
Diabolic_Wizard: Tepesinde mavi lamba parlayan cüppeli bir figür. Acaba o asanın ucundaki şekil fiziki mi, yoksa ışık yüzünden mi olmuş?
Mefisto: Mefistocum valla anlayamadım avatarını be.. Hani mitolojik kanatlı ayakkabılar vardır ya onları çağrıştırdı aklımda. Belki bir miğfer de olabilir..
mori_istar: Avatarın eski atari oyunlarındaki bir figür gibi gözüküyor ama bunun sebebi animasyonon hızının düşük olması da olabilir. Sol elini de bir garip sıkıp sıkıp gevşetiyor.Hepinizi döverim der gibi bir tipi var.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Normalde avatarları biriktirip toptan tahlil yapıyorum flood olmasın diye ama bu seferlik bir kıyak geçelim. 

Daeya: Pencerenin şekline baktığımda aklıma Prince of Persia tarzı binalar geliyor ama burası bir tapınak olmalı. Dışarıdan güneş vurmasına rağmen içeride bir şamdan yakılmış, demek ki ya ayin yapılıyor ya da başrahip karanlıktan korkuyor.
Ortamın renkleri sanki içeride büyük bir ateş yanıyormuş gibi kızıl tonlarında. Pencereye göre tam ortalanmamış bir masanın veya sehpanın üzerine bir bayan uzanmış. (Bayan olduğu vücut hatlarından anlaşılabilir.) Bu ilk bakışta sunaktaki bir kurban gibi gözükebilir -ortam da buna müsait- ancak bayanın yattığı şey sunak değil, masa. Avatar küçük olduğundan bayanın giyiniklik derecesi hakkında yorum yapamayacağım ama aşağıya kaymış bir pelerin beni feci şekilde şüphelendirdi. Bayanın verdiği ilginç poz da; masa küçük olduğundan, rahat yatabilmek için hem poposunu hem de kafasını masaya koyabilmek için, vücudunu bükme zorunluluğuna bağlanabilir.
Tahlilime son verirken avatarın simetri yönünden gözümde puan kaybettiğini belirtir, ancak bu puanı renklerden ve kompozisyondan kazandığını söylemek isterim. Sonuç olarak ateşli bir avatar.
(Üstteki 5 tüyü de tahlil etmek isterdim ama onların avatarla alakası yok.
)
Siz de benim avatarını tahlil edin bakalım, ama acımasız olun haa.
Daeya: Pencerenin şekline baktığımda aklıma Prince of Persia tarzı binalar geliyor ama burası bir tapınak olmalı. Dışarıdan güneş vurmasına rağmen içeride bir şamdan yakılmış, demek ki ya ayin yapılıyor ya da başrahip karanlıktan korkuyor.
Tahlilime son verirken avatarın simetri yönünden gözümde puan kaybettiğini belirtir, ancak bu puanı renklerden ve kompozisyondan kazandığını söylemek isterim. Sonuç olarak ateşli bir avatar.
Siz de benim avatarını tahlil edin bakalım, ama acımasız olun haa.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests