SACRED

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
CelebrimborCulnamo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CelebrimborCulnamo »

valla ateş elementi yine kolay gelecek daha sonrası bayaa bi kasacak bence... Bende Su an 3. kez oynuyorum oyunu mageim ve bayaa güçlüyüm sanırım karşıma cıkan herşeyi ya yakıyom ya taş yapıp dövüyom. su an 29. leveldeyim (sanırım) ve sunu solyleyebilirimki eger oyunu once ogreniyim diyorsanız gladiator ile başlayın oyuna harbi sağlam. dark elf güzel ama en zevklisi mage ile oynamak.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

way abi demek sende bendensin hee abi mage super yaw iste kötü tarafı en baslarda gucsuz ama sonra manyak büyülere sahip oluo :D
ZeRa
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ZeRa »

cd nin icinde bir dosya daha var suan aklımda deil onu kopyalarsan oyun acılıyor
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi sen galiba daha ilk defa oynıcan :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

süper oyun abi,dark elf manyak..battle fogu bi atıyosun piyasayı doğruyosun anında
güç içinde yükselen;
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Biraz geç oldu sanırım ama ben de Sacred severlerden olduğum için yorum yazayım dedim. Oyuna Seraphim ile başladım. Çok müthiş bir oyun. Ama tüccar olayını daha geniş tutsalar gerçelten çok güzel olacaktı. Seraphimden başka karakterle oynamadım ama oyunu tekrar kurarsam kesinlikle Dark Elf ile oynayacağım. Grafikler çok güzel, oyun çok rahat takip ediliyor..
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

ben demosunu oynadım sadece..diabloya çok benziyordu o yüzden almadım ama baya zevkli bir oyunmuş sanırım bir oynamak lazım okuduklarımdan anladığım kadarıyla :)
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
dewil_in_fire
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dewil_in_fire »

bu ölümde eşiğinde bi asker war biliosunuz orc we royal soldier sawaşında hanii su istiyoo suyu bulup su getirmek amaça ama suya gidiom parlak bi yer war oraya da gidiyorum ama hiç bişi olmuyoo ban ayardımcı olabilcek warmı bu konuda ???

:evil: :evil: :evil:
dewil_in_fire
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dewil_in_fire »

dostum ben hani oo su isteyen ölemek üsere olan bi askerwarya ordxa kaldım suya gidiom hiç bişi olmuyoo bana yardımcı olurmusun
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Ben bu oyunu hiç sevmemiştim içinde oldukça fazla bug var.

Tabi birde şu su istenilen yere kadar oynana biliyor daha orayı geçeni görmedim. :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
dewil_in_fire
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dewil_in_fire »

Ne yani kimsemi geçemedi bende kendimekısıyodum ilk kesbi oyunda takılı kaldım çünkü dedim çok küçük bişi wardır görememişimdir diye demek sorun bende diil =)

:evil: :evil: :evil:

:schemes: :schemes: :schemes:
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Görmedinizmi,hımm bir dünya var hatta forumu biraz kurcalarsanız sanırım nasıl geçildiğinide bulursunuz,son patchlerde düzeltiyor orası ayrı.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Eğer önceki levellerda küçük bir iki hatanız varsa, öldürmeniz gereken her ne ise öldürmeden oradan uzaklaşmışsanız ve karanlık alanlar duruyorsa o zaman o bölümde sorun yaşamanız muhtemel..Bir iki level başa dönme imkanınız varsa oradan başlayın..
Vox populi vox dei....
Battle_Mage
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Battle_Mage »

ya nası çalıştırıyosunuz oyunu ben cd'yi yükledim ama açılmadı bide demoyu nerden bulcam nolur söliyim internet kafede oynuyodum manyaq bi oyun yaww nolurrr yardım edinnnn!!!!!!??????? :cry:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ehe ben baya geri kalmışım sanırım bu konudan ama 2. oyununu da bitirdim ne yalan söyleyeyim. :)) Ve ço kda zevk aldım, çok sevdim Sacred'ı.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply