Paladin Soruları...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

Yener wrote:Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler, sen yoğurdunu anlattığın şekilde yiyor olabilirsin barabus, bu olay esasında yaptığın RP ye bakar... Ben bu şekilde RP yapardım bu durumlarda diyorsan buna kimse karışamaz, bende zaten senin yorumuna saygılı bir şekilde sadece kendi yorumumu bir kez daha yaptım, bence, ben olsam ibarelerini kullandım ( sakın yanlış anlama sen kötüledin sen saygısızlık yaptın demiyorum, her şeyi hoş görü çerçevesinde yapmak en iyisi değilmi :wink: ) Sanırım bu soruyu soran arkadaşta almak istediği cevabı almış zaten...

"anlamayanlarda durumu senin gibi yorumlarlar" Demen yanlış olmuş yanlız, burada kimseye sen az biliyorsun sen hiç bilmiyorsun şeklinde bir takım ithamlarda bulunamayız değilmi ? Ben kimseye bu şekilde davranmıyorum aynı saygıyıda diyer kullanıcılardan doğal olarak bekliyorum.
kusura bakma dostum yorgınluk ve stres birleşince bazen söylememem gerekenleri söyleyebiliyorum , özür dilerim

haklısın bakış açımız farklı zaten herkes bana diyor çok asabi bi paldin olduğumu :) :) :)

neyse diyecek bişey yok snırım üstüne
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

sorun da bu zaten, asabi paladin olmaz :evillaugh: :evillaugh:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

barabus wrote:kusura bakma dostum yorgınluk ve stres birleşince bazen söylememem gerekenleri söyleyebiliyorum , özür dilerim

haklısın bakış açımız farklı zaten herkes bana diyor çok asabi bi paldin olduğumu :) :) :)

neyse diyecek bişey yok snırım üstüne
Önemli değil barabus benzer durumları bazı zamanlar bizde yaşıyoruz :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply