.:IZMIRCON:.

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

burock kişisi neredeyse ben de orada olacağımdır.Ã?yle ise ben charımı hazırlayayım inceden.Combatta çok pis kaçacağım bilen bilir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Arkadaşlar bir LARP isteği gelmişti BuRock tan. Manipulatin + Subterfuge u da tutturmuştu kendisi, olur demiştim bende fakat time ve matter ı birleştirirken büyünün gerçekliği eğmesinde bir sorun ile karşılaştım ve gerçeklik bana paradoks olarak tepki verdi.

NOT: Sınav tarihlerimden birisi tam 8 Nisan 2006 ya denk geliyor. Bu yüzden convention a katılamayacağım. Gerçekler bana bu şekilde bir tepki koymuştur : ).
Ama convention dan önce İzmir'e gelmeyi düşünüyorum. Daha önce de dediğim gibi eve de uğramam lazım çünkü. Eğer isterseniz convention dışı bir LARP deneyebiliriz. Uygun mekan, malzeme ve zamanı tutturabilirsek tabi.
Bunun için isterseniz ayrı bir başlık açalım. "Ben boş bir ev ya da mekan hazırlarım, hiçbir şekilde dışarıdan bize müdahale edilmez, zamanda ayarlarız, adamda, mühimmatta..." diyorsanız oturup meseleyi enine boyuna konuşabiliriz.
Ama dediğim gibi convention a katılamayacağım. Katılacak arkadaşlara da bol eğlenceli günler dilerim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

İzmirCON Organizatörleri wrote:İzmirCon 2006
CONVENTION HAKKINDA

İzmircon 2006 elimizde olan ve olmayan birtakım sebeplerden dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu tarih en kısa zamanda, sitenin aktif hale geçmesiyle birlikte açıklanacaktır.
Bu karar size daha iyi bir organizasyon sunabilmek için alınmıştır.

Gösterdiğiniz sabır için şimdiden teşekkürler.

İzmirCon 2006'da görüşmek dileğiyle.
Evet, belki de böylesi daha hayırlı olacaktır. Katılacak olan vardıysa geçmiş olsun diyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Alın İzmirCON 2006 afişini de İzmirCON culardan önce koyuyorum. Burdan buyrun der gibi oldu gerçi ama :D .

Bundan sonra kimse benim yüzüme bakmasın :D .

Image

NOT: Murat abi, ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

açık konuşuyorum, bu benin hayatımda gördüüm en başarılı afiş...

ellerine saalık murat... emesende "çizerim" diodun, harbiden çizmişsin.

walla helal olsun.
War, war never changes...
PhrenologisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PhrenologisT »

İzmirCOn afişlerine her seferinde diğerlerinde çok daha fazla özeniliyor. Bu seferki de gerçekten müthiş olmuş. Hazırlayanın ellerine sağlık.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

hakikaten iyi olmuş, şu murat kimse tanışmak isterdim
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

İzmircon oyuncu kayıtları başlamıştır.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

oyunlara 3 gün kalmasına rağmen oyuncu sayısı 10'u geçmemiş. çok sıkıntılı bir durum. umarım katılım olur. güzel bir organizasyonun yaşaması için destek vermek gerek.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

pazar günü dark job oyununa kaydoldum.

gelennernen görüşürüz.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Burak abi bak altta birde Starcraft LARP'ı var açmış elemanlar. Gördünde, "Starcraft açmaz beni" diyipte mi girmedin ki o oyuna?
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Eldarin wrote:Burak abi bak altta birde Starcraft LARP'ı var açmış elemanlar. Gördünde, "Starcraft açmaz beni" diyipte mi girmedin ki o oyuna?
Koz adlı oyunu diosan LARP diil o yaw. gerçi 16 kişi olduunu görünce kıllanmıştım; ama ana sayfada bi ibare var dikkat edersen:
İzmircon anasayfasında wrote:Wanwador LARP oyunu iptal edilmiştir. Bu sene LARP olmayacaktır. Özüntüyle bildiririz.
ha, starcraft zaten açmazdı, o ayrı tabe... :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Garip olmuş hakkaten. 16 kişiye Starcraft oynatmanın ne manası var anlayamadım. Gerçi anlasam ne farkeder, katılamayacam nasılsa :D .

Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

gittim gördüm, izlenimlerimi yazayım.

öncelikle bu organizasyon bir con.dan ziyade, "frp oynayalım organizasyonu" çerçevesinde değerlendirilmeli. bu, daha gerçekçi bir yaklaşım olur. yani burada metucon gibi daha oturmuş, daha bol imkanlara sahip bir organizasyondan bahsetmiyoruz. neticede ortada ne fantastik eserler yayımlayan yayınevlerinin standları var, ne workshoplar var. hatta bu sene -maalesef- LARP bile yoktu, ki beni en çok üzen de bu oldu.

LARP olmaması nedeniyle sadece 2. gün, yani pazar günü bir masaüstü oyun oynayarak etkinliğe katıldım. şahsen eğlendim; zira askerlik, STlik derken uzuuun bir süredir oyuncu olmamıştım. Diğer oyunculardan birinin Azalin olması, artı iyi bir STye denk gelmek, beni epey mutlu etti. Buradan Dark Job adlı VtM oyununun STsine selam ediyorum.

Organizatör arkadaşları daha önceden tanımıyordum, oyun günü tanıştım. hepsi canla-başla çalıştılar. özellikle 5 dakikada alternity öğrenme sekansını unutamayacağım :) hepsine ellerinize sağlık diyorum. aslında o 16 kişilik starcraft oyununu seyretmek isterdim. nasıl oldu acep?

neticede güzel zaman geçirdiğim bir aktiviteydi. hatıra t-shirt'ümü de aldım, seneye onu giyer gelirim artık.

elinde con.a ait fotoğraflar olan arkadaşlar varsa temasa geçelim.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

siteden katılım olmamış galiba?
Post Reply