Anime Dolaşım Halkası
Anime Dolaşım Halkası
Arkadaşlar daha önceden site içerisinde açılmış olan bir başlık ama bulamadım ve sanırım site tarih olarak geriye gidince o başlıkta gitti. Bende bu nedenle yeniden açma gereği duydum.
Bu başlık içeriğinde herkes elinde ki animelerin bir listesini atacak ve herkes bu şekilde birbiri ile anime paylaşımında bulunabilecek. Takaslar buluşma zamanında olabileceği gibi kargo ya da direk elden de olabilir. Bunlara kişiler karar verebilirler.
Benim listem için şu linke tıklayınız:
http://k.1asphost.com/ruhlar/gorath-anime.htm
Bu başlık içeriğinde herkes elinde ki animelerin bir listesini atacak ve herkes bu şekilde birbiri ile anime paylaşımında bulunabilecek. Takaslar buluşma zamanında olabileceği gibi kargo ya da direk elden de olabilir. Bunlara kişiler karar verebilirler.
Benim listem için şu linke tıklayınız:
http://k.1asphost.com/ruhlar/gorath-anime.htm
yaw üstad sen manyak bir arşiv var. valla benden 10 kat daha fazla. yani takas edebileceğim bir şeyim yok. yalnız paray la işi çözeriz dersen kesinlikle hayır demem.
Ben de naruto nun tüm bölümleri 1 - movie +1 ara bölüm var. Bleach ve hellsing in tüm bölümleri var. vampire hunter d - vampire hunter d bloodlust - ghost in the shell - ninja scroll film olarak mevcut . yani benim arşivim çok dar.
Ya inan o kadar hastayım ki olaya anlatamam. Yani o arviş keşşke ben de olsa ....
Teşekkürler... Cevabını muhakkak bekliyorum...
Ben de naruto nun tüm bölümleri 1 - movie +1 ara bölüm var. Bleach ve hellsing in tüm bölümleri var. vampire hunter d - vampire hunter d bloodlust - ghost in the shell - ninja scroll film olarak mevcut . yani benim arşivim çok dar.
Ya inan o kadar hastayım ki olaya anlatamam. Yani o arviş keşşke ben de olsa ....
Teşekkürler... Cevabını muhakkak bekliyorum...
Gorath sanırım darkgnome ve benim gibi arsiv yapan bir insansın. msn falan yazarsak birbirimize yardımcı olursak gelecek nesillere aktarım konusunda iyi adımlar atmıs oluruz bence...
peace sanada cekelim bikac dvd yada kap pc yi gel bigun
msn: thearchmageofrealms@yahoo.com
peace sanada cekelim bikac dvd yada kap pc yi gel bigun
msn: thearchmageofrealms@yahoo.com
Oradaki arşivim eski bir hayli. şimdi iki katı kadar bir arşivim daha var. Bu arada mümkünse burada satış gibi konular konuşulmasın. Burası takas alanıdır. Hatta paylaşım alanı. Biri satın almak istediği bir anime varsa o kişiye özelden ulaşarak halleder işini zaten.
Elinde anime arşivi olan arkadaşlarla takasa girebiliriz. Ama kaliteli sunum olması tercihimdir animelerin.
Elinde anime arşivi olan arkadaşlarla takasa girebiliriz. Ama kaliteli sunum olması tercihimdir animelerin.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
1 adet Ova'sı var. Anim-fin den elde edilebilir ova. Elfen Lied sohbetleri için buradan alalım senide. 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Possessed
- Site Çizeri
Gorath tebrikler, cok guzel bir arsivin var. Bi de nerede oturdugumuzu yazarsak sevinirim. Mesela ben İstanbuldanım(gerci simdilik orda deilim
)
ben de bi arkadasla basladık ortak arsiv yapmaya, bizim arsivimiz :
Komple biten seriler : (ovası movası ekstrası, her seyi biten)
1.Azumanga Daioh
2.Full Metal Panic? Fumoffu
3.Green Green
4.Full Metal Alchemist
5.Suzumiya Haruhi no Yuutsu
6.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
7.Ultra Maniac
8.Shaman King
9.Magikano
10.Dragonball GT
su anda cekmekte oldugumuz seriler : (birkac eksigi kalan ya da yeni basladıgımız)
1.Full Metal Panic
2.Love Hina (3 tane ova eksik)
3.Naruto (86ya kdr bitti)
4.One Piece (85e kdr bitti)
5.Great Teacher Onizuka
6.Fruits Basket
7.School Rumble
8.Burn-up! Scramble
9.Kiddy Grade
10.Battle Programmer Shirase
11.Ginban Kaleidoscope
12.Koi Koi 7 (simdilik piyasada 8 tane var, 8i de cektik)
simdilik bu kadar, arsivimiz gun gectikce genisliyor
ben de bi arkadasla basladık ortak arsiv yapmaya, bizim arsivimiz :
Komple biten seriler : (ovası movası ekstrası, her seyi biten)
1.Azumanga Daioh
2.Full Metal Panic? Fumoffu
3.Green Green
4.Full Metal Alchemist
5.Suzumiya Haruhi no Yuutsu
6.Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
7.Ultra Maniac
8.Shaman King
9.Magikano
10.Dragonball GT
su anda cekmekte oldugumuz seriler : (birkac eksigi kalan ya da yeni basladıgımız)
1.Full Metal Panic
2.Love Hina (3 tane ova eksik)
3.Naruto (86ya kdr bitti)
4.One Piece (85e kdr bitti)
5.Great Teacher Onizuka
6.Fruits Basket
7.School Rumble
8.Burn-up! Scramble
9.Kiddy Grade
10.Battle Programmer Shirase
11.Ginban Kaleidoscope
12.Koi Koi 7 (simdilik piyasada 8 tane var, 8i de cektik)
simdilik bu kadar, arsivimiz gun gectikce genisliyor
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Hmm bizdede biraz arşiv var ana animelerin çoğu Darkoda.
Bendekileri ve aklıma gelenleri söyleyeyim daha önce yazmıştım uzun uzun ama site geri gidince uçmuş topic:D
Naruto : Ã?ıkmış tüm bölümler
Bleach: Ã?ıkmış tüm bölümler
Gun X Sword: tüm bölümler
Wolfrain: tüm bölümler
Cowboy Bebop: tüm bölümler +1
Berserk: tüm bölümler
Gungrave: tüm bölümler
Dedective Conan: ilk 2 sezon
Trinity Blood: tüm bölümler
Full Metal Alchemist: tüm bölümler
Evangellion: tüm bölümler
Last Exile: tüm bölümler
Basilisk: tüm bölümler + shinobi(film)
Samurai Champloo: tüm bölümler
Ninja Scroll: tüm bölümler +2
Shaman King: tüm bölümler(devam ediyormu bilmiyorum)
Transformers: şimdi burda bir karmaşa var 100 bölüm var ama japon amerikan değişimi sonrasında seri koptu ne var ne yok bilmiyorum onun için
Record of the Lodoss War: tüm bölümler (tv serisi değil ama bu)(frp animesidir ayrıca bu)
Death Note: çıkmış tüm bölümler (6tane)
şimdilik aklıma bunlar geliyor. İstediğiniz dizi yada anime için bir özel mesaj yollayın illakli ya bende mevcuttur yada ona sahip birini tanıyorumdur(çok abuk yada spesifik olmadığı sürece, mesela 1982 yılında japonyada yayınlanmış dragon dizisi gibi).
Bendekileri ve aklıma gelenleri söyleyeyim daha önce yazmıştım uzun uzun ama site geri gidince uçmuş topic:D
Naruto : Ã?ıkmış tüm bölümler
Bleach: Ã?ıkmış tüm bölümler
Gun X Sword: tüm bölümler
Wolfrain: tüm bölümler
Cowboy Bebop: tüm bölümler +1
Berserk: tüm bölümler
Gungrave: tüm bölümler
Dedective Conan: ilk 2 sezon
Trinity Blood: tüm bölümler
Full Metal Alchemist: tüm bölümler
Evangellion: tüm bölümler
Last Exile: tüm bölümler
Basilisk: tüm bölümler + shinobi(film)
Samurai Champloo: tüm bölümler
Ninja Scroll: tüm bölümler +2
Shaman King: tüm bölümler(devam ediyormu bilmiyorum)
Transformers: şimdi burda bir karmaşa var 100 bölüm var ama japon amerikan değişimi sonrasında seri koptu ne var ne yok bilmiyorum onun için
Record of the Lodoss War: tüm bölümler (tv serisi değil ama bu)(frp animesidir ayrıca bu)
Death Note: çıkmış tüm bölümler (6tane)
şimdilik aklıma bunlar geliyor. İstediğiniz dizi yada anime için bir özel mesaj yollayın illakli ya bende mevcuttur yada ona sahip birini tanıyorumdur(çok abuk yada spesifik olmadığı sürece, mesela 1982 yılında japonyada yayınlanmış dragon dizisi gibi).
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Kimmiş acaba. Ya Wizard'ın dediği programla indirsene işte. Daha ne aranıyorsun.calida wrote:elinde angelsanctuary olan varmı aceba :plotting: ben 40 ı 40 yardımda bulamadım hatta cok sevgılı arkadaslarımızdan bırısı o kendını bılır bana anımesı dıye cızgı romanı yolladı 4 gun ınecek dıe bekledım sonu husran
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
O eski ya yenisi burda:
http://rapidshare.com/files/12277249/Ar ... v.xls.html
Ne zamandır atıcam. Unutuyorum.
http://rapidshare.com/files/12277249/Ar ... v.xls.html
Ne zamandır atıcam. Unutuyorum.