---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Seraphima gerçekten ilginç bri avatar seçmiş. Elf olmasına karşın yüzündeki ifade, bakışları ve boynundaki yılan figürü gerçekten resmi renkli farklı anlamlar katıyor.
Giysileirnden savaşçı olduğunu çıkardım ama eminim bu elf normal bir savaşçı değildir. Yüzlerce yılın savaş deneyimi onu benliğinden uzaklaştırmış, onu bir savaş makinesi haline getimiş gibi. Bir ordum olsa komutanı olmasını isteyeceğim türden bir kişi.
Eh bide birileri benimkini tahlil etsin bakalım
Giysileirnden savaşçı olduğunu çıkardım ama eminim bu elf normal bir savaşçı değildir. Yüzlerce yılın savaş deneyimi onu benliğinden uzaklaştırmış, onu bir savaş makinesi haline getimiş gibi. Bir ordum olsa komutanı olmasını isteyeceğim türden bir kişi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yeminer senin bu avatarının neye benzediğini bir çözebilsem hayatın anlamını çözmüş kadar sevinicem.
Ama bir yerden gözüm ısırıyor gibi bu sakın 'toplumun tekdüzeliğini anlamlandırıp ayaz sosyal değerlerin açmazlığyla sentezleyip ifade özgürlüğünü yaklamış bir insanın yüzündeki narsist ifade olmasın.
Ama bir yerden gözüm ısırıyor gibi bu sakın 'toplumun tekdüzeliğini anlamlandırıp ayaz sosyal değerlerin açmazlığyla sentezleyip ifade özgürlüğünü yaklamış bir insanın yüzündeki narsist ifade olmasın.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
Logan
- Kullanıcı

yeminer wrote:Seraphima gerçekten ilginç bri avatar seçmiş. Elf olmasına karşın yüzündeki ifade, bakışları ve boynundaki yılan figürü gerçekten resmi renkli farklı anlamlar katıyor.
Senin avatarını hep ben bir şeye benzetirim bir tane mage fire mage....
Ataşlerin içinde bir ateştopu tutuyor..
mage in sağdece kafası görünüyor...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Büyük bir su yılanı ... büyük ihtimale bir gemiye saldıracak ki öle sinirli... bakıyor...Efla wrote:Bir de ben alabilirim
Sudan cıkmış balık işte:D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ateşe hazır..2 namlulu kısa menzili AMA ağır tahribat gücüne dayalı. bir savaş makinası.
Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlar birleştirilmiştir.// Moderatör.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yeminer'in avatarı için üç alternatifim var:
-Birinci olarak güç yüzüğünün dövüldüğü dağın içi olabilir...
-İkinci olarak dünyanın merkezi olabilir..
-Üçüncü olarak Kıyametin son dakikalarında dünyanın hali olabilir...
Cehennem mağaralarının içi de düşünülebilir..
Ya da Ateş Krallığının taht odası....Gizem ve merak sınırlarını zorluyor.
Efla'nın avatarı ise bana ilkel çağlardaki su canavarlarını hatırlatıyor..Belki de onların kralı, ya da kraliçesi.Çok hoş..
Logan'ın avatarında ise ilk baktığımda aklıma gelen, canı kadar sevdiği dostunu kaybetmiş bir savaşçının acısısını gördüm..İsyan ve itiraz..
Slach arkadaşınki ise ürkütücü.. Ama sitenin şanına layık..
-Birinci olarak güç yüzüğünün dövüldüğü dağın içi olabilir...
-İkinci olarak dünyanın merkezi olabilir..
-Üçüncü olarak Kıyametin son dakikalarında dünyanın hali olabilir...
Cehennem mağaralarının içi de düşünülebilir..
Ya da Ateş Krallığının taht odası....Gizem ve merak sınırlarını zorluyor.
Efla'nın avatarı ise bana ilkel çağlardaki su canavarlarını hatırlatıyor..Belki de onların kralı, ya da kraliçesi.Çok hoş..
Logan'ın avatarında ise ilk baktığımda aklıma gelen, canı kadar sevdiği dostunu kaybetmiş bir savaşçının acısısını gördüm..İsyan ve itiraz..
Slach arkadaşınki ise ürkütücü.. Ama sitenin şanına layık..
Vox populi vox dei....
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kilerik: Diyarımıza pek uyum sağlamayan bir avatar. Bizim diyarda yok öyle tank, tüfek; mertlik bozulmadı daha buralarda.
Yilmax: Taştan bir binanın içinde kocaman bir yaratıkla büyüsel dövüş yapan siyah cüppeli bir büyücü görüyorum. Savaştığı yaratığı çıkaramadım ama dövüşen kişi Haplo. (Bana Ölüm Kapısı Serisi'nin kapaklarını hatırlatıyor.) Eğer DnD büyücüsüyle kesin Archmage'dir ve fireball atıyordur.
Yeminer: Çok kirli bir avatar.
Efla: Denizde yüzen buzlu bir ejder- yılan arası yaratık. Aklıma Pokemon'daki Gyrados'ları getirdi. Yaptığım uzun araştırmalar sonucunda ya alt çenesinin biraz önde olduğuna, ya da perspektif hatası olduğuna kanaat getirdim.
Ayrıca, askerdeki bir arkadaşımıza...
Darkgnome ve Kabarık Tüylü Baykuşu: Darkgnome arkadaşımız askerde olduüunu ifade etmek için bir yol düşünüp durmuş anlaşılan. "Nereden"ini değiştirmek de istemediği için, ne yapsam ne etsem derken aklına bir fikir gelmiş: Neden avatarımda belli etmiyorum ki?
Darkgnome'un avatarını da değiştirmemek gibi bir takıntısı olduğundan kendine ve askere gitmeden önce eklediği baykuşuna asker şapkası giydirmiş. şapkaların yapıştırma olduğu 1 kilometre öteden miyop biri tarafından bile açıkça görülebilir.
Darkgnome, askere gitmeden önce sitede yayınladığı büyülü eşya yaratımıyla ilgili yazısında Hast-bilmemne isimli karakterinin yaptığı büyülü eşyaların üzerine imzası olarak kabarık tüylü bir baykuş resmi kazıdığını söylemiş. Bunu da avatarına yansıtmak için böyle bir yol izlemeyi uygun görmüş. Baykuş çiziminin avatarındaki fotoğrafın gerçekçiliğine uymadığını söylemeye bile gerek yok. Ayrıca baykuşu tam oturtamadığından avatarının sağ kulağı gitmiş. Hem öyle toparlak baykuş da olmaz, uçamaz ki o.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Lord Necros
- Başbüyücü
şimdi konu dışı olacak ama anlatayım efendim, o baykuş aslında gerçekten de mevcut ve karakteri Hastlisch'in familiarı SchönFrontsideAir wrote:Darkgnome, askere gitmeden önce sitede yayınladığı büyülü eşya yaratımıyla ilgili yazısında Hast-bilmemne isimli karakterinin yaptığı büyülü eşyaların üzerine imzası olarak kabarık tüylü bir baykuş resmi kazıdığını söylemiş. Bunu da avatarına yansıtmak için böyle bir yol izlemeyi uygun görmüş. Baykuş çiziminin avatarındaki fotoğrafın gerçekçiliğine uymadığını söylemeye bile gerek yok. Ayrıca baykuşu tam oturtamadığından avatarının sağ kulağı gitmiş. Hem öyle toparlak baykuş da olmaz, uçamaz ki o.
Hazır gelmişken diğer avatarlara da yorum getirelim.
Yeminer'in avatarının ne olduğunu oldum olası çözemedim, ama hep de çözmeye çalıştım. (Ã?aktırmayın, başaramadım bir türlü
Yılmax'ın avatarını yıllar önce bulduğumda kendimi Monster Manual ve Monsterous Compendium'lara vurarak yaratığın ırkını çözmeye kasmıştım...ta ki sıkılana kadar.
Efla'nın avatarı her nedense ilk gördüğümden beri içime bir rahatlık salar. Gerçi o ejder pek de rhatlatıcı bir şey değil, ama yine de salıyor işte
Seraphima'nın avatarı delirmekten de öte sapık seri katiller gibi duruyor. Rüyamda görsem ağlayarak annemin kollarına koşarım herhalde.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.. Sağolsunlar, gerçekten de sivriburun, kibirli ve cool elfimin ürkütücü görünümü var..
N_S Alt adminliğin hayırlı uğurlu olsun, umarım başarılı çalışmalarına devam edersin..İçtenlikle tebrik ederim.. Aslında oylama sonucunu okumuştum, ilk tebrik edenlerden biri olmak istedim..
Tekrar başarılar.....Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
N_S Alt adminliğin hayırlı uğurlu olsun, umarım başarılı çalışmalarına devam edersin..İçtenlikle tebrik ederim.. Aslında oylama sonucunu okumuştum, ilk tebrik edenlerden biri olmak istedim..
Tekrar başarılar.....Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
Vox populi vox dei....
-
kilerik
- Kullanıcı

Evet 40000 yılında bol miktarda top, lazer, plazma neyin var ama işler hala yakın dövüşte çözülebiliyor.FrontsideAir wrote:
Kilerik: Diyarımıza pek uyum sağlamayan bir avatar. Bizim diyarda yok öyle tank, tüfek; mertlik bozulmadı daha buralarda.
Ayrıca tarihte epeyce gerilere gidip sana mertlik bozan silahları bulabilirim, aklıma gelen ilk örnekler: İlkçağda "pilum" ve orta çağda "crossbow".
Heresy grows from idleness...