Reklamlar...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Arııı vız vız vız, arı vız vız vız, ege bal yiyınıııııızzzz.

Bu reklam yaşadığım tarih boyunca gördüğüm en kötü ama en kötü reklamlardan biri.
Diğer yandan gayet başarılı niye derseniz ya en iyisini yapacaksın yada en kötüsünü. Tarihe bu amerikan reklam piyasasında çok görülmüştür. Kötü reklamda oynayan karakterin nixondan daha fazla izleyicisi vardı.

Ayrıca ege balın hem reklamı kötü, prodüksiyon berbat, sesler itici detone ve üründe çiçek yağı şişesine benziyor. Bunların hepsi bir araya gelince başarılı bir reklam ortaya çıkıyor.
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

şu şampuan reklamları.Yıllardır aynıdır bir kız duşa girer köpürte köpürte saçını yıkar ardından gerçek hayatta asla şampuan yüzünden öyle olmuyan saçlarla sokaklarda saçlarını savurta savurta yürümeye başlar.

Niye bu reklamlarda hiç erkek oynatılmaz.Oynuyan erkeklerde sürekli kızın arkasından salak salak bakar.

Bu şampuan araştırmalarına yatırılan para başka yerlerde kullanılsa keşke.Her geçen gün reklamlarda bize yepyeni teknelojilerini tanıtıp tanıtıp duruyorlar.

Bunca yıl geçti aradan biraz olsun artık şu şampuan reklamlarını değiştirselerde bizde aynı şeyleri seyredip seyredip durmasak.
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Herşey Neşenin Kepek Sorunu ile başladı... bilen bilir.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

En rezaletlerden biri de "Koçum Mogaz, Koçum Mogaz" diye diye davul çalınan tüp reklamıdır bence ya, izlerken gözden utanç yaşları süzülmüştür.:lol:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Birde yeni bir reklam var Türk Petrol'ün biri eşşeğe mi biniyor yoksa oyuncak atamı (valla burasını bir türlü anlamam) bilmiyorum böyle kasklı bir adam geliyor yolda yağları donmuş insanlara yağ veriyor falan köylü adamda nesin sen diyor tabi adamın aksanı çok komik POadam mıydı neydi işte o reklamda kötü çizgi roman tarzında devam ediyor ama harbi kötü bir reklam :twisted:
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Beyazlara ayrı, renklilere ayrı bir deterjanın reklamında kadının çığlık çığlığa bağırmasının mantığını hiç anlamadım arkadaşlar..O çamaşırı yıkıyacan madem, niye bağırıyorsun, bağıracaksan niye yıkıyorsun??
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

A süper bir reklam var profilo'nun. İşte kız duştan çıkıyo "yıkıyorum ve çıkıyorum" diyor. O sırada dolaptan bi adam fırlıyor. "Durun saçlarınızı kurutun öyle çıkın sinüzit olmayın" diyor ve saç kurutma makinasının tanıtımı yapılıyor. Acayip gülmüştüm ya..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply