Anodhen wrote:abi siteye takılmıyozda cep tel var yani bi msj falan atsaydınız keşke
ben msn'de buluşmadan önce sana yazdım ama bi cevap alamadım senden, bi süre sonra da offline oldun, pazar buluşma var büyük bir ihtimalle ona gel bari...
açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Arkadaşlar buluşma olacak mı? Olacaksa kimler katılacak? Bi karar verilmemiş gibi görünüyor sanki...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
pazar günü buluşma olsun bence, ben de gelcem yani olursa. Erdinç de, ben
de gelirim işim yok dedi, yaniizmir tayfası pazar gnü buluşsun tekrar
gelcek olanlarda not düşsün görelim.
pazar gübü 2de ksk iskelede, ne dersiniz ??
öneri ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bu sefer az katılımlı ve kısa bir buluşma oldu ama iyi buluşmaydı diyebilirim. Anchorite le takıldık sonra birde, o da güzeldi. Bayağı konuştuk ettik. MUD ortamından bayağı bahsetti bana, Warhammer ın da beni sarmaya bayağı meyilli olduğunu öğrendim :=).
Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum :=)...
evet az katılımlıydı ama yine de güzeldi. Benim açımdan bayaa kısaydı işlerim nedeniyle 2 saat takılabildim, Anchorite'le konuştuk bayaa, oyun anlaşması yaptık şimdiden yaz için güzeldi yani, katılanlar çok saolsun
bilgi ve saygılarımla...
Üstteki postları okuduktan sonra, yapılabilecek yorum heralde benim ne çok konuştuğum . Ciddi güzeldi. Ã?ağırdınız için teşekkürler. Umarım tekrarlarız bir ara.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
İzmir tayfası toplanmöış haberim yok eldarin aşk olsun insan bir haber verir bende var yua görürsünüz siz yeni katılan arkadaşlar gelin bunlara nispet biz de toplanalım ne diyonuz ya ulan görüyon mu bak bensiz toplanmışlar halbuki ben de of ya var ya bu sitede moderatör oldum hala çağırmıyorlar beni ya... ama siz görürsünüz