bir dilek...
Bunu okuyunca sonsuz dilek hakkı diliyorum dileğimden vazgeçip,irikedi wrote:Dilek dilemeyi bilgisayar oyununda hile yapmaya benzetiyorum. Hileyi abarttığınız zaman oyunun tadı kalmıyo, ziyan oluyo. Aman dilek dilerken dikkatli olalım. Ziyan olmasın hayatımız. Uğraşarak elde edildiği zaman değeri daha iyi biliniyo. Tamam tamam kabul ediyorum. Cilveli keçi hanına göre ciddi konuşuyorum. Sustum.
Bana görüşleri ile yardımcı olan dostlar,
karşımdaki sağlam duruşları ile güçlenmemi sağlayan düşmanlar,
arkamdaki keskin bıçakları her an gözümün açık kalmasını sağlayacak düzenbazlar isterdim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Lady_Lstcntrl
- Kullanıcı

-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

-
Aarashian
- Kullanıcı

Alternatif dilek madem, ihtiyacı olduklarında tüm sevdiklerimin yanında olmayı isterdim, benim ihtiyacım olduğunda da onların yanımda olmalarını.
Bir de şu finallerde çalışmadan düzgün not almayı
.
Bir de Aselsan'da genel müdür tanıdık olsa iyi olurdu tabi
, insan bi sorar ya stajı ne zaman yapmak istersin diye, bozdular bütün planları
.
Bir de şu finallerde çalışmadan düzgün not almayı
Bir de Aselsan'da genel müdür tanıdık olsa iyi olurdu tabi
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
-
dragonlancer
- Kullanıcı

Ã?ncelikle tüm dileklerimin gerçekleşmesini dilemezdim. Sonra da tüm dileklerinin gerçekleşmesini veya sonsuz dilek hakkının olmasını isteyenlerin bunun nasıl bir lanete dönüşebileceğini anlayabilmelerini dilerdim. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Sevdikelirmin saglilarina kavusmasini dilerdim ve sevdigim insanlarla beraber bir omur boyu mutlu huzuelu ve SAGLIKLI yasamayi dilerdim
Bu arada bi sey farkettim FRP ile yatip klaksakta cogunluk normal dunyada mutluluk dilemis gercekten bu kadar mutluluga hasret oldugumuzu bilmezdim hepinizin dilekleri bir gun kabul olsun insallah
Bu arada bi sey farkettim FRP ile yatip klaksakta cogunluk normal dunyada mutluluk dilemis gercekten bu kadar mutluluga hasret oldugumuzu bilmezdim hepinizin dilekleri bir gun kabul olsun insallah
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

1. dilek - dünya üzerinde hastalık ve ölümün kalmakasını dilerdim
2.dilek- bu dünyada var oldugnu bildim tek aşkımla birarada olmayıı dilerdim
3.dilek- insanların mutant güçlere sahip olmasını (tabi en basta ben olmalıyım adıma yakışır buzun hükümdarı)
Efet kesinlikle bu dileklerden sonra hiç hasta olmayan ölmeyen hatta ölümsüzlükle lanetli ve özel güçlere ait bir nesil yarattığıma göre frp oyunlarına son gerçek hayatımızı frp millet yuppiii... :schemes:
2.dilek- bu dünyada var oldugnu bildim tek aşkımla birarada olmayıı dilerdim
3.dilek- insanların mutant güçlere sahip olmasını (tabi en basta ben olmalıyım adıma yakışır buzun hükümdarı)
Efet kesinlikle bu dileklerden sonra hiç hasta olmayan ölmeyen hatta ölümsüzlükle lanetli ve özel güçlere ait bir nesil yarattığıma göre frp oyunlarına son gerçek hayatımızı frp millet yuppiii... :schemes:
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı