En çok olmak istediğiniz ırk?
Ben ejderha olmak isterdim. Gerçekten çok güzel birşey olurdu sanırım kanatlarını gerip dünyanın üzerinde uçmak, kudretli büyüler yapabilmek ve bide karnında yanıp seni ısıtan bi ateş fikri de hoşuma gidiyor
Çok ilginç bi duygu olurdu sanırım 
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
ben dark elf olmak isterdim...
cüce olmak hiç istemezdim dwarf ları hiç sevmem..zaten kadınları çok çirkin oluyor..arcanum da bu konu hakkında bir geyik bile vardı black mountain clan da...
gerçi dark elflerde güzel değil ama olsun...
aslında nymph olmak vardı..hem çok güçlü hem de çok güzel..gücünü güzelliğinden alıyor hatta..enteresan yaratık..ama hep neutral oluyorlar keşke onları da oynatabilsek değil mi?
cüce olmak hiç istemezdim dwarf ları hiç sevmem..zaten kadınları çok çirkin oluyor..arcanum da bu konu hakkında bir geyik bile vardı black mountain clan da...
gerçi dark elflerde güzel değil ama olsun...
aslında nymph olmak vardı..hem çok güçlü hem de çok güzel..gücünü güzelliğinden alıyor hatta..enteresan yaratık..ama hep neutral oluyorlar keşke onları da oynatabilsek değil mi?
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Walla ben hep Satyr olmak istemişimdir, bana çok eğlenceli ve tek başına karakterler olarak geliyorlar, sonracığıma Raksasha'lar da bana gerçekten güç simgesi olarak gözüküyorlar ve çok karizmalar. Ama her zaman bir half-dragon ya da dragon'la alakalı bir şey olmak istemişimdir, o yüzden Satyr olan bir karakterim şu an Dragon Disciple sınıfını öğreniyor.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Hangi evren,gezegen,zaman,boyut ya da yer olursa olsun oraya uyum saglayabilen, kendi icin en uygun yeri bulan ve kendi cıkarları dogrultusunda hareket edebilen.
Yasam suresi kısıtlı olmasına karsın azim, calısma ve acgozlulukle en iyi,guclu,cıkarcı ve zengin olabilmeyi basarabilen.
En pis ya da en rahat mekanlarda yasamdan tad almasını bilen.
Hukmettigi ya da etmedigi her yerde belli bir potansiyeli olan.
Aslında en ideal ırk olmasına karsın surekli ezik hissedip daha iyisini arayan ırka bir alkış istiyorum.
INSAN

Yasam suresi kısıtlı olmasına karsın azim, calısma ve acgozlulukle en iyi,guclu,cıkarcı ve zengin olabilmeyi basarabilen.
En pis ya da en rahat mekanlarda yasamdan tad almasını bilen.
Hukmettigi ya da etmedigi her yerde belli bir potansiyeli olan.
Aslında en ideal ırk olmasına karsın surekli ezik hissedip daha iyisini arayan ırka bir alkış istiyorum.