FRPworld tişörtü
FRPworld tişörtü
ya beyler komık belkı ama ben gerçekten bole bısı olsa katılırım ısterımde ya bi frpworld tısortu tasarlayalım para veren bastırsın felan bole siteye özel tisört fanlara özel nası olur bılmıorm da bana guzelgeldi arkada raistlin resmı yada herneyse işte:P
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Biraz karışık bir konu yirmi otuz gibi talepler için böyle bir şeye girilmesi zor.. Çok aşırı talep de olur mu bilmiyorum..
Direk böyle bir şey yaptırmak erine müsait bir ortam bulursa belki elinizdeki giysiyi boyayarak kendi frpworld giysinizi yapabilirsiniz.
Direk böyle bir şey yaptırmak erine müsait bir ortam bulursa belki elinizdeki giysiyi boyayarak kendi frpworld giysinizi yapabilirsiniz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Çok harika bir fikir. Tişört'ün üzerinde sitemizin logosu falan olursa hele çok süper olur. Ben de katılırım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Serbest Kürsünün modr. benim ama senin mesajını silmedim Lixer.Konu hakkında da bilgim yok,sanırım site adminilerimizden biri mesajının silinmesini uygun görmüş ve silmiş.Sana mesaj atması gerekirdi doğru ama unutmuş olabilir.İnsanız hepimiz hata olabilir.
Özür dileyecek birşey yok ama ben yinede haber vermediğimiz için özür dilerim.
Saygılarımla...
Özür dileyecek birşey yok ama ben yinede haber vermediğimiz için özür dilerim.
Saygılarımla...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Re: FRPworld tişörtü
//mod:şimdi admin arkadaşımızın neden mesajını sildiğini anlıyorum.En azından haklı bir nedeni varmış Lixer.Tabi sana haber vermemesi doğru değil ama bir anlık unutkanlıktan olmuştur yanlış anlama.Mesajını burdan editliyorum ki uyarımı diğer kullanıcı arkadaşlardan görsün.Lütfen site içinde birbirinize hakaret dozuna gelen mesajlar atmayın.Belki sen öyle demek istemedin Lixer ama karşındaki o mesajı yanlış anlayabilir.Lütfen kelimelerimizi seçerken özenli davranalım!
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>