Ya .... ise?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
legacy_user_2

Ya .... ise?

Post by legacy_user_2 »

İşte benim ya olursa teorilerim:
Ya bizdebir hayal kahramanıysak ve birisinin hayalinde oynadığığımız bir yaşamsa bu hayat? Bir dm in içinden oyunun bir sonraki raoundunda yaptıracağı, bir oyuncunun düşündüğü, oynattığı hayal kahramanları isek? Bir npc den başka bir şey değilsek ve aramızda gerçekten oynayanların kimler olduğunu bilmiyorsak?
devamı daha sonra yine bu başlık altında =)
Lütfen sizinde böyle aklınıza takılıp ya olursa dediğiniz düşünceleri yazın
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Bir oyun kahramanı olmak mı yaşadıklarım bir oyun kahramanı olmak için çok gerçek... Soğuk bıçak tanime saplandığında hissettiğim acı veya bir arkadaşım beni tekettiğinde yaşadığım bir hayal kırıklığı... Bir dm in beni oyununa katacağını zannetmiyorum bunun için fazla çelimsizim... Ama güzel bir fantazi idi başka bir dünya olsun istersdim.. Daha iyi bir dünya... Dev insan ordularının biz hobbit köylerini işgal etmediği sonsuza dek bahçıvan kalabildiğim bir dünya ama sanırım bu doğru değil bu varolan tek gerçeklik ve diyarların neresine gitsem de değişmeyecek.. Yine de herşeyin bir oyun olduğunu düşünmek güzel olurdu.. Belki o zaman dm bir gün benim istediğim gibi yaşamamı sağlardı o zaman... Belki ailemi geri getirirdi... Ve diğer hayallerimi.... Bilmiyorum sonuçta ben eğer bu hayalin doğru olsa uzulmez aksine sevinirdim...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bende ozama yaşamak ve hayatın kötülüklerine karşı kötülük yaparak zaman kaybetmek zorunda olmazdım
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

ben istihbaratımdaki gecikmenin nedenini bulacağım

Post by Estebin »

ne :tik: yaşadıklarımız hayal mi? tüm sağlam istihbarat kaynaklarıma rağmen kimse beni bu konudan haberdar etmedi. onları bu gecikmeden dolayı elimden gelen en iyi cezaları vereceğim :veerymad: bu ilginç, çok ilginç... peki ya biz esasında oyuncu karakterlerken DMin bizim tepkilerimizi ölçmek için yaptığı bir testse bu :!: geçilecek bir questimizse NPC olmadığımıza inanmak. ya kendi hayatımızda oyuncu karakter olduğumuza inanırsak DM bize XP verip ödüllendirecekse? o zaman NPC olduğumuzu düşünmek level atlamamızı geciktirmez miydi?
ya ben hafiften sapıttım herhalde, neler diyorum böyle? en iyisi ben handa birkaç bira içip cüce Cravit'e takılıyım. sinirlenince çok komik oluyor da :wink:
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Profesyonel yardım almanızı öneriyorum.
Manyak Barbar Corax
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

profesyonel yardım

Post by gandalfoftheday »

Buyrun, size nasıl yardımcı olabilirim? :lol:
Olasılık mantığı içinde olaya biraz agnostik yaklaşırsak bu mümkün. (aman tanrım, bu cümleyi ben mi yazdım???)
Vazgeçtim, en iyisi sana kendi psikoloğumun numarasını vereyim. bende işe yaramadı ama.
Neyse, en azından benim de arada bir saçmalama hakkım var. olmalı. Tamam, bu kadar yeter sanırım. :x
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
zaman_gezgini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zaman_gezgini »

Muzzy söylediklerinin gerçek olup olmadığı ispatlanamaz. Descartes'ın teorisine benzeyen bir şey bu söylediğin.
ve Sofi'nin Dünyası'ndaki olaylara.

Neden olmasından başka bir şey diyemiyorum

Bir de "düşünüyorum öyleyse varım"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Önce mutlak ve herkesin kabul edeceği bir gerçeklikten yola çıkmalıyız.
Hepimiz FRP oynuyoruz... bu konuda şüphe yok...
ve oynamaya devam ediyoruz yani eğleniyoruz... bu da basit bir çıakrım eğlenmesek oynamaya devam etmezdik...
Eğleniyorsak demekki hissediyoruz yani yaşıyoruz yani varız...

Temeli biraz ilginç bir genelleme oldu sanırım 8O :? 8)
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Yaa biz bunun üzerinde baya düşünmüştük yaa.Ama daha çok class ve statlerimizi falan.Düşününce çok fazla class var şu anda dünyada.Ama lvl atlamak başlarda bayaa kolay..Düşüün,fikirlerinin söyleyin valla merak ettim..
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Haklısın cok fazla sayıda class var ama level atlamak yalnızca skill almakla oluyor hitpoint filan almıyoz bizler savaşçı değiliz :P
Tabii benim gibi bodybuilding'le ya da dövüş sporları ile ilgilenen varsa onlar hitpoint ve str de alıyor olabilirler :P
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Yoo katılıyorum str falan değişebilir ama permanent diil işte biz böyle bi sistem yaratmaya çalışıyoruz arkadalşlarla.Ben hitpoint aldığımıza da az çok inanıyom.aslında daha çok damage absorbtion.Zamanında bi samurai kesinlikle benden daha çok kılıç darbesine karşı ayakta kalabiliyodu.Sizce?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Benim sağ kolu kessen ben kılıcımı alıp sol kolumla savaşmaya devam etmem şahsen. Ama samuraylar ediomuş. Allah neden 2 kol vermiş di mi 8O
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Dii :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bi de samuraylara söyle bakalım ööle "diii" diye napıolar sana :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ya ben Samuray ve ninja olayına çok meraklı olduğum için kısa bir süre önce netten fln bayaa araştırdım bunlarıda. Çok enteresan adamlar. Çok enteresan kuralları ve inanışları var (özellikle ninjaların). Ve bunların hala günümüzde olması beni dahada merak ettiriyor.

* Bir ninja asla burnunu, ağızını ve kulaklarını düşmanına göstermez...
(bu onlardan biri)...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...