Fantastik kitaplardaki en iyi replikler
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

fizbanın bu repliklerde kiminle konuştuğunu hatırlamıyorum fakat Ölüm kapısı serisindeki zifnab rolündeydi
-kimsin sen?
-kim kim?
-sen kimsin aptal ihtiyar?
- ha ben! bond... james bond
bu replikleri hiç unutamadım...
birde say say bitmez drizzt repliklerim var ama onalr bu siteye sımaz
-kimsin sen?
-kim kim?
-sen kimsin aptal ihtiyar?
- ha ben! bond... james bond
bu replikleri hiç unutamadım...
birde say say bitmez drizzt repliklerim var ama onalr bu siteye sımaz
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Artemis Entreri nin yanlış hatırlamıyorsam "Buçukluğun Mücevheri"ndeki Rassiter ile arasındaki son diyaloğu...
Rassiter Entreri ye Pook öldükten sonra beraber çalışıp tekrar yükselmeyi öneriyor buradaki Entrerinin cevabı süper....
"Bunun için 2 sorun var..
Brinicisi ben yalnız çalışırım...ikincisi de sen ölüsün....

Rassiter Entreri ye Pook öldükten sonra beraber çalışıp tekrar yükselmeyi öneriyor buradaki Entrerinin cevabı süper....
"Bunun için 2 sorun var..
Brinicisi ben yalnız çalışırım...ikincisi de sen ölüsün....
To Live is To Die!
-
Ardulaghar
- Kullanıcı

"Eğer bize verilmiş olan aşkı inkar edersek, eğer aşkı onu kaybetme korkusuyla reddedersek o zaman yaşamlarımız bomboş, kaybımız daha büyük olur"
Tanis Yarımelf, İlkbahar şafağı Ejderhaları'nda Alhana Yıldızmeltemi'ne
Tanis Yarımelf, İlkbahar şafağı Ejderhaları'nda Alhana Yıldızmeltemi'ne
<div><em><strong>En keskin gözler bile göremez ölümü, kör noktadan vurduğunda</strong></em></div>
- karabochka
- Kullanıcı

güzalaca karanlığı'nda ejderanlarla ilk kapışmada tas ve flint'in kısa diyaloğu favorimdir.
flint: git strum'un kılıcını al ben onu koruyorum.
tass ayaga kalkıp kosmaya basladıgı sırada bir ejderan flinte dogru hamle yapar. tam flint saldırıya gececekken tas'ın sopasının ucu flint'in bacaklarına carpar flint düşer. artık acık hedeftir. tas sogukkanlılıkla ejderana sopasıyla bir kere gecirir.
tas: napiosun flint?! senin yerine ben mi savasıcam.
ya da öle birşeydi..
flint: git strum'un kılıcını al ben onu koruyorum.
tass ayaga kalkıp kosmaya basladıgı sırada bir ejderan flinte dogru hamle yapar. tam flint saldırıya gececekken tas'ın sopasının ucu flint'in bacaklarına carpar flint düşer. artık acık hedeftir. tas sogukkanlılıkla ejderana sopasıyla bir kere gecirir.
tas: napiosun flint?! senin yerine ben mi savasıcam.
ya da öle birşeydi..
-
the slayer
- Kullanıcı

Tanis: Aşağıda kaç tane patron var? (ejderanları kastediyor)
Bupu: (parmaklarıyla saymaya başlar) bir...ve bir... ve bir... ve bir... (on parmağına kadar sayar ve sonunda..) ve bir... iki... ikiden fazla yok.
Sturm: Bu iki yüzle iki bin arasında olabilir!
Bupu: (parmaklarıyla saymaya başlar) bir...ve bir... ve bir... ve bir... (on parmağına kadar sayar ve sonunda..) ve bir... iki... ikiden fazla yok.
Sturm: Bu iki yüzle iki bin arasında olabilir!
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
"Adın umurumda değil, Kırmızı. Adını bilmek istemiyorum. eğer enaz üç savaştan sağ kurtulursan, belki o zman adını öğrenirim. Daha önce değil. eskiden isimleri öğrenirdim, ama kahrolası bir zaman kaybıydı. bir baş belasını tam tanımaya başladığımda kalakar ölürdü. Bu günlerde zahmet etmiyorum."
Rasitlin tarihçeleri-silah kardeşliği Horkin,büyücülük ustası
Rasitlin tarihçeleri-silah kardeşliği Horkin,büyücülük ustası
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bunları yazdım sanıyordum ama şöyle bir baktım da yazmamışım.
Kont Strahd von Zarovich wrote:"İnsanlarınız hizmetime girerek ölüm riskini alabilirler veya girmeyerek bunu garantileyebilirler!"
Gandalf wrote:"Bu dünyanın tesadüfleri pek çoktur ve bilgeler sendelediğinde yardım çoğunlukla zayıf ellerden gelir."
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Güz alacakaranlığı ejderhalarında yarımelf Tanis ile Laurana nın repliği;
"Seni seviyorum Laurana .Ama görmüyormusun seninle evlenemem .Ã?ünkü onuda seviyorum Kalbim ikiye ayrıldı aynı kanım gibi"
Birde Tas ın çoğu replğii beni güldürüyor . İkizlerin Zamanından bir repliği ;
Tas onların haberleri olmadan Tika ' nın evlerine girer .
" Bak bak, ne ilginç .Biraz daha incelersem Tika birşey söylemez heralde.Tekrar yerine koyarım."Nesne, kendiliğinden kesesine düşüvermişti." Ay şuna bir bak! Hay allah bir çatlağı var. Bunu ona haber verdiğim için bana mütteşekkir olacak" Nesne başka bir keseye kayıverdi."Tereyağı kabının burda işi ne? Eminim Tika bunu kilerde tutuyordur. Yerine götürsem hiç fena olmayacak. Tereyağ kabıda bir üçüncü kesede yerini bulmuştu
"Seni seviyorum Laurana .Ama görmüyormusun seninle evlenemem .Ã?ünkü onuda seviyorum Kalbim ikiye ayrıldı aynı kanım gibi"
Birde Tas ın çoğu replğii beni güldürüyor . İkizlerin Zamanından bir repliği ;
Tas onların haberleri olmadan Tika ' nın evlerine girer .
" Bak bak, ne ilginç .Biraz daha incelersem Tika birşey söylemez heralde.Tekrar yerine koyarım."Nesne, kendiliğinden kesesine düşüvermişti." Ay şuna bir bak! Hay allah bir çatlağı var. Bunu ona haber verdiğim için bana mütteşekkir olacak" Nesne başka bir keseye kayıverdi."Tereyağı kabının burda işi ne? Eminim Tika bunu kilerde tutuyordur. Yerine götürsem hiç fena olmayacak. Tereyağ kabıda bir üçüncü kesede yerini bulmuştu
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,
Miğferin ne kadar güçlü olursa olsun
Yüreğin olmadıkça bu savaşı çoktan kaybetmişsindir
Tika ile Caramon kavga etmektedirler .Tika Caramonun zırhını alır ve ona fırlatır
Tasslehof da onları görünce
" Merhaba! dedi neşeyle. " Beni hatırladınız mı? Baksanıza yaptığınız eğlenceli bir şeye benziyor! Bende oynayabilir miyim? Bana da ona atacak birşey versene Tika.
Tika baksana neden Caramona zırh atıyoruz? dedi Tas zincirden bir yelek alıp yatağın arkasına saklanmış olan koca savaşçıya dönerek
" Bu sizin sürekli yaptığınız bişeymi? Evli çiftlerin arip şeyler yaptıklarını duymuştum ama bu çok tuhaf
Tasslehof da onları görünce
" Merhaba! dedi neşeyle. " Beni hatırladınız mı? Baksanıza yaptığınız eğlenceli bir şeye benziyor! Bende oynayabilir miyim? Bana da ona atacak birşey versene Tika.
Tika baksana neden Caramona zırh atıyoruz? dedi Tas zincirden bir yelek alıp yatağın arkasına saklanmış olan koca savaşçıya dönerek
" Bu sizin sürekli yaptığınız bişeymi? Evli çiftlerin arip şeyler yaptıklarını duymuştum ama bu çok tuhaf
Kılıcın ne kadar keskin, Kalkanın ne kadar dayanıklı ,