Ankara - sistem & dünya önemli değil
- zulkarneyn
- Kullanıcı

Ankara - sistem & dünya önemli değil
Merhabalar,
Ankara'da, mesai saatleri sonrasında oyun oynatacak birilerini arıyorum. Oyun sistemi, dünyası fark etmez. Hatta, özellikle vampirli kurt adamlı oyunlar, zindanlar ve ejderhalar dışında bir şeyler denetmeyi isteyenler varsa açığım. Tabii, bu oyunları da oynayabilirim.
Oyun oynatacak kişilerin ve halihazırdaki oyun gruplarının iletilerini hasretle bekliyorum.
Ankara'da, mesai saatleri sonrasında oyun oynatacak birilerini arıyorum. Oyun sistemi, dünyası fark etmez. Hatta, özellikle vampirli kurt adamlı oyunlar, zindanlar ve ejderhalar dışında bir şeyler denetmeyi isteyenler varsa açığım. Tabii, bu oyunları da oynayabilirim.
Oyun oynatacak kişilerin ve halihazırdaki oyun gruplarının iletilerini hasretle bekliyorum.
-
ussiyiness
- Kullanıcı

-
ussiyiness
- Kullanıcı

ya ben tecrübesiz olduğum için kısaltmaarından pek fazla bir şey anlayamadım!selenity wrote:aslında bizim bir grubumuz var ama toplam 8 kişi
bir tecrübeli d&d DM'i ,bir tecrübeli wod ve ww ST'si
birde acemi DM![]()
satıorrm satıorm sattım![]()
ama pek zamanları yok galiba yine de soriim isterseniz
öncelikle fazla tecrübeli olmayan bi grupla xp kazanmak, sonra level atlayarak tecrübeli bi gruba geçmek niyetindeyim.
yani öncelikle tecrübesi az bi grupla oynamak istiyorum, çünkü tecrübeli gruba uyum sağlayabileceğimden emin olamıyorum.
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Bu herkesin asıl sorunu sanırım. Nıhıhıhı. Ben de acemi arkadaşlara bir genel anlatım ve bir iki oturumluk oyun oynatırım fekat heyhat, dersler.Dienekes wrote:Aaah ah oynatırım oynatmasına da dersler beni oynatıyor şu anda.. Belki daha sonra..
Yazın boş olma ihtimalim yüksek ama. Bi ara Eskişehir'deki arkadaşlarla oyun alemlerine akacağız ama o çok uzun sürmez. Ã?oğunlukla burada olurum. O zaman konuşuruz.
Ama ben çok standart oyunlar oynatmaktan hazzetmem. Haberiniz olsun yani.
İlgilenecek olursanız bi MSN'inize kaktırın beni.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
- MathildaBlack
- Kullanıcı

ankarada oynayacak bi ekip arıyorum.. yalnız şimdiden söleyip uyarmakta fayda war; daha önce hiç öle ciddi FRP oynamadım.. kendi çevremde yine benim gibi FRP oynamamış arkadaşlarımla kendiçapımızda bişeler yapmaya çalıştık o kadar..
artıq ders okul gibi sorunlarda kalmadığına göre umarım ilgilenen çıkar.. oynamayı gerçekten istiyorum..
artıq ders okul gibi sorunlarda kalmadığına göre umarım ilgilenen çıkar.. oynamayı gerçekten istiyorum..
4ever DarkSide 4 ever DarkLord
-
Logan
- Kullanıcı

Beyler... Beninde sayın...
hertülü oyuna gelir...
dnd oynata bilirim
hertülü oyuna gelir...
dnd oynata bilirim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Temmuzun ortasından itibaren Post-apocalyptic ya da dark-matter tadında süpernatürelli casusluklu bi oyun oynatmayı düşünüyorum. şu andaki oyuncu sayım mecburen iki grup kurmamı gerektiriyor. şu anda ilgilenenleri bi toparlıyorum. Oyunun genel konsepti filan belli olunca yazacağım sağa sola.
İlgilenirseniz bana PM ile mail adreslerinizi gönderin. Diğer oyunculara geçerken size de geçerim dünyanın genel durumunu filan. Oynama niyetiniz olursa da haberleşiriz.
Tecrübe (çok) önemli değil, ama RP'ci eleman ararım. FP(fore play), PP(power play) yapan adamı da açıklama yapmadan gruptan atarım.
Bunlar baş şeysilerim. Sonra daha çok da problem çıkarırım. Nazlı adamım ben
İlgilenirseniz bana PM ile mail adreslerinizi gönderin. Diğer oyunculara geçerken size de geçerim dünyanın genel durumunu filan. Oynama niyetiniz olursa da haberleşiriz.
Tecrübe (çok) önemli değil, ama RP'ci eleman ararım. FP(fore play), PP(power play) yapan adamı da açıklama yapmadan gruptan atarım.
Bunlar baş şeysilerim. Sonra daha çok da problem çıkarırım. Nazlı adamım ben
selam arkadaslar sanırım gelecek hafta sonuna kadar ankarada yım her turlu aktiviteye katılırım...
Ayrıca kısmet olursa occult un izmirdeki oyununa da talibim...
Msn: thearchmageofrealms@yahoo.com
Ayrıca kısmet olursa occult un izmirdeki oyununa da talibim...
Msn: thearchmageofrealms@yahoo.com
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Yanlışlık var:
İzmir'deki oyun Occult'ün(benim) değil, Imrand'ın.
Ben Ankara'dayım ve en azından önümüzdeki bir sene de mevkiimi değiştirmeyi düşünmüyorum.
Temmuzun ortasında planlanması düşünülen oyun ANKARA'da olacak, İzmir'de değil.
İzmir'deki oyun Occult'ün(benim) değil, Imrand'ın.
Ben Ankara'dayım ve en azından önümüzdeki bir sene de mevkiimi değiştirmeyi düşünmüyorum.
Temmuzun ortasında planlanması düşünülen oyun ANKARA'da olacak, İzmir'de değil.
Sevgili Occultsearcher Post-apocalyptic ya da dark-matter nedir bilmiyorum, yanısıra foreplay ve powerplay'ide bilmiyorum. Frp hakkında bildiklerim D&D nin handbooklarından ve Frpworld'ün bilgi kaynaklarından ibaret. Bolcada FRP replikleri okumuş ve dinlemişliğim var. Teoride iyi ve fakat pratikte bir o kadar zayıfım. 10 yıldır yırtındım bir grup bulup gireyim olaya diye ama beceremedim. Eğer planladığın organizasyon gerçekleşirse veteran kadrosundan aranıza katılıp en azından izlemek isterim.
Bu durumda mail adresim: butti1907@hotmail.com
Saygılar...
Bu durumda mail adresim: butti1907@hotmail.com
Saygılar...
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Verdiğiniz mail adresine tarafımdan bir mail gönderildi. Oyuncu/izleyicilere gönderilen bu standart mail, oyunun dünyasını biraz anlayabilmenizi sağlayacağını umduğum bir şey. Size bir adet de güvercin attım ama sanırım pop-up engelleyici tarzında bir şeyler tarafından durdurularak size ulaşması engellendi.
Buradan tekrar belirtme ihtiyacı duyuyorum. Bunun sebebi de mail size ulaşmamışsa tekrar gönderme niyetinde olmam. Saygılarımla.
Buradan tekrar belirtme ihtiyacı duyuyorum. Bunun sebebi de mail size ulaşmamışsa tekrar gönderme niyetinde olmam. Saygılarımla.