merabaa... ya ben vinas solamnusu aldım tüm DL arasında tek okumadığım oydu yeni başladım ama şimdilik hayatı ehrah gibi sürüyo sıkıntı vermeye başladı daha başından. tüm kitap böylemi yoksa ileride düzelicekmi?
okuyan birileri varsa ve cevaplarsa sevinirim...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ileride Solamniclerin ilki olmaya başlıyor, özellikle bir kale kuşatması var ki orada yaptıkları normal birinin yapacağı türde şeyler değil (sakın ola ki yüzlerce adam kesiyor zannetme, çok büyük erdemler gösteriyor) neticede okumaya devam et, bırakma sakın
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Vinas cok gorkemli ve surukleyici olmasada ogretici denilebilecek bir kitap. Yerinde olsam bitirirdim. Ben cok sey ogrendim o kitaptan, bence her DL ci okumalı...
Ejderha mızrağına bağımlı kalmamış, nerdeyse kendi başına bir dünya olma potansiyeli var kitapta. Keşke tek kitap değilde bir seri olsaydı. Çok güzel bir kitap.
Yanlışlarından dönüp(kitabın ortalarında eskiden sahip çıktığı bütün erdemlere sırt çeviriyor hatta evil oluyo bile diyebiliriz)şövalyelik erdemlerini bulması iyi olmuş onun dışında fazlada güzel bi olayı yok bence bu kitabın.