FRPWORLD 3. yaş organizasyonu
Arkadaslar acıklık getireyim ozelden bisey konusulmadı fazla bu haftasonu cumartesi saat 13 de taksim istiklal de heykelin onunde bulusuyoruz. lutfen gelmeye calısın. gecikme falan olursa telefonlardan ulasırsınız. kimseninki yoksa benim tel: 0505 650 81 61 zaten tum forumda yazılıdır neredeyse. oncelikli kararlar orada alınacak. is bolumu yapılacak. Hersey yolunda giderse cok guzel bir organizasyon yaparız gibi.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Psychena wrote:yaa pazar deilmiydi? töbe töbee
esen wrote:...gelecek olanlar son söz 7 Mayıs Cumartesi 2006 saat 13:00 Taksim heykelin önü. Benden bu kadar gelip gelmemek size kalmış
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Önemli değil, etkinliğe gelmen ve reklam yapman da yeterli. 
Sylvius, sen de artık belli olacak şeyleri yazsan foruma, çarşamba oldu hâlâ ses yok..
Sylvius, sen de artık belli olacak şeyleri yazsan foruma, çarşamba oldu hâlâ ses yok..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..şimdi bu cumartesi ki buluşma harbi 3.yaş organizasyonu mu yoksa önden bi karar alalım buluşması mı...harbisiyse bu mu reklam bu mu herkese duyurulucak derim o yüzden habi değildir die düşünüyorum ama bi soriim dedim ??
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
İnternete giremedim vizeler yüzünden, bakıyorum da hâlâ yazmamış Sylvius sonuçları? Haberi olan birisi yazabilirse memnun olurum..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evet kendinden bezmis bir hilmi tarafından uyarıldıktan sonra esen tarafından ele gecirilerek yazmaya zorlandım
Neyse velhasıl-ı kelam gerekli tartısma ve yazısmalar yapıldıktan sonra herseyi(ama HERSEYI) kesinlestirmek icin saat 14:00 da taksim istiklal heykel onunde 19 mayıs cuma gunu bulusmak uzere karar aldık yardımcı olacak herkesi bekleriz. Organizasyon icin gorev paylasımı falan yaparız, kesin cizgiler cizeriz...
Neyse velhasıl-ı kelam gerekli tartısma ve yazısmalar yapıldıktan sonra herseyi(ama HERSEYI) kesinlestirmek icin saat 14:00 da taksim istiklal heykel onunde 19 mayıs cuma gunu bulusmak uzere karar aldık yardımcı olacak herkesi bekleriz. Organizasyon icin gorev paylasımı falan yaparız, kesin cizgiler cizeriz...