30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYIM?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

26 yaşındayım:)4 sene sonra ordayım yani,,gerçi bende 17den sonra yaş 10'ar 10'ar atıyo ama teknik açıdan bakmak lazım:)
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

26 demişken burdan selam ederim :) yaş da çıktı ortaya tüh.Eh boşuna karakterimiz undead deil.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

sitede en küçük benimmm :D
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Ruhum yaşlı benim, olur mu? :-o
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

26 yaşındayım4 sene sonra ordayım yani,,gerçi bende 17den sonra yaş 10'ar 10'ar atıyo ama teknik açıdan bakmak lazım
Lady_Lstcntrl 4 sene sonra 30 lar kervanına katılıcan ama 26 senede 4 sene uzun bir zaman dilimi, sen her yıl kendini 10 yıl yaşlanmış hissetsende aslında daha gayet gençsin. yaşını söylerken başına 2 nin yerine 3 koymaya başladığında çak daha hüzünlü olucan inan bana...
26 demişken burdan selam ederim yaş da çıktı ortaya tüh.Eh boşuna karakterimiz undead deil.
Aman canım ya, ne dert ettin yaşın çıktı diye, ben 32 yaşında dert etmiyorum söylemeye. kalkmışım gelmişim bu yaşta FRP forumuna girmişim, hala oynamanın, eğlencenin derdindeyim. Tabi undead olmakta bir avantaj olurdu benim yaşımda biri için ama malesef tek oynayabileceğim ve becerebileceğim karakter Paladin. Onlarda undead olamıyor galiba.
sitede en küçük benimmm
En papazıda benim, henüz bir yaşıt yada büyük bulamadım. Tanıştığıma sevindim evladım. :D
Ruhum yaşlı benim, olur mu?
Olmaz ranger_ilvetus kardeş ruha bakarsan ben 30 u devireli 15-20 yıl oluyor. Ruh yaşı geçersizdir. Ã?ünkü ruh bugün yaşlıyken yarın birdenbire gençleşebilir.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

butti wrote:
Ruhum yaşlı benim, olur mu?
Olmaz ranger_ilvetus kardeş ruha bakarsan ben 30 u devireli 15-20 yıl oluyor. Ruh yaşı geçersizdir. Ã?ünkü ruh bugün yaşlıyken yarın birdenbire gençleşebilir.
Eh napalm, sağlık olsun :-P
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

butti wrote:

Aman canım ya, ne dert ettin yaşın çıktı diye, ben 32 yaşında dert etmiyorum söylemeye. kalkmışım gelmişim bu yaşta FRP forumuna girmişim, hala oynamanın, eğlencenin derdindeyim. Tabi undead olmakta bir avantaj olurdu benim yaşımda biri için ama malesef tek oynayabileceğim ve becerebileceğim karakter Paladin. Onlarda undead olamıyor galiba.
death knight verelim :D
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

death knight verelim
Onlarda nasıl bir evillarmış ki toprak kabul etmemiş adamları yav. Yok istemem kardeş, ben bildiğin human paladin olayım, vadem dolunca onurumla öleyim. :-P
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

bende tanıştığıma sevindim butti amca :D :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

''
Lady_Lstcntrl 4 sene sonra 30 lar kervanına katılıcan ama 26 senede 4 sene uzun bir zaman dilimi, sen her yıl kendini 10 yıl yaşlanmış hissetsende aslında daha gayet gençsin. yaşını söylerken başına 2 nin yerine 3 koymaya başladığında çak daha hüzünlü olucan inan bana...
''

yaşamadan bilemem tabi,,tahmin etmek ya da hayal etmek hissetmeye yetmez,,ama konu hüzün olunca bundan daha hüzünlü olabiliceğim günlerdemi var dedim kendime,,limit doldu,daha dip diye bi aşama yok gibi görünüyo durduğum yerden,,ama yaşamak lazım,,4 sene sonra belkide olduğum yer dibin 4 kat üstüymüş gibi gelir,,bu günden 4 sene önceye bakıp''heytt be kendimi acıların kadını tribine sokmuşum amma yapmışım,al sana acı''diye bu günümü gözüme soka soka gösterdiğim gibi,,4 sene sonrada bu günlerdeki hüznüme güler geçerim,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

yaaa bu alıntı neden diğerleri gibi olmadı,herkesinki turuncu olmuş:(ama bu haksızlık,,frp hakkında bişey bilmiom diyemi bana ayrım yapılıyo:)
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Lady_Lstcntrl wrote:yaaa bu alıntı neden diğerleri gibi olmadı,herkesinki turuncu olmuş:(ama bu haksızlık,,frp hakkında bişey bilmiom diyemi bana ayrım yapılıyo:)
Sen de benim gibi teknik konuda biraz cahilsin galiba ondan oluyor. Ben de alıntı işini çözene kadar oldukça uğraştım. Sanırım yeni yeni başarılı oluyorum. FRP bilmekle bilmemekle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü FRP nin pratiğinde bende çok bilgili değilim. Ã?ğreniyor insan yaşadıkça neler öğreniyor. :-P
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Yau ben ortalama yaştakilerdenim herhalde.
Sana yetişmeye daha bi kamyon sene var. Yaş 22, öğrenciyim, frp'ciyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
yaaa bu alıntı neden diğerleri gibi olmadı,herkesinki turuncu olmuş:(ama bu haksızlık,,frp hakkında bişey bilmiom diyemi bana ayrım yapılıyo:)
Ayrım yapılmıyor yau. Alıntı yapmak istediğin yerlerin başına ve sonuna özel kod yazıyorsun. şöyle ki: Alıntı yapmak istediğin metnin başına köşeli parantez içinde quote, sonuna da köşeli parantez içinde /quote yazman lazım.
Ya da alıntı metnini mesaj alanına yapıştırıp, yukarıdaki butonlardan "quote" yazana basarsan, o otomatik ekler onu.

Bu arada Butti abi/amca/hoca, imzana bittim. Nasıl süper laf belli değil.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

occultsearcher wrote: Bu arada Butti abi/amca/hoca, imzana bittim. Nasıl süper laf belli değil.

Saol kardeş, tevecühün. Yalnız bu felsefeyle ne hayatta, ne de FRP'de Paladin'den başka bişey olunamıyor. Ã?yle bir sıkıntısı var.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Kaotik nötral yönelimle paladin olunmuyo abi, sadece paladinlere hayran hayran bakılıyo. :D

Sonra dönüp evil sorcerer'lara hayran hayran bakılıyo. Böyle her şeye hayran hayran bakıyorsun. Anca bakmakta uzmanlaşabiliyorsun :D
Tam gazeteci yönelimi ya. :D
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Post Reply