FRPWORLD 3. yaş organizasyonu

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

ben en azindan bu bulusmaya gelmek istiyordum bu topici acan ve fikre yarı babalık analık yapan bir kimse olarakta basta. ama imkansiz hale geldi cuma günü denerek, mümkünati yok gelemem calisiyorum. cumartesi 2-3 gibi yapalim eger diger arkadaslarimizada uyar ise. eger cuma günü olsun illa dersenizde, diyecek birseyim yok tabiki.

Gorusemez isekde. Organizasyonun ayrintilarini bekliyoruz, tam tarih, konuslandirmalar, yeme icme, konaklama, aktiviteler vs. Aydinlatabilirseniz mütesekkir olurum

Saygilarimla.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ben zaten geliyorum umarım diğer arkadaşlarda gelir saygılarımla görüşmek dileğiyle...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Valla bana cumartesi de uyar hani arkadaslara gore ayarlayalım ama pazar imkansız. ayrıca neden 19 mayıs da calısıyorsunuz anlamadım??? Resmi tatil degil mi?
Neyse her halukarda cogunlugun dedigi olur...
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Valla Cumartesi Ofiste Nöbetciyim canlarım ciğerlerim :)
Yarın 19 mayısta olsa... resmi tatilde olsa ben çalışıyorum normalde... ama sizin için işleri ve ofisi yanımda taşıyacağım ona göre netleştirirseniz inanın makbule geçmiş olur...

Kadıköy belediyesinde paftalar ve imar durumlarıyla debelenmektense yanınızda olmayı ziyadesiyle tercih ediceğime emin olabilirsiniz :)
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

valla ben cumartesi katılamam o yüzden cuma dedim kesin gelebilecekler yarın gelsin o zaman oki.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Aslında normalde çalışıyorum ama Tuğba gibi şartları zorlayarak gelmeye açlışıcam arkadaşlar. Biraz geç kalırsam da kusuruma bakmazsınız artık :roll:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Siteye girişte açılan pop-up reklamda 3-4 MAyıs yazilmis Haziran olmasi gerekmiyormu?
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

:-o Tarih değişmiyecekti sanırım :) Hilmi?
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

pardon :???: değiştirdik şimdi benim hatam hehehhe eh o kadar çok şeyle uğraşıyorumki şimdi düzeldi :angel:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Banner çok güzel olmuş, ilgilenen arkadaşlara saygılar sunarım.

Convention eğlenceli olacak gibi duruyor. Umarım sağlam birşeyler ortaya çıkar.

Bu arada bu convention haberini diğer destekleyen sitelere ve bildiğiniz frp sitelerine de yaysanız süper olur. Lafta destekçi olmasın millet. Banner exchange ile dönmesin dostluk kardeşlik mevzuları.

Yerim öyle kardeşliği.

Hadi sizlere kolay gelsin...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hakkaten güzel olmuş.. İstanbulda olacak olsam gelmeye çalışırdım... Ama açıkçası dersler bittikten hemen sonra İstanbula gelmek hiiiç cazip gelmiyor.

Yine de hani bir şekilde gelirsem uğrarım.. İki yıl sonra ortaklıkla da olsa FRPworldcon yapılıyor.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Afişimizi çok beğendim, harika olmuş:

Image

Bana en uygun gün cuma, cumartesi bir şey yok diye Bursa'ya gitmeye karar verdim de.. :) Hadi bakalım ayrıntıları belirleyip son rötuşları da verelim ki reklam yapmaya başlayayım. Yıldız Teknik Ã?niversitesi ve İTÃ? FRP Kulübü forumlarında reklamı ben yaparım.

Firble, Eldarin; sizleri de beklerdik, artık kısmetse bir başka yaş gününe. Belli mi olur, belki seneye Ankara'da veya İzmir'de yaparız..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Eldarin wrote:Banner çok güzel olmuş, ilgilenen arkadaşlara saygılar sunarım.

Convention eğlenceli olacak gibi duruyor. Umarım sağlam birşeyler ortaya çıkar.

Bu arada bu convention haberini diğer destekleyen sitelere ve bildiğiniz frp sitelerine de yaysanız süper olur. Lafta destekçi olmasın millet. Banner exchange ile dönmesin dostluk kardeşlik mevzuları.

Yerim öyle kardeşliği.

Hadi sizlere kolay gelsin...

8) Ahh kafama öyle bir taş düştüki.... Neyse gerekli destekler yapılacaktır efem :) De ... Bunun için FrpHogwarts'a sevgili ve bidenecik Hilminin müdahale etmesi gerekmektedir. :)

Not: İnatla banneri koymayı reddeden sevimli arkadaşıma atıftır
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Birçok ayrıntıyı hallettik ve görev dağılımını yaptık. Görev almak isteyenler iletişime geçerlerse çok memnun oluruz. Malum; çok iş, az adam var. Ayrıca etkinliğe PaintBall da eklendi, haberiniz olsun.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

modülü ekledim arkadaşlar, oyunlarla ilgilenecek arkadaşları vs vs.. yazamadım daha modüle, lütfen kim neyin sorumlusu ise buraya yazsın ya da bana mail atsın ki modüle ekleyeyim. Ayrıca eklemek istediklerinizi de yazın.

Ayrıca oyunları açmaya başladık, oyun oynatmak isteyenler başvursun artık.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply