Diyarın Ustaları
Sadece ustaların girebildiği bir başlığa girebiliyorsun. Ama benim girdiğim Kutsal Mabedde girmeyi hak etmişi neredeyse hiç usta olmadığından bu başlıkta hiç tartışma olmuyo neredeyse... :.. (
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Ya benim anlayamadığım bir nokta var!!!
Benim hem 1aydan fazla oluyor üye olalı, (neredeyse bir yıl oldu gerçi ama) hemde 100 mesajdan fazla mesajım var. Genede kabul edilmedim ya yetersizsiniz başvuru yapmak için dediler. Nasıl oldu şimdi?? Benim kaçırdığım bir noktamı var acaba???
Benim hem 1aydan fazla oluyor üye olalı, (neredeyse bir yıl oldu gerçi ama) hemde 100 mesajdan fazla mesajım var. Genede kabul edilmedim ya yetersizsiniz başvuru yapmak için dediler. Nasıl oldu şimdi?? Benim kaçırdığım bir noktamı var acaba???
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Profilinden attığın mesajlara baktım.. Sanırım 99 uncu mesajında başvurmuşsun. Adminlerle konuş ama muhtemelen şimdi başvurduğunda kabul edilirsin.
HARBE GİDEN
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

hocam hocam hocam hocam kaç soru sınavOren_Dautry wrote:adaylığı koymak için uygun bir --RP-- ile Agora nın üstüne bulunan diyarın ustaları bölümüne
(savaşcı rahip büyücü hırsız) sınavlarından hangisini alıcağınızı belirterek bir başvuru yapmanız gerekmektedir...
Usta olmak yürek ister FirpFirble wrote:Vallahi bilgi vermemiz yasak ama merak etme fazla soru yoktu.
Eğer girmek istiyorsan Diyarın Ustaları bölümüne başvur.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ben 3 senedir forumlardayım
Gerçi mailım hacklendikten sonra 1.5 sene giremedim tamda eski sistemde sınavı Malovandan aldığım gün mailım hacklenmişti =) Neyse şimdi o aşmış karakter gidecek 5. leveldan başlıcaz yine hayata haydi hayırlısı...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı