Diyarın Ustaları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sadece ustaların girebildiği bir başlığa girebiliyorsun. Ama benim girdiğim Kutsal Mabedde girmeyi hak etmişi neredeyse hiç usta olmadığından bu başlıkta hiç tartışma olmuyo neredeyse... :.. (
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

aaaa ben hakedeyim o zaman firbılcım ne demek :angel:

peki bu ustaların başlıklarında farklı sohbetler de var mı?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir olmaya da bilir. Bu tamamen girmeyi hakedenlerin belirleyeceği bir şey...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

iyi geldim o halde senin yanına, ne sınavına gireyim?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eğer benim yanıma gelmek istiyorsan rahiplik sınavına girmen gerekiyor. Kolay gelsin..
HARBE GİDEN
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Ya benim anlayamadığım bir nokta var!!!
Benim hem 1aydan fazla oluyor üye olalı, (neredeyse bir yıl oldu gerçi ama) hemde 100 mesajdan fazla mesajım var. Genede kabul edilmedim ya yetersizsiniz başvuru yapmak için dediler. Nasıl oldu şimdi?? Benim kaçırdığım bir noktamı var acaba???
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Profilinden attığın mesajlara baktım.. Sanırım 99 uncu mesajında başvurmuşsun. Adminlerle konuş ama muhtemelen şimdi başvurduğunda kabul edilirsin.
HARBE GİDEN
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Yok ya şey dedi lord necros; rp bölümünde mesajım yokmuş onun için giremiyormuşum. Ayrıca 101'de oraya msg attım ben.Biraz garip geldi ama genede rp bölümüne katılmam lazım sanırım.
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum. Diyarın ustalarına giriş kuralları değişmiş.

Yeni kuralları ilgili bölümden okuyabilirsiniz.
HARBE GİDEN
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Oren_Dautry wrote:adaylığı koymak için uygun bir --RP-- ile Agora nın üstüne bulunan diyarın ustaları bölümüne
(savaşcı rahip büyücü hırsız) sınavlarından hangisini alıcağınızı belirterek bir başvuru yapmanız gerekmektedir...
hocam hocam hocam hocam kaç soru sınav :P bu arada bende varım iyi bir yarı_elf korucuya (koruyucu değil korucu :D ) ihtiyaç var tabii.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi bilgi vermemiz yasak ama merak etme fazla soru yoktu.

Eğer girmek istiyorsan Diyarın Ustaları bölümüne başvur.
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Firble wrote:Vallahi bilgi vermemiz yasak ama merak etme fazla soru yoktu.

Eğer girmek istiyorsan Diyarın Ustaları bölümüne başvur.
Usta olmak yürek ister Firp :) ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Ben 3 senedir forumlardayım :) Gerçi mailım hacklendikten sonra 1.5 sene giremedim tamda eski sistemde sınavı Malovandan aldığım gün mailım hacklenmişti =) Neyse şimdi o aşmış karakter gidecek 5. leveldan başlıcaz yine hayata haydi hayırlısı...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bekleriz ustalar salonlarına :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply