---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ensiferum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ensiferum »

Seraphima nın avatarı seri katilmidir sapıkmıdır bilemiycem ama o kulaklarla çok rahat 3 km içinde her fısıltıyı duyar.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Logan'ın avatarında ise ilk baktığımda aklıma gelen, canı kadar sevdiği dostunu kaybetmiş bir savaşçının acısısını gördüm..İsyan ve itiraz..

Nasıl yakaldın o duyguyu benim avatardan Anlamadım ama yorumunu çok beyendim ;)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yilmax : Büyüyü yapan kişi muhtemelen bir drow, (En azından Engin'in öyle olmasını istediğinden eminim :D) ama o yaratığın ne olduğunu çıkaramadım, yaptığı büyü ise muhtemel bir koruma büyüsü, mekanda underdark' ı andırıyor. Wizard Yilmax (lvl 9 sanırım yanlışsa düzeltin :D ) karekteri ile gayet uyumlu olmuş bu avatar, bence bu avatar Yilmax' ın underdark dan kaçışını simgeliyor :wink: .

yeminer : Bence bu avatar Yeminer the dark, Yeminer the lich :) ' in holy sembol 'ü olmalıymış :) , yeminer şahsının kendisi gibi karmaşık ama derin anlamlar içeriyor. Kısacası Yeminer the lich ile çok uyumlu bir avatar...

Necros_Spellweaver : Sanırım ben hiç yorumlamamıştım Necros_Spellweaver ' ın avatarını. Bu avatar güce aç bir büyücüyü yansıtıyor, (Lawful evil olduğuna eminim :D ) elindeki güç ne olursa olsun herzaman daha fazlasını isteyen bir büyücü, güç için herşeyi feda etmeye hazır...

Kilerik : Tank gerçektende çok iyi, sanki bu tank warhammer ' dan fırlamış gibi, space marinelerin tanklarıdan sanki :)
Diyarımıza pek uyum sağlamayan bir avatar
Hiç sanmıyorum neden uyum sağlamasın, burda koyulan avatarlar hep dnd avatarı olacak diye bir kural yok, bende bi aralar wod avatarı kullanıyodum...

Efla : Daha önce sanki yorumladım, ama yeniden yorumlayalım :) Muhtemelen bu bir dragon ell, su altında yaşayabilen, ejderha soyundan gelen bir yaratık, baya hoş bir avatar seçimi olmuş, avatardaki renklerde çok güzel...

seraphima : Sanki içtikten sonra kızarmış gibi bir hali var o elf 'in :) , bakışlarda oldukça ölümcül drow kesmeye giden bir elf sanki :) :-P .

Ensiferum : Aman birader beni ısırmada kimi ısırırsan ısır :D Bite me yazısını okuyan ısırılıyor sanırım :) ...

Lixer : Ã?fkesini az sonra dışarı vurmak için konsantrasyon sağlamaya çalışıyor sanırım :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Lady_Lstcntrl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lady_Lstcntrl »

benide eleştirin lütfen:)üç sene önceki fotom,,lütfen az biraz insaflı olun ama:)bu sıralar yaşlılık komleksindeyim zaten,,
''..zamanın akli dengesini bozan trajik sevgililer olacağımıza,aynı hastalığın iki farklı belirtisi olarak yaşarız başkalarının vücutlarında..''K.iskender
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Senin avatarın da güzel.Kızıl saçlı.Eskisi daha güzeldi bence.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yılmaxın avatarı Raistlin ile Fisty nin savaşı.Hani Fisty canavar yaratıyordu ya o bölüm.
Yeminerin avatarı ilgimi çekti.Ne olduğu beli değil.Ne gerçekten?
Ensiferum da dişler var.''Bite me''
:)

Mesajlarınız birleştirilmiştir. // Moderatör.
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Bir soru: Eldarin niye avatarını değişitirdin????
Vox populi vox dei....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bilmem esti öyle kafama. Nasıl durcak bakalım dedim kendi kendime. Bilmiyorum beğenildi mi ama MIB ajanı.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ensiferum
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ensiferum »

Yeni avatarım
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

hakan ben açıkçası beğendim avatarını, lakin eskisi başka bir güzeldi yaw, sen onla özdeşleştin gözümde nedense...

yorum ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Alın değiştirdim yahu. Neden benimle özdeşleştiki bu avatar anlamadım. Kime sorsam aynı şeyi söylüyor :=).

Eskisini de buraya koyayım bari. Arada dönüp dönüp bakılır :) .

Image

(İllüstrasyon'un yayın hakları Gavin Hargest e aittir. )
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ha şimdi oldu üstad, bu avatar seninle yaşlanacak, başka türlü sana rahat yok :) :)

gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

bende avatarımı değiştirdim çok şirin olmuş di mi :w00t: :D
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evet şirin olmuş ama pek beenmedim açıkçası :roll:

buyrun benimkide ameliyat masasına uzandı, yorumları bekliyor...

gülümseme ve saygılarımla...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

chosen : Avatarın gerçektende harika, acayip bir karizması var elemanın :) . Bence bu avatar kalsın bidaha değişiklik yapma :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

@chosen : VtM:Bloodlines Nosferatu wallpaperlarından gerçekten çok başarılı bi çalışma ama resmin tamamı olsaymış daha güzel olurmuş.
@eldarin : bana kalsadı ben technocrat/MiB resmini daha çok sevmiştim
Yener seninkinin durid olduğunu sen söylemeseydin bilemicektim hiç valla
:evil:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Post Reply