Ben de başlığa girmiyim girmiyim dedim donunda dayanamadım... Ã?oook eski bir avatarım vardı kayboldu..
Bunu nasıl bulacaksınız bakalım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Chosen: Nosferatu olmasına rağmen (!) çok karizma bir avatar. Nosferatu da olsa insan insandır dedirten bir avatar.
Firble: Tam sana yakışan, eğlenceli bir avatar ama biraz daha renkli olsaydı daha iyi olmaz mıydı? şöyle rengarenk, eğlenceli, enerji dolu bir gınom. Gerçekten bakınca insanın eğlenesi geliyor..
Calis senin avatara başka bir sitede "sıcak basmış, üzerindeki siyah battaniyeyi atmaya çalışıyor" diye bir yorum gelmişti, çok güldüm açıkçası
bence güzel bir avatar, çok güçlü ama telaşlı biri olduğu izlenimini bıraktı bende açıkçası...
yorum ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Phrenologist isimli kullanıcının avatarının biraz daha zoom - out hali bu...
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Constantine wrote:Phrenologist isimli kullanıcının avatarının biraz daha zoom - out hali bu...
İlginç bir tespit olmuş..
Ensiferum: Işık yüzünden kaybolmayan bir gölgeye benzettim. Işığa bağışık bir gölge. Elindeki ışık kaynakları da parlayan kurukafalar gibi. Sanki jonglör bir gölge fosforlu kurukafalar çeviriyor gibi.