FRPWORLD 3. yaş organizasyonu
-
Aarashian
- Kullanıcı

Benim 2 Haziranda proje teslimi ile bitiyor dönem. Katılmak isterim ben de bu Bahçeşehir Ã?niversitesindeki conventiona ama bir-iki sorum olacak, ya buraya sorayım ya da mail adresi verin, siz bilirsiniz. Bir de link falan bulamadım bu conventionla ilgili, daha detaylı bilgilerin olduğu ve oyuncu kayıtları için. Gözümden kaçmış olabilir tabi ama, bir daha link atarsanız sevinirim, soruları da sormama gerek kalmayabilir böylece.
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
http://www.frpworld.com/modules.php?name=convention bölümünden sanırım bilgi alınacak.. şimdilik sadece ulaşılabilecek adresler var... Ã?cret ödeme nasıl olur bilmiyorum. Ama ilgili bölümde açıklanacağını tahmin ediyorum... Olmazsa organizatörler zaten hep burda sorarsın.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Oyun veya oyuncu kayıtları için ilgili bölümde verilen mail adreslerine ulaşabilirsiniz. Ã?cretler ise servisle gelenler için serviste, kendi imkanlarıyla gelecekler için girişte alınacaktır.
Modülü eklediğin için sağol Yeminer. Fena olmamış, ileride de DM Kayıt Modülü eklenebilir belki.
Herkese iyi eğlenceler..
Modülü eklediğin için sağol Yeminer. Fena olmamış, ileride de DM Kayıt Modülü eklenebilir belki.
Herkese iyi eğlenceler..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..hilmi allah icin ne bicim kayıt ekranıdır ne oldugunu bildigim halde okuyamadım sunun rengini falan degistir birsey yap hic ugrasılmamıs diye gelmeyecek millet valla. Biraz da goze hitap etsin dimi ama. Kusura bakma ustune fazla gelecegim biraz ama unutma basarmaya deger hic birsey kolay degildir...
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
Arkadaşlar bu hazine avı icin tek kisi kabul olmıcak denmıs pekı kac kısı lazım max ve min ve cadırlarda kac kısı kalıcaz isim yazdırırken mı cadır ıcın ısım yazdırıcaz
? :schemes:
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Psychena wrote:Arkadaşlar bu hazine avı icin tek kisi kabul olmıcak denmıs pekı kac kısı lazım max ve min ve cadırlarda kac kısı kalıcaz isim yazdırırken mı cadır ıcın ısım yazdırıcaz? :schemes:
katılıyorum. cevabi beklemekteyiz. bu arada yemekler 2 gün için değilmi. hani 1. gün yedirecez 2.gün süründürecez(hazine avı) olmayacak değil mi?
Hazine aslında oradaki zengin proteinli kokler ve bazı hayvancıklar. yan tarafta golet var ordek falan avlamak serbest...
saka bir yana yemek isi istege gore olacak isteyen adam gibi 4 cesit yemegi tabldot olarak alır ki tanesi 5 milyondur. isteyen orada ızgara yer icer yarım ekmek ne kadar bilmiyorum. icki var bira ve viski votka flaan isteyen olursa. yemek fiyatlarını konusup net birsey yazacagım.
saka bir yana yemek isi istege gore olacak isteyen adam gibi 4 cesit yemegi tabldot olarak alır ki tanesi 5 milyondur. isteyen orada ızgara yer icer yarım ekmek ne kadar bilmiyorum. icki var bira ve viski votka flaan isteyen olursa. yemek fiyatlarını konusup net birsey yazacagım.
hayır yemek var ama cumartesi öğle yemeği var
yani kalacak olanlar gece yemek yemek istiyorlarsa ekstra 5 milyon verip 4 çeşit yemek daha yiyebilirler ama yok 4 çeşit yemek yerine biz bir şeyler yapalım diyorsanız migros var ordan istediğinizi alıp yiyebilirsinizde. Hem yol, hem konaklama , hemde öyle yemeği veriyoruz ve bu çok çüzzi bir miktar yani ben anadolu yakasından taksime geçerken bile sadece yol parası hemen hemen 7.5 ytl veriyor o yüzden sanırım bu size çok gözükmüyordur UMARIM :schemes:
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
arkadaşlar orda bulusuruz ortak para koyar ortak bısıler alırız tabi kızartma ızgara ımkanı felan varmı hıc gıtmedım bı fıkrım yok kosullar nası olucak
beyler bu arada gidicekler eklesin delicevair@hotmail.com pls haberimiz olsun birbirimizden
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Arkadaslar dun provasını yaptık cok guzel oldu genis landscape fotlar cektim bugun forwardlarım hilmmi siteye koyar. orada bircok sorunuza cevap bulabilirsiniz. Ayrıca yemek isi icin fiyatlar da kesinlesti. Yarım ekmek kızartma yani tavuk yada sucuk 3 ytl tabldot 5 ytl belki biraz daha asagı cekebilirim simdilik boyle yemek fiyatları. Paintball icin ise oynamak isteyenler 15 ytl kayıt parası veriyor ve istedigi kadar oynuyor. havuz acılacak buyuk ihtimalle %90 gibi birşey sanırım...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Con çok güzeldi,bu güzel 2 gün için herkese teşekkürler.LARPda beni bataklığa sokup korkutanlara da ayrıca teşekkür,:)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ