Gladyatör Arenası (Rp Başvuruları)
Gladyatör Arenası (Rp Başvuruları)
Diyar kasabalarının kuzeyinde dağların ötesindeki dev kolezyumda geçecek bir RP'dir.
Karakteriniz bu Rp' de ölebilir, yara alabilir. İnsiyatif Dm dedir.
* DİYARİÃ?İ BİR RP' DİR.
* KARAKTER YARATIMI İÃ?İN RP KARAKTER KAğITLARI BÃ?LÃ?MÃ?NDEN YARARLANILACAK, ORADAKİ TÃ?M KURALLAR GEÃ?ERLİDİR.
* DÃ?VÃ?ş KURALLARI DM TARAFINDAN BELİRLENİR.
* AKSİYONLAR RP OLARAK ANLATILMALI VE TASVİR EDİLMELİDİR.
* KOLEZYUMDAKİ SEYİRCİNİN MORAL BONUSU VARDIR.
* SEYİRCİNİN REAKSİYONUNU RP'NİN KALİTESİNE VE HAREKETİN ANLATIMINDAKİ BAşARIYA GÃ?RE DM BELİRLER.
* GEREKLİ EKİPMANLAR RP İÃ?ERİSİNDE VERİLECEKTİR.
* KAZANANA Ã?DÃ?L OLARAK 100 PLATİN VERİLECEKTİR.
* ARENA DÃ?VÃ?şLERİ İLE İLGİLİ KURALLAR SONRADAN EKLENECEKTİR.
Bununla birlikte, Rp' ye katılacakların kayıtları buradan alınacaktır, başvuru için buraya mesaj atın. Karakter ve Özgeçmişleri sylvos.erkan@gmail.com adresine gönderilecektir...
Karakteriniz bu Rp' de ölebilir, yara alabilir. İnsiyatif Dm dedir.
* DİYARİÃ?İ BİR RP' DİR.
* KARAKTER YARATIMI İÃ?İN RP KARAKTER KAğITLARI BÃ?LÃ?MÃ?NDEN YARARLANILACAK, ORADAKİ TÃ?M KURALLAR GEÃ?ERLİDİR.
* DÃ?VÃ?ş KURALLARI DM TARAFINDAN BELİRLENİR.
* AKSİYONLAR RP OLARAK ANLATILMALI VE TASVİR EDİLMELİDİR.
* KOLEZYUMDAKİ SEYİRCİNİN MORAL BONUSU VARDIR.
* SEYİRCİNİN REAKSİYONUNU RP'NİN KALİTESİNE VE HAREKETİN ANLATIMINDAKİ BAşARIYA GÃ?RE DM BELİRLER.
* GEREKLİ EKİPMANLAR RP İÃ?ERİSİNDE VERİLECEKTİR.
* KAZANANA Ã?DÃ?L OLARAK 100 PLATİN VERİLECEKTİR.
* ARENA DÃ?VÃ?şLERİ İLE İLGİLİ KURALLAR SONRADAN EKLENECEKTİR.
Bununla birlikte, Rp' ye katılacakların kayıtları buradan alınacaktır, başvuru için buraya mesaj atın. Karakter ve Özgeçmişleri sylvos.erkan@gmail.com adresine gönderilecektir...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: Gladyatör Arenası (Rp Başvuruları)
Sugar Brother,
Daha önce başvurmuştum aynı karakter mve agrasiflikte bende varım haberin olsun gaza geldim keserim herkesi....
Daha önce başvurmuştum aynı karakter mve agrasiflikte bende varım haberin olsun gaza geldim keserim herkesi....
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

-Savaşçı son görevinde ki büyük başarısızlığın ardından bir daha geldiği yerlere dönmemişti. Başarısızlığın ızdırabı onu boğuyordu ve bir çıkış kapısı arıyordu kendince.
--Bir gün köle tacirlerinin kampını gördü ve onlara katıldı. Burada duymuş olduğu " Savaşçılar Arenası " haberleri onu etkilemiş ve gücünü göstermek, kendini rahatlatmak için buraya katılmak üzere Arena' ya doğru yola çıktı..
--Bir gün köle tacirlerinin kampını gördü ve onlara katıldı. Burada duymuş olduğu " Savaşçılar Arenası " haberleri onu etkilemiş ve gücünü göstermek, kendini rahatlatmak için buraya katılmak üzere Arena' ya doğru yola çıktı..
" Let My Heart Go "
Savaştan kaçmak, onurunu kaybetmek demektir savaşçıseraphima wrote:Katılmayı çok isterdim ama maalesef şansımın olacağını zannetmiyorum..Bu arneda dövüşmek, goblin öldürmeye benzemiyor..Ama çok güzel olacaktır..Katılanlara bol şans..En iyi olan kazansın..![]()
Herkes katılabilir, katılan herkesin başvurusu kabul edilecektir.
Last edited by Sylvos on Mon May 08, 2006 11:41 pm, edited 1 time in total.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Karakterimi hazırlayıp en kısa zamanda katılacağım.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests