Bahçecon'a gelenler : )
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Hmmm.. Durum ve şartlara göre gelme imkânım bulunabilir.
Tabi aslında beni bilen bilir. Durum ve şartlarımın oluşması oldukça zordur. Ama şartları zorlamaya çalışırım. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kusura bakma Yener'im, seni unuttuysak affola ama biz sadece buraya yazanları eklemiştik. Bu durumda ben de listeye ekleyeyim seni:
1. Esen
2. Squan
3. Yilmax
4. Phoenix
5. Psychena
6. FrontsideAir
7. Yener
8. Par-Salian
9. Necros
1. Esen
2. Squan
3. Yilmax
4. Phoenix
5. Psychena
6. FrontsideAir
7. Yener
8. Par-Salian
9. Necros
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşlar katılım sadece burada yazanlarla sınırlı değildir, benim tanıdığım ve organizasyona gelen frpworld kullanıcılarının sayısı bunun iki katı ki istanbuldaki biçok üniversiteden ve istanbul dışından da katılımlar olacaktır.
Güzel bir organizasyon olacak. Bu salı hediyeleri bakmaya gidiyorum ben
Güzel bir organizasyon olacak. Bu salı hediyeleri bakmaya gidiyorum ben
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ben de geliyorum : )
mustafa sana mail atamıyorum şuan o yüzden burdan sorucam
1-parayı ne zaman vericez girişte mi?
2-okul yani yapılacak yere ben nasıl gelicem?
3-niye hala 5 kişilik oyun var sadece?
mustafa sana mail atamıyorum şuan o yüzden burdan sorucam
1-parayı ne zaman vericez girişte mi?
2-okul yani yapılacak yere ben nasıl gelicem?
3-niye hala 5 kişilik oyun var sadece?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Yener'in oyunundayim, geliyorum. biz sanırım 18.30 gibi organizasyonda yer alacağız. biz derken yener ben ve grubumuzdan serbülent. diğer arkadaşlar daha eken gelebiliri, başta frontsideair(fatih) görevli zaten. seve seve. eğer cumartesi çalışmaz isem bende erken gelebilirim tabiki.
bu arada
ayrıca Yener'im yiğidim sen unutlurmusun be ya.
Parayı girişte verebileceğiz bildiğim kadarıyla. organizasyona nasıl gelineceği yazmakta ilgili yerde. niye hala 5 kişilik oyun var? biz parselledik çadırları silver peace grubu olarak.
bu arada
niye olmasın gurban bacım usta baba. her bişey denir. ben çizgili pijama bile getirmeyi düşünüyorum nediyorsun.Psychena wrote:bi frp sitesinde Gubanlar kelimesi hmm ilginc..
ayrıca Yener'im yiğidim sen unutlurmusun be ya.
Parayı girişte verebileceğiz bildiğim kadarıyla. organizasyona nasıl gelineceği yazmakta ilgili yerde. niye hala 5 kişilik oyun var? biz parselledik çadırları silver peace grubu olarak.
Evet malesef geç gelicez, fakat oyun için endişelenmeyin arkadaşlar oyun olacak ben geldiğimde başlarız, keşke daha erken gelebilseydim ozaman iki farklı oyun oynatırdım cumartesi, gerçi pazar günüde bir oyun oynicaz, farklı bir oyun fakat onunda kadrosu doldu... Birde cumartesi oynayacağımız oyunu değiştirdim, bilgi edinmek isteyenler bakabilir = http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... yun&oyun=2
Arkadaşlar unutmadan, oyunumuz izleyime açıktır, izleyici olarak katılabilirsiniz...
Arkadaşlar unutmadan, oyunumuz izleyime açıktır, izleyici olarak katılabilirsiniz...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Liste yapmaya gerek yok bahçecon 'a gelenler sadece bu listedekiler değil dendi hala liste yapmaya devam ediyorsunuz, artık gerek yok listeye, zaten sadece 14 kişi geliyor olsaydı organizasyon falan olmazdı ortada, hala adı bahçecon olarak geçtiğine göre orada olacak insan sayısıda baya fazla olacak demektir... En azından beklentiler o yönde, umarım hepimizin beklentileri gerçek oluresen wrote:1. Esen
2. Squan
3. Yilmax
4. Phoenix
5. Psychena
6. FrontsideAir
7. Yener
8. Par-Salian
9. Necros
10. Levian
11. Ultior
12. Ulfgar
13. Galadlirim