Bahçecon'a gelenler : )
Yener benim beklentim çizgili pijamalarla çimenlerde sigara tüttürmemiz, toprak eşelememiz, temiz havada geğirmemiz ( ne temiz havası ) bi dwarf monk olarak altta kalanın canı çıksın yapmak gün boyunca. engin altta olsun ama:)
hatta bak ciddiyim top getirin yakan(r) top da oynarız saklambaçda oynarız ipde atlarız. acayip piknik yapasım gelmiş benim onu anladım.
hatta bak ciddiyim top getirin yakan(r) top da oynarız saklambaçda oynarız ipde atlarız. acayip piknik yapasım gelmiş benim onu anladım.
Yener wrote:Liste yapmaya gerek yok bahçecon 'a gelenler sadece bu listedekiler değil dendi hala liste yapmaya devam ediyorsunuz, artık gerek yok listeye, zaten sadece 14 kişi geliyor olsaydı organizasyon falan olmazdı ortada, hala adı bahçecon olarak geçtiğine göre orada olacak insan sayısıda baya fazla olacak demektir... En azından beklentiler o yönde, umarım hepimizin beklentileri gerçek oluresen wrote:1. Esen
2. Squan
3. Yilmax
4. Phoenix
5. Psychena
6. FrontsideAir
7. Yener
8. Par-Salian
9. Necros
10. Levian
11. Ultior
12. Ulfgar
13. Galadlirim
14. Utkuy
geri sayım devam ediyor ... :schemes:
Yenercim canım listeyi niye yaptığımızı bilmiyorsun sanırım servis olayında gelecek olan arkadaşları bilebilmek için yapıyoruz. Sanırım anlamışsındır zeki görüyorum seni ne dersin?
ARKADASLAR İSİM YAZDIRMAYA GEREK YOK DIYORSUNUZ AMA ORADA PIKNIK YAPMAYACAGIZ BİR SURU DETAY VAR KİSİ SAYSINA GORE YEMEK CIKARTACAM MANGAL YAPTIRACAM . PAINTBALL ONA GORE INDIRIM YAPACAK AYRICA GUVENLIGIDIR FALANIDIR FILANIDIR BUNLAR ONEMLI OLMASA NIYE YAZALIM VAKTIMIZI HARCAYALIM DEGIL MI?
SIMDI DETAYLAR:
MUGECIM SEN GEL YETER GERISINI HALLEDERIZ ATLA ORADAN BIR BAHCESEHIR OTOBUSUNE SON DURAKTA IN. OTOBUSLE GELENLER HEPINIZ SON DURAKTA ININ BIZ SIZI ALIRIZ GEREKLI TELEFONLAR BEN YADA ULASIM SORUMLUMUZ DUR
BEN:0505 650 81 61 MUSTAFA
ULASIM SORUMLMUZ: GEREKLI SAYFANIN ULASIM BOLUMUNDE...
SIMDI DETAYLAR:
MUGECIM SEN GEL YETER GERISINI HALLEDERIZ ATLA ORADAN BIR BAHCESEHIR OTOBUSUNE SON DURAKTA IN. OTOBUSLE GELENLER HEPINIZ SON DURAKTA ININ BIZ SIZI ALIRIZ GEREKLI TELEFONLAR BEN YADA ULASIM SORUMLUMUZ DUR
BEN:0505 650 81 61 MUSTAFA
ULASIM SORUMLMUZ: GEREKLI SAYFANIN ULASIM BOLUMUNDE...
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
tulip_cc.xxx@hotmail.com emaıllı bı arkadaş ile görüstüm telefon nosunu aldım bizi götürecek otobuslerle o ılgılenecekmıs sanırım simdi
Galadriel_Phoenix
nickli arkadaşlamı gorusucem yoksa tulip_cc.xxx@hotmail.com emaıllı arkadaşlamı herkes ben sorumluyum sundan bundan dıyo mustafa abiye emaıl attım cadır için ya umarım dogru kısıyedır yanı kıme ne sorucagımı sasırdım bu arada ben savaş Psychena nickini uydurdum ve nası okundugu hakkında hic bi fikrim yok
gelıp nıckın ne felan demezsenız ıyı olur ismim savaş
:P 
Galadriel_Phoenix
nickli arkadaşlamı gorusucem yoksa tulip_cc.xxx@hotmail.com emaıllı arkadaşlamı herkes ben sorumluyum sundan bundan dıyo mustafa abiye emaıl attım cadır için ya umarım dogru kısıyedır yanı kıme ne sorucagımı sasırdım bu arada ben savaş Psychena nickini uydurdum ve nası okundugu hakkında hic bi fikrim yok
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Galadriel Phoenix ile tulip aynı kişi, ama iki ulaşım sorumlumuz var. Diğerinin nicki de Yilmax. Hazır aklıma gelmişken Yilmax arkadaşımızın bildirdiği bir bilgiyi ekleyeyim:Psychena wrote:tulip_cc.xxx@hotmail.com emaıllı bı arkadaş ile görüstüm telefon nosunu aldım bizi götürecek otobuslerle o ılgılenecekmıs sanırım simdi
Galadriel_Phoenix
nickli arkadaşlamı gorusucem yoksa tulip_cc.xxx@hotmail.com emaıllı arkadaşlamı herkes ben sorumluyum sundan bundan dıyo mustafa abiye emaıl attım cadır için ya umarım dogru kısıyedır yanı kıme ne sorucagımı sasırdım bu arada ben savaş Psychena nickini uydurdum ve nası okundugu hakkında hic bi fikrim yokgelıp nıckın ne felan demezsenız ıyı olur ismim savaş
:P
@uLtior: Balon vermiyoruz ama bir tişört işi vardı, eğer olursa tişört götürebileceksin evine.Yilmax wrote:Servis direk kalkıp temden gidecek. 45-60 dk arası mekanda olur. Oyunlar zamanında başlar. Ayrıca Bahçeşehir'e diğer yollarla gelecek arkadaşlar için otobüsleri yazıyorum
146 Bahçeşehir - Bakırköy 1.5 saat geliş
76E Bahceşehir - Taksim express 1 saat falan sürer gelmesi son durağa kadar.
76D Bahçeşehir - Taksim E-5 eziyettir sakın ola binmeyin 2 saat sürer en az
Avcılar'dan 147 var ama çok seyrek geçer, onun yerine E - 5'e çıkıp binin 146 ya
Sonra Mecidiyeköy ve Bakırköy'den ekspressler var Ã?-57 ve E-58 di sanırım onlar da kısa sürede gelir
@Galadlirim:
1- Parayı girişte veya servisle gelecekseniz serviste vereceksiniz.
2- Yapılacak yeri yazdım.
3- Oyunların tamamı modüle eklenmemiş ama orada oyun açacak birçok DM'imiz veya ST'miz olacak. Oyunsuz kalacak olsak bile bir sürü potansiyel DM var aramızda.
Listenin son hâli şöyle sanırım:
Liste wrote:1. Esen
2. Squan
3. Yilmax
4. Phoenix
5. Psychena
6. FrontsideAir
7. Yener
8. Par-Salian
9. Necros
10. Levian
11. Ultior
12. Ulfgar
13. Galadlirim
14. Utkuy
15. Sylvius
16. Arilos
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Logan
- Kullanıcı

Patrondan izin alırsam gelirim... De
tuğba ankarada iyi gaza getirdi... Bakacaz Artık...

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sakın aklından Ã?ırağanda kahvaltı geçmesin Berk mali durumlarımız ortada
. Altı üstü birkaç yer adı verdik o kadar değil yani 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
uLtior wrote:Yener benim beklentim çizgili pijamalarla çimenlerde sigara tüttürmemiz, toprak eşelememiz, temiz havada geğirmemiz ( ne temiz havası ) bi dwarf monk olarak altta kalanın canı çıksın yapmak gün boyunca. engin altta olsun ama:)
Ã?eh daha yeni gördüm ha niye ben altta oluyormuşum bakim
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
-
Logan
- Kullanıcı

Yok cnaım... ben size burda ne yaptım ki... siz ban orda cırağana götüreceksiniz...
ben Boğaz Kenarında usulca içebileceğim bir yer olsun yeter...
Bu arada Ben oraya gelmedim diye ezik oluyorsam...ARtık metu con a gelmiyenler ne oluyor...
Bu arada söz tugba ve engine(yılmaxx) idi
ben Boğaz Kenarında usulca içebileceğim bir yer olsun yeter...
Bu arada Ben oraya gelmedim diye ezik oluyorsam...ARtık metu con a gelmiyenler ne oluyor...
Bu arada söz tugba ve engine(yılmaxx) idi
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
ya 7.5 mılyon felan tamamda bız orda 2 gunde yemek parası dıye en az 30 mılyon felan para harcıcaz 5 mılyon felan dıyosun cunku acaıp acıkcaz yuzucez felan frpsıydı hazineavıydı felan 
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı