FRPWORLD I. KISA ÖYKÖ YARIşMASI
ben bir öykü ayarlamıştım ama araya hastalık girdi falan istediğim gibi editleyemedim bazı yerleri, onun içinde yarım yamalak göndermek istemedim, seneye 2. yarışmaya katılırız umarım...
temenni ve saygılarımla...
temenni ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Sonuçlandı!
Yaklaşık 1 ay önce "I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" olarak başlattığımız öykü yarışmamız sonuçlanmıştır arkadaşlar. Lafı hiç uzatmadan kazananları öykü isimleri ile birlikte açıklıyorum.
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Birincisi Elamshin (Kara Gül'ün Masalı)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması İkincisi Karakemal (Günah Yiyen)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Üçüncüsü Eliathor (Eski Hikaye)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Dördüncüsü Khazak (İkonia)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Beşincisi Merihli (Nöbet)
Tüm katılımcılara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye girenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Hem kısa öykü babında kısıtlı bir alanda hareket etmenin verdiği zorluğun üzerinden bu güzel başarıyı elde etmeleri gerçekten muhteşem.
Bunun yanısıra daha önce belirttiğim gibi katılarak bizlere destek veren herkese saygılar sevgiler sunuyorum. Bize ayırdığınız zaman için sizlere minnettarız.
Yanısıra proje grubunda yer alan Chosen, Mope, Dragonfire ve EFla'ya tekrar huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasaydınız bu iş olmazdı.
Ã?düller birkaç gün içersinde Yeminer tarafından kargo ile adreslere gönderilecektir.
Son olarak dereceye giren yazıları yine birkaç gün içersinde anasayfada yayınlayacağız. Ã?yküleri Hikaye-Makale bölümünden okuyabileceksiniz.
Yeni yarışmalarda tekrar görüşebilmek dileğiyle.
Eldarin!
Yaklaşık 1 ay önce "I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması" olarak başlattığımız öykü yarışmamız sonuçlanmıştır arkadaşlar. Lafı hiç uzatmadan kazananları öykü isimleri ile birlikte açıklıyorum.
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Birincisi Elamshin (Kara Gül'ün Masalı)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması İkincisi Karakemal (Günah Yiyen)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Üçüncüsü Eliathor (Eski Hikaye)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Dördüncüsü Khazak (İkonia)
I. FRPWorld Kısa Ã?ykü Yarışması Beşincisi Merihli (Nöbet)
Tüm katılımcılara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye girenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Hem kısa öykü babında kısıtlı bir alanda hareket etmenin verdiği zorluğun üzerinden bu güzel başarıyı elde etmeleri gerçekten muhteşem.
Bunun yanısıra daha önce belirttiğim gibi katılarak bizlere destek veren herkese saygılar sevgiler sunuyorum. Bize ayırdığınız zaman için sizlere minnettarız.
Yanısıra proje grubunda yer alan Chosen, Mope, Dragonfire ve EFla'ya tekrar huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler olmasaydınız bu iş olmazdı.
Ã?düller birkaç gün içersinde Yeminer tarafından kargo ile adreslere gönderilecektir.
Son olarak dereceye giren yazıları yine birkaç gün içersinde anasayfada yayınlayacağız. Ã?yküleri Hikaye-Makale bölümünden okuyabileceksiniz.
Yeni yarışmalarda tekrar görüşebilmek dileğiyle.
Eldarin!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Kazananları Tebrik ederim kaybedenlerde üzülmesin eserleriniz kötü değildi sadece sizinkilerden daha fazla zevke hitap eden 5 adet eser vardı
Yanlız söylemeden edemeyeceğim. Kurallar konusu çok fazla göz ardı edilmemiş. Bir heycanla bu kurallar esnetildi ama bir daha böyle birşey olacağını sanmam. şimdiden uyarayım kurallar çerçevesi dışındaki eserler disqualifiye olur.
Kazananları tekrar tebrik edip konuyu kapıyalım
:plotting:
Yanlız söylemeden edemeyeceğim. Kurallar konusu çok fazla göz ardı edilmemiş. Bir heycanla bu kurallar esnetildi ama bir daha böyle birşey olacağını sanmam. şimdiden uyarayım kurallar çerçevesi dışındaki eserler disqualifiye olur.
Kazananları tekrar tebrik edip konuyu kapıyalım
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Tüm katılanları yürekten kutluyorum ve bir daha ki yarışmada da varolmalarını yürekten istiyorum. Katılmayanları da şimdiden bir daha ki yarışmaya davet ediyorum. Kazananları ayrıca tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyorumr...
tebrik ve saygılarımla...
tebrik ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Maalesef arkadaşlar yalnızca dereceye girenleri sırasıyla belirtebiliyoruz. İlk beşten sonrası hakkında bilgi verebilmemiz mümkün görünmüyor.
Bu arada öykülerin tamamını Hikaye Makale bölümüne ekledim. Oradan öykülere ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde anasayfanın sağında son eklenen içerikler görülebilmekte. Oradanda öyküleri okuyabilrsiniz.
Yarışmada öykülerini yayınlamış olanlar ayrıca ocakbaşı hikayeleri yahut kulaktan kulağa bölümlerine öykülerini koyabilirler. Bu konuda katılımcılara bir kısıtı koymuyoruz.
Herkese iyi eğlenceler...
Bu arada öykülerin tamamını Hikaye Makale bölümüne ekledim. Oradan öykülere ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde anasayfanın sağında son eklenen içerikler görülebilmekte. Oradanda öyküleri okuyabilrsiniz.
Yarışmada öykülerini yayınlamış olanlar ayrıca ocakbaşı hikayeleri yahut kulaktan kulağa bölümlerine öykülerini koyabilirler. Bu konuda katılımcılara bir kısıtı koymuyoruz.
Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
İNANAMIYORUM! kazandım mı arkadaşlar! kimlere karşı yarıştığımı düşündükçe hiç umudum kalmıyordu. Ama o kadar sewindim ki, elim ayağım boşaldı bi an!!!
Beni birinciliğe layık gören tüm diyar sakinlerine ruhumun en derinlerinden sevgiler!!!
ya yanlış okumadım değil mi???
Beni birinciliğe layık gören tüm diyar sakinlerine ruhumun en derinlerinden sevgiler!!!
ya yanlış okumadım değil mi???
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
-
Aredheliquas
- Kullanıcı