FRPWORLD I. KISA ÖYKÖ YARIşMASI
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum, LordXar. Ben de yazım hakkında eleştiri yapılmasını isterdim ama pek mümkün gözükmüyor. Ã?ünkü tahminimce yüzden fazla hikaye vardır, katılan. Hepsi hakkında düşündüklerini yazıya geçirmek bir işkence olur jüri için.
Dip not olarak gerçekten de jüriyi kutlamak lazım, çok iyi bir iş çıkardılar ve bu kadar hikayeyi, bu kadar kısa sürede gözden geçirdiler. Tebrikler...
Dip not olarak gerçekten de jüriyi kutlamak lazım, çok iyi bir iş çıkardılar ve bu kadar hikayeyi, bu kadar kısa sürede gözden geçirdiler. Tebrikler...
Gerekli açıklamayı daha önce jüriden bir arkadaşım daha yaptı ama yine de üzülerek belirtiyorum. İlk 5e girenler haricinde diğerlerine ait sıralamayı, yada feedbackleri size ulaştırmamız malesef imkansız. Bu sene ilk 5e giremeyenler umarım bir dahaki yarışmada kazananlar arasında isimlerini görürler.
Bize olan sözleriniz içinde ayrıca teşekkürler, bizden çok yarışmaya katılan sizlerin tebrik edilmesi lazım, hepsi ayrı güzeldi öykülerin, okurken kişisel olarak söylemeliyim ki hepsinden ayrı tat aldım, ayrı maceralar yaşadım...
yürekten teşekkür ve saygılarımla...
Bize olan sözleriniz içinde ayrıca teşekkürler, bizden çok yarışmaya katılan sizlerin tebrik edilmesi lazım, hepsi ayrı güzeldi öykülerin, okurken kişisel olarak söylemeliyim ki hepsinden ayrı tat aldım, ayrı maceralar yaşadım...
yürekten teşekkür ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Eğer amacın eserin tanıtımı ise o zaman siteye link verebilirsin. Ancak amacın başka bir yarıışmaya katılmaksa sinema sektörünün tersi geçerlidir. Pek çok professionel yarışmada eserin yayınlanmamış, başka bir yarışmada ödül almamış olması gibi kuralları vardır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Arkadaşlar eğer dereceye giren arkadaşlar BahçeCon a gelebilirse hediyelerini orada takdim edebiliriz, ve buçok daha şık olur.
Eğer böyle bir durum varsa lütfen o arkadaşlar bana bildirsin.
Bahçecon sayfasından benimle ilgili bilgileri alabilirsiniz, ya da buradan özel mesaj göderin.
Eğer böyle bir durum varsa lütfen o arkadaşlar bana bildirsin.
Bahçecon sayfasından benimle ilgili bilgileri alabilirsiniz, ya da buradan özel mesaj göderin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Vallahi ne yalan söyleyim. Ã?düllendirme, yarışma için tanına süre ve kullanıcılara yarışma hususunda haberler verme gibi noktalarda bir eksiğimiz yoktu ama 18 başvuru aldık yarışmaya. Büyük bir rakam mı? Değil tabiiki. Ama biz yapabileceklerimizi yaptık, gerisi kullanıcılarımızın katılımına kalmıştı. Sonuç olarak böyle bir manzara çıktı karşımıza. Yine de biz organizasyon grubu olarak durumdan çokta endişeli değiliz.Khazak wrote:benim sorulardan biri kaynadı galiba araya, toplam kaç hikaye arışmaya katılmıştı acaba?
Yine de dereceye giren öyküler diğerlerinin arasından sıyrılarak kendilerini hemen belli ettiler. Dereceye giren öyküler açısından baktığımızda bir kalitesizlik göremiyorum ben ama tabi alınan başvuru sayısı azdı tabi, ona birşey diyemem.
BahçeCON 3 4 Hazirandaydı yani dün ve önceki gün. Sanırım sende katılanamadın conventiona.Eliathor wrote:yeminer, ne zaman olucak bu BahçeCon olayı.. belki zaman uyarsa gelebilirim. Ama şu anda eskişehir'de finallerle uğraşmaktayım.
Convention a katılamayanlar için bu hafta içersinde ödüller gönderilir sanırım.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bir dahaki organizasyonumuzda tanıtım inanın çok daha iyi olacak, bu sene bu kadar oldu ama önümüzdeki yarışmalar hep büyüyecek...
Ayrıca yarışmada ödül kazanan arkadaşlara ödülünü ulaştıracak kişi olan yeminer'in bu aralar sınavlar dolayısıyla pek yoğun bir programı var. Onun için ödülleriniz postalanması biraz gecikiyor, sitemiz adına bunun için hepinizden özür diliyorum, tüm ödüller hazır, en yakın zamanda elinizde olacak...
bilgi ve saygılarımla...
Ayrıca yarışmada ödül kazanan arkadaşlara ödülünü ulaştıracak kişi olan yeminer'in bu aralar sınavlar dolayısıyla pek yoğun bir programı var. Onun için ödülleriniz postalanması biraz gecikiyor, sitemiz adına bunun için hepinizden özür diliyorum, tüm ödüller hazır, en yakın zamanda elinizde olacak...
bilgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...