İZMİR TAYFASI
Obaaaaaaaaaa!!!
Uygun tabi yaa uygun olmazmı hiç. Eldarin'de geliyormuş tamam zaten.
Tam bir tarih ayarlayın ona göre konuşalım. Özledik valla İzmir Tayfasının muhabbetini... Mert'ini, Gencay'ını, Fatih'ini...
Return of the Fallen!
Uygun tabi yaa uygun olmazmı hiç. Eldarin'de geliyormuş tamam zaten.
Tam bir tarih ayarlayın ona göre konuşalım. Özledik valla İzmir Tayfasının muhabbetini... Mert'ini, Gencay'ını, Fatih'ini...
Return of the Fallen!
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
23 Haziran. Eğer İzmir'e taşınmayı başarırsak ve tarih de değişmezse gelebilirim belki. Gelebilecek olursam yine buradan haber veririm.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..eski tayfada geliyor, 23 hazira'a hiç bir yere söz vermeyin, tarih yaklaşınca nerde olacağına karar veririz, şimdi buraya geleceğini yazan arkadaşlar nerde olsun istiyorlarsa not etsinlerde ortak bir karar alabilelim...
tarih ve saygılarımla...
tarih ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
elessar666
- Kullanıcı

selamlarımı ileterek konuşmak istiyorum ...
bende izmirdeyim ancak ALİAğA dayım arkadaşlar.. ve izmir merkeze indikten sonra geri dönüşüm olmuyor... olsa bile çok erken saatte dönmek zorunda klacağımdan tam eğlencenin içindeyken kopmak üzer beni... siz nerde nasıl ve neyapacağınızı söylerseniz kaç kaç arası ona göre bende gelmek isterim.... tabi bana evini açacak bir arkadaş olursa ozaman hiç bir sorun yok
iyi oyunlar arkadaşlar görüşmek üzere ... :w00t:
bende izmirdeyim ancak ALİAğA dayım arkadaşlar.. ve izmir merkeze indikten sonra geri dönüşüm olmuyor... olsa bile çok erken saatte dönmek zorunda klacağımdan tam eğlencenin içindeyken kopmak üzer beni... siz nerde nasıl ve neyapacağınızı söylerseniz kaç kaç arası ona göre bende gelmek isterim.... tabi bana evini açacak bir arkadaş olursa ozaman hiç bir sorun yok
iyi oyunlar arkadaşlar görüşmek üzere ... :w00t:
only i am the god in my secret garden
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
6 gün kalmış. Gelme olasılığım oldukça düşük. Gelemeyeceğim galiba arkadaşlar. Artık bir dahaki buluşmada görüşmek dileğiyle..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Belirlenen tarihte kardeşimin yemin töreni var oraya gitme ihtimalimiz olduğu için gelemeyebilirim. Ama kardeşim gelmeyin diyor bakalım ne olacak. size haber veririm
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben gelemem o sürede muhtemelen başka bir yerde olacam.Ama o buluşmadan 4-5 gün sonra İzmir'de olacam ve kalacam,ben sizi ararım olmadı mini buluşma yaparız 
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
12547896301557896200 böcek 1 çiçek olayı olmayacak arkadaşlar bu buluşmada çünkü ben o müthiş buluşmaya ne yazık ki gelemiyorum
size iyi eğlenceler. Ama benim için de eğlenin arada sırada beni de yad edin..Böuuu...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Özüldüm valla Ã?ilek gelememene, aynı şekilde Ali ve Beko içinde öyle. Keşke gelebilseydiniz. Neyse sizin yerinize de eğleniriz nolcak :=) .
Buluşmaya iki gün kaldı. Biz yine fix Fallen ile beraber geleceğiz. 9 10 kişilik bi topluluk oluruz orda heralde.
23 Haziran saat 14:00 da Karşıyaka iskelede.
Gelmeyi düşünenler için tekrar duyurayım dedim...
Buluşmaya iki gün kaldı. Biz yine fix Fallen ile beraber geleceğiz. 9 10 kişilik bi topluluk oluruz orda heralde.
23 Haziran saat 14:00 da Karşıyaka iskelede.
Gelmeyi düşünenler için tekrar duyurayım dedim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin uygun açıklamayı yapmış. Ã?şenmesin gelsin herkes, eğlenceli bir buluşma olacak yine. Biz eskiler orada olacağız, aramıza yeni katılacakları da bekliyoruz.
Jimi Hendrix modeli saçlara sahip birini görecek olursanız biliniz ki o benim.
Lestat modeli saçları olan birini görecek olursanız bilniz ki o da Eldarin dir.
Bu arada Mert saçları at kuyruğu yapmışın diyo millet, doğru mu abi

Jimi Hendrix modeli saçlara sahip birini görecek olursanız biliniz ki o benim.
Lestat modeli saçları olan birini görecek olursanız bilniz ki o da Eldarin dir.
Bu arada Mert saçları at kuyruğu yapmışın diyo millet, doğru mu abi
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Hayatımda ilk kez İzmire gitmeye karar verdim bu yaz için, keşke İzmir tayfasının buluşma zamanına denk gelseydi. Sanırım ben Temmuz ortası gibi İzmir'de olabilirim. Sanırım Squan (Görkem) la beraber gelicez başka katılımlarda olabilir İstanbuldan, İzmir tayfası olarak biz İzmire ilk defa gelecek olan sakinlere hem İzmiri tanıtmak hemde birbirimizi tanımak namına bir buluşma ayarlayabilirmisiniz ? Temmuzun 2.haftasında bir güne ?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dün gecenin bi köründe bostanlıda denk geldim mert'e at kuruğu değil ama bi hayli uzun diyelim, ama bana yetişmesi için insanın sanırım bi 2 yıl beklemem lazım ben zaman içindeFallen wrote: Bu arada Mert saçları at kuyruğu yapmışın diyo millet, doğru mu abi![]()
![]()
neyse zaten söylemiştim tekrar dile getireyim, ben de orada olacağım
gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...