K1yamadilar yine Rasitciklerine cikardilar Abyssden...Ivellius wrote:beter olsun.
daha fazlasını da hakediyor.
bu arada bu adamın sonu nasıl oluyor?
bildiğim kadarıyla abys'den kurtuluyor.
sonra??
Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

-
elessar666
- Kullanıcı

- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

DragonLance SERİSİNDE HAYRAN OLDUğUM BEYİN YAPISINA TAPTIğIM AZMİNE İNANAMADIğIM TEK KARAKTERDİR KENDİLERİ HATTA GİZEMLİ GÃ?Ã?SÖZ GÖZÃ?KEN AMA İÃ?İNDEKİ HIRSI İLE DİMDİK DURAN ...RUNLERLE SÃ?SLÃ? CÃ?BBESİNİN İÃ?İNDE PARÃ?ALANMIş BEDENİNİN YAYMIş OLDUğU ISININ ETKİSİYLE YÃ?KSELEN BAHARAT VE GÃ?L YAPRAğI REHASI GELİR ONU HER DÃ?şÃƒ?NDÃ?ğÃ?MDE VE SİZ Kİ İSMİNİ TAşIYAN ZAAT DAHİL BU GÖZEL OLUşUMU YOK EDEMEZSİNİZ İSTESENİZ BİLE....EN Ã?İRKİN SÖZLERİNİZLE... 
BEN BUZ DAğLARININ LEYDİSİ YİTİP GİDEN SIRADAN HİKAYELER VE Ã?MÃ?RLERİ GÃ?RMÃ?ş TANIMIş VE HEP DİMDİK AYNI İNSANİYET DUYGUSUNU İLK GÃ?NLERİNDEKİ GİBİ DONDURMUş TEK BAşI DİK LEYDİ...
BEN BUZ DAğLARININ LEYDİSİ YİTİP GİDEN SIRADAN HİKAYELER VE Ã?MÃ?RLERİ GÃ?RMÃ?ş TANIMIş VE HEP DİMDİK AYNI İNSANİYET DUYGUSUNU İLK GÃ?NLERİNDEKİ GİBİ DONDURMUş TEK BAşI DİK LEYDİ...
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

sturm brightblade, tanis yarım elf, laurana "altın general" efsaneleri de var arkadaşlar o diyarda, raist yüzünden diğer karakterler çok ezik kalıyo ben o yüzden haz etmiyom raistlinden.
hani bi laf vardır "ölüsü yeter" diye, büyüsü kalmamış adamdan tanrılar bile tırsıyo "arkadaşım nası bi karaktersin sen" diyesi geliyo insanın
hani bi laf vardır "ölüsü yeter" diye, büyüsü kalmamış adamdan tanrılar bile tırsıyo "arkadaşım nası bi karaktersin sen" diyesi geliyo insanın
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

evet çok doğru söylemiştir o ki DL'yi DL yapan kişidir..bir idoldür,anlatılmaz okunur,yaşanır,anlaşılırtek kelimeyle muhteşem, ne yorumu, yoruma ne gerek var ki. Öle zeki, öyle kurnaz ve karanlığın gücünü en iyi şekilde kullanabiliyor olması onu tanrılaştırıyor...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.