Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

:schemes:
Hemende kızamışş.. hemende kızarmış...
Diyer kolum olsaydı ben sana gösterdim...
Ölümü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Beyler sizi Kırık Aynadan Yansımalar'ın hakkında başlığına alalım. Nasıl olsa siz oradan devam edeceksiniz. Burayı rahat bırakalım artık. :)

Bir de aranızdaki tartışmanın nihayetini getirin. Ona göre devam ettireceğim. Sizi bekliyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Horcoel ve Slach'ın Ã?SS hazırlıkları sebebiyle tur dönmeyeceğini açıklamıştım, ama bu acaba fikirlerinizi belirtmenize engel mi? Slach bile yazdı. Acaba Azazel, Yılmax, Salvador ve Rhonin'e ne beklediklerini sorabilir miyim? Özelden hepinize soruyorum ve hepiniz de "Biz yazsak da nasıl olsa cevap yazmayacaklar." diyorsunuz. Bunun yerine hepiniz de bir şeyler yazmayı deneseniz diyorum. En azından herkes ilk ğarti düşüncelerini yazabilir, değil mi?

Ã?ksüz bıraktınız resmen başlığı.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Abi ben yazdım ya kimse cewap wermesse kendi kendime mi konuşcam :|
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tamam işte. Ben de başkaları da konuşsun ki kendi kendine konuşup deli damgası yeme diyorum.

Power demands sacrifice.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Arkadaşlar isterseniz oyunumuza başlayalım. Zaten Ã?ss sınavına az kaldı bu saatten sonra ben kendi adıma çalışmayı gereksiz buluyorum. O yüzden kaldığımız yerden devam edelim derim ben.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hadi beyler, hop hop! Oturmaya mı geldik buraya? Hadi devam ediyoruz. :D

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Pekala millet, bu yetişmesi ve bitmesi gereken bir oyun olduğu için maalesef ki hızlandırmak zorundayım. Bu yüzden turları yazsanız da yazmasanız da döndürüyorum artık. Sizin yazmanız karakterleriniz için oldukça yararlı olacaktır elbette. :)

Power demands sacrifice.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Bence de biran önce bitse iyi olucak. Son mesaj atılalı nerdeyse 10 gün olmuş. Biraz ilgi göstersek kötü olmaz sanırım.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bu turda gördüğünüz gibi biraz açıkta bıraktım. Olayları uzatmamak için tipik kimsin nesin sorularını yazmadım. Onları yazılmış farz edin. Bunun dışında bir ekleme yapıp oynamaya çalışacağınız bir oyun veya deneyeceğiniz bir şey varsa buyrun, yoksa ben devam ettiririm.

Power demands sacrifice.
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Abi bizim muharebe de de tur dönse :) Mümkün müdür ?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bende de hata var ne zamandır yazmadım... Bi de Dekotta artık bizim oyunun tartışmalarını kırık aynalı oyuna aldık...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Ha gayret millet. Rp hem çok yavaşladı hemde git gide sayımız azalıyor. Bizi kesseler acımaz. hadiii... :D
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Bence oyun hikaye ile son bulsun artık kimse Rp atmıyor. Eski heycanı göremiyorum kimsenin zevk almadığı oyunu daha fazla sürdürmenin pek alemi yok sanırım. Ben 1 ay kadar yazmaya devam edebilirim ama sonrasında siteye gireceğimi dahî sanmıyorum.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

hakkında yazısı biraz duraklamış hatta baya bi canlansın beyler rpler de canlansın damarlarında akan kan!! dermişim neyse hadi arkadaşlar rplere yüklenin
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Locked