30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYIM?
-
elessar666
- Kullanıcı

daha 5 yılım var sen bekle hemen yetişmeye çalışacağım papazlığa
bu kızlar beni çabuk yaşlandıracaklar valla... eminim sende bu dertten muztarip olmuşsundur aslında çıtır görünüyorsun daha 23 lük genç delikanlılar gibisin hojam. yaş önemli değil...hadi kal sağlıcakla görüşmek üzere...
only i am the god in my secret garden
Beklemeye çalışırım elimden geldiğince ama sonucu bilemem ve evet her delikanlı gibi muzdarip olmuşluğumuz mevcuttur o dertten.elessar666 wrote:daha 5 yılım var sen bekle hemen yetişmeye çalışacağım papazlığabu kızlar beni çabuk yaşlandıracaklar valla... eminim sende bu dertten muztarip olmuşsundur aslında çıtır görünüyorsun daha 23 lük genç delikanlılar gibisin hojam. yaş önemli değil...hadi kal sağlıcakla görüşmek üzere...
teşekkürler kardeş sende kal sağlıcakla.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
-
elessar666
- Kullanıcı

Uğraştığım iş turizm ve otelcilik. Henüz para babası değilim, ileride olacağım kanaatinde de değilim. Yalnız cafe açma fikri hoş fikir ve öyle babaların babası bir parada istemiyor. FRP cafe için benim öncelikle bir kere olsun FRP oynamış olmam galiba gerekir ancak henüz başaramadım. Umarım birgün cafe ve hatta FRP cafe açabilecek bir duruma gelirim. Teklifin için çok teşekkür, girişimci ruhumu canlandırdın birden...elessar666 wrote:ben yine geldim biliyorum herkezin başının tatlı belasıdır onalr.. her neyse her hlde bir işle uğraşıyorsunuzdur yoksa bir işle meşgul değilde para babasıysanız size bir iş teklifim var.. bir cafe açalımFRP üzerine olsun
ne dersiniz
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.