Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Raistlin Majere

Post by haplo25 »

Allahınızı seviyorsanız Raistin neresi torpilli? Hepiniz en çok onu seviyorsunuz diye oy vermişsiniz. Adamın torpille alakası bal gibi de kendi azmiyle geldi buralara. Tabii ki en torpillisi Tas çünkü her hapse girişinde mızrak kahramanı diye serbest bırakıyorlar bi süre sonra.
Eldarin

Post by Eldarin »

palin bana biraz torpilli gibi geliyor .ikincine olduğunu anlamadan staff of magius u ele geçirmesi raistlin in laboratuvarına girmesi level 1 de white robe u kapması falan.
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Tabiki palin
Raistlin ne kadar güce ulaştıysa o kadarınıda ödedi.
Palinse en başta amcasından torpil gördü. Taniste buraya yazılabilir.
Hiç kisesi olmayan bir piçken. Laurannayı kapattı evinide yaptı oturdu.
Yada onun oğlu gilthas. alakasız yere güneşin sözcüsü oldu
bence torpil hesabı yaparsak en bahtsız raistlindir herşeyi bileğinin hakkıyla aldı
Eldarin

Post by Eldarin »

abi gilthas güneşin sözcüsü olsada ilerde zaten dışdünyadan gelen şu devasa dragonların bi kuklası haline geliyor.hatta o dragonların türkçe bi kitabıda mevcut.
ama palin ve raistlin konusunda tamamiyle haklısın.
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Tabiki Tasslehoff'dur Fizban'dan torpilli adam bi kere ölmek nedir bilmiyo baksana öldü diyosun 30 sene sonra geri çıkıyo mezardan her taşın altında Tasslehoff daha ne kadar torpili olcak :)
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

DL'in en torpillisi tartışmasız Raistlin'dir. Bu kadar.
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

yazar bile ben en çok raistlini seviyorum onun hakkında bir şey yazmak daha bi güzel ona tapıyorum (tamam abartma) derken bize söz düşmez
Fairon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fairon »

Bence Tass ile Palin arasında değişir..Palin daha düşük seviyedeyken cehenneme falan girdi hemde kendi başına.Tas desen adam gezip gezip duruo.Cehenneme girdi ölülerle konuştu.Daha ne
Vychen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vychen »

Eğer karagül şovalyesini okuduysanız orada Tanis Palanthasta Lord Soth'la karşılaşıyor ve sanırım bir altın ejderhanın üstündeydi, Lord Soth' la kapışıyor ve bir süre sonra Tanis geri çekiliyor ve Lord Soth onun solamniya şovalyelerine ait zırhına soğukça bakıyor..Üzerinde 10larca madalya dolu zırhı giyen Tanis'in işe yaramaz bir korkak olduğunu anlıyor.Sonra onunla tekrar yüksek büyücülük kulesinde karşılaşıyor ve Tanis yene ona artislik( :) ) yapıyor.

Ben bu bölümleri okuyunca Tanisin hiçbir işe yaramayan bir sümsük olduğunu düşüneye başladım...
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

tabiki de tasslehoff bi kere fizban ona bayılıyo ve cebinde bi altın ejderha statusu duruyo ayrıca hiç bi karakter tas kadar uzun sure kitaplarda bulunmadı :)
mulgear
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mulgear »

Vychen wrote:Eğer karagül şovalyesini okuduysanız orada Tanis Palanthasta Lord Soth'la karşılaşıyor ve sanırım bir altın ejderhanın üstündeydi, Lord Soth' la kapışıyor ve bir süre sonra Tanis geri çekiliyor ve Lord Soth onun solamniya şovalyelerine ait zırhına soğukça bakıyor..Üzerinde 10larca madalya dolu zırhı giyen Tanis'in işe yaramaz bir korkak olduğunu anlıyor.Sonra onunla tekrar yüksek büyücülük kulesinde karşılaşıyor ve Tanis yene ona artislik( :) ) yapıyor.

Ben bu bölümleri okuyunca Tanisin hiçbir işe yaramayan bir sümsük olduğunu düşüneye başladım...
abicim çok haklısın taniste ne sturm un azmi ne caramon un cussesi ve gucu ne flintin yaratma yeteneği ne raistlin in azmi ve buyu gucu var sadece iyi bir lider onun dısında tek basınayken pek de bişey yapamıyo
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Bence tanrılar tarafından en büyük torpil Fistan'a yapılmıştır. Takhissis'in ona kantaşı gibi dehşet bir nesne vermesinden söz ediyorum tabii.
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Evet.Takhisis ona nasıl bunu vermiş?Tabii Raistlin ondan bunu çalıyor:)Düellonun sonunda Raistlinin kimim ben? diye bağırması da merak ettim.
the slayer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by the slayer »

yanlız Pailn cehenneme girdi diyosunuz ama o ilüzyondu. Ona bakarsan Raistlin bunu öldürüyodu ama o ilüzyondu da cehennem diil miydi şimdi
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bnde tasslehoff un en torpilli karakter olduğuna katılıyorum her ne kadar palinle arasında çelişkide kalsam da sonuçta en çok yaşayan oydu ve kenderliğinin sayesinde kimsenin eğlenmediği kadar da maceralardan eğlenmesini de bilmiştir diye düşünüyorum..raistlinin en torpillilerden sayılmasını ise seçenek olarak bile görmüyorum adam olduğu yere gelebilmek için az çekmedi yani
Locked