Evet bir OSS maratonun daha sonuna yaklasırken canla basla calısan tum FRP sever arkadasların muhabbete doyması geyik fetişisi yasaması icin Toplanmayı talep ediyorum. Gidelim taksime ya da tophaneye oturalım alalım nargilelerimizi muhabbetin dibine vuralım. Pazartesi ya da salı uyar bence zaten sonra millet gitmeye baslar hafiften. Cevabı olumlu olanlar her sekilde birbirene ulasır zaten en olmadı baslıga mesaj atarsınız
geldi dimi sınav tarihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla kolay gelsin ya umarım en iyi şekilde halledersiniz.. keşke istanbulda olsaydım valla inerdik taksime dibine vururduk da nerde izmirdeyim ben ...
Pazartesi bana uygun. Peki saat kaçta olabilir? Herhalde sınavdan çıkan arkadaşlar sabahlamayı tercih edecekleri için öğleden sonra bir saat uygun olabilir. Toplanmak için de Taksim ideal gibi. Başka kimler geliyor?
bende gelirim:D mustafa abi beni istemiyo ama vazgectim:P
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Cuaartttt diye buluşma nasıl oluyo artex sabah sabah hiç gülceğim yoktu temmuz gibi gelicem istanbula birşeyler ayarlanırsa gelirim geçen senede olmuştu yaza merhaba ozmnda baya kalabalıktı
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Lysana 1mzana b1tt1m abii 10 puan ver1orum supers1n..