İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Kısmet ererse geliyoruz izmir e. Ã?ıkartma yapacaz. Temmuz ortasına doğru yener ve geleceklerle(artık gelen olur herhalde). Bekleyin bizi izmir. Ona göre buluşma ayarlayalım yenerin dediği gibi. Süper olur.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

23 haziran Anodhenle ordayım valla bi oyun atarsak iyi olur okadar heveslenmiştim geçen yaz iki kere falan geldim dolaşmaktan başka bişey yapmadık iskelede görüşürüz.
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Kullanıcı

valla mert at kuyruğu yapmıcak wolverine saçı yapacak veya karayip korsanlarındaki captain jack sparrow olarak görebilirsiniz :ayyyy!:
Kullanıcı

Post by chosen »

Squan wrote:Kısmet ererse geliyoruz izmir e. Ã?ıkartma yapacaz. Temmuz ortasına doğru yener ve geleceklerle(artık gelen olur herhalde). Bekleyin bizi izmir. Ona göre buluşma ayarlayalım yenerin dediği gibi. Süper olur.
gelin tabi, yönetimin nadide üyelerini aramızda görmekten mutluluk duyarız :) :) :)

elegost aklında bulunsun yine oyun olmayacak, bunlar buluşma görüşme kaynaşma toplantıları, buluşmada gördüğün adamları kandır grup kurdur sen en iyisi :)

arada kaynamasın da YARIN 14.00'da KSK İSKELEDE buluşuyoruz...

hatırlatma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Vayy, Yener kardeşimle Squan kardeşim de geliyorsa ben de programımı ona göre ayarlayıp gelirim. Hazır gelmişken bana şenlikli bir doğumgünü partisi de yaparız artık. :-P

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Nyctos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nyctos »

Valla arkadaşlar ben de izmirliyim. Gelmek isterim fakat 89'luyum. Sizin eküride ne kadar ciddiye alınırım; onu bilmek lazım. Bi de sitede kimseyi tanımıom. Ne yalan söliyim siteye de hikaye yarışması için üye olmuştum. Ama FRP'yle falan da ilgilenirim.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

FrontsideAir wrote:Vayy, Yener kardeşimle Squan kardeşim de geliyorsa ben de programımı ona göre ayarlayıp gelirim. Hazır gelmişken bana şenlikli bir doğumgünü partisi de yaparız artık. :-P
Ya bi git Nosferatu ya burda da mı sen ? :| Hem bak faytoncular birliği yokmuş İzmir' de :evil:
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

İzmir tayfası online!

Ehehehheheheehehe...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evet şuanda izmir tayfasının 9 güzide kullanıcısı internet cafede, erdinç hakan ben haricinde "kılıçla ziyan etme" olayı olan jedi academy'de kozlarını paylaşıyorlar :)

gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Buluşma güzeldi gene her zamanki gibi, kaçıranlar üzülsün gelenler sevinsin :king:
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

gerçekten çok güldük, bi ara fotoğrafları ekleyeceğim, anodhen'le fallen'ın güreşi akılda kalan sahnelerden biriydi :evillaugh: kimse yokkende kafama talih kuşu kondu :D hep güldük hep güldük, tanrı ağlatmasın :angel:

gülümseme ve saygılarımla...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

bol içecekli adanalı çimenli kahkahalı bi izmir tayfası buluşmasıydı "işte bunu seviyorum" :clap:
Ölüm uykusu bizi düşlerin gerçek olduğu yere götürdüğüne göre bu fani bedenlere girdiğimizde gerçeklere ara veriyor olmalıyız...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

İyi buluşmaydı hakkaten. Ben, Fallen bi sakatlık çıkaracak diye bekledim gerçi ama olmadı öyle birşey maalesef :) .

Katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tayfa yine kalitesini gösterdi ;) .

Salı günü buluşma olacak dedik ama benim işim buluşmadan önceki güne kadar belli olmayacak heralde.

Bir dahaki sefere görüşebilmek dileğiyle :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim uyyuyakalmışım :-o valla ondan önceki gün arkadaşta sabahlamıştık gelemediğime üzüldüm :( :( :(

Post by FrontsideAir »

Salı günü buluşma mı olacak? Hangi salı? Ben pazartesi Buca'ya geleceğim. Ã?nümüzdeki salıysa katılmaktan memnun olurum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply