teşekkür ve saygılarımla...
Elder Scrolls IV:Oblivion
hmmm anladım çok sağol yardımın için, bende yüz ifadelerine falan dikkat ediyordum ama 4üne de basmak zorunda olmak çok saçma olmuş bence
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
emerus
- Site Çizeri
arkadaşlar bu oyun beni pek sarmadı neden herkes bu kadar kapılırken ben sürüklenemedim bi türlü bi hafta tam böle sarmıştı hani gerçekten çok güzel grafikler sesler falan ama ne bilim bişeyler eksik gibi bu oyunda rpg ruhu yok sanki
karakterime alışamadım fps olmamalı bence bu tür oyunlar şimdi dersen kamerayı arkana alabilirsin onu da denedim kamera sapıtıor bazen ve açık mekanlarda kasıor
ve tiplemeler yüzler çok itici olmuş elfleri ne kadar tipsiz gördüm bu oyunda ya şu çizimleri biraz güzel yapın valla 3d ye kasmışlar bol bol..
birileri bu oyunda sürüklenmem için yardım etsin
yoksa durucak köşede valla..
karakterime alışamadım fps olmamalı bence bu tür oyunlar şimdi dersen kamerayı arkana alabilirsin onu da denedim kamera sapıtıor bazen ve açık mekanlarda kasıor
ve tiplemeler yüzler çok itici olmuş elfleri ne kadar tipsiz gördüm bu oyunda ya şu çizimleri biraz güzel yapın valla 3d ye kasmışlar bol bol..
birileri bu oyunda sürüklenmem için yardım etsin
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...