Oyunu bende baya oynadım grafikler fln harika ama en sinir olduğum şey gece olması aslında iyi bi özellik ama gece olunca ben oyundan çıkıyorum walla sonra kardeşime oynatıyorum sabah tekrar ben :schemes:
Mükemmel dünyasına rağmen çok dengesiz bir oyun. Yani renkli her türden yere gidebileceğiniz çok kapsamlı bir dünyası var ama zorluk olarak dengelenememiş türden bir oyun.
oyun süper olmasına rağmen kararkterler çok dengesiz
Ã?nceden demiştim ama yine diorum Dark elf karakteri çok güçlü battle fog ile lvl 1 de Dragon bile kesebilirsiniz. ben oyunu bitirdiğim de son adam bana vuramadı bile battle fog yüzünden bende sonra oyundan soğudum:P
oyunda battle mage ile oynuyorum saolsunlar potlarımı iyi emiyorlar 150 lik protection armor 88 protection kafalık var banamısın demiyo iskeletlere evet aslında buyuleri kullanmayı bildikten sonracok kolay ben fire spiral i 11 yaptım yaratıkları atla icinden geciriyorum kızarıyorlar
bak ..yapman gereken cok basit aslında o oyunun bir bug'ı simdi klavyenin tuslarına tek tek bas ve altta bir konsol tusunun acılmasını sagla mutlaka bir konsol ekranı acılacaktır ekranın altında ve kucukce bir ekran bu sonra oraya "wasser" yazacaksın ve derenin kenarında bir sus sisesi belirecek ondan sonra siseyi alcaksın ve askere vereceksin...
arkadaşalr benim sorunum level 3 main görev.dark elflerin arasında 3.kata indim ejderhayı öldürdüm.ardınan kol var bitane kola dokunamıyorum ve gidicek yer bulamıyorum ne yapmayılım ?