pardon düzeltiyorum bana göre demek istemiştim yalnış yazmışım özür dilerim.Bana Liriel en seksi hatun.Ama Alhana da olabilir esmerler hoştur genelde:D
En Sexy Leydi?
- C_Deschain
- Kullanıcı

Çizim Todd LOCKWOOD'a ait bildiğim kadarıyla.Zaten bu kadar kaliteli bi çizim ondan başkasına ait olamazdı heralde.LourdesTr wrote:
Var mıdır böyle bir güzellik yahu? Bu resmin altında imza falan yok, kimin yaptığını bilsem resmi, direk gidip " Abi gözünü seveyim benle birlikte çizsen şunu " falan diyeceğim.
"
En seksiye gelince: kıvırcık saçıyla, biçimli vücuduyla, alev gibi parlayan gözleriyle, çarpık gülümsemesiyle ve silah kardeşliği kitabındaki çizimiyle tabi ki Kitiara uth Matar.
En güzel: Çizimlerinde olmasa da hayalimdeki Crysania.
Est Sularus oth Mithas...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
en seksi hatun bence white draic kin dir dreamfall da dark city de rastladığım insan vücuduna bürünmüş white dragon gördüğüm ve göreceğim en seksi dudaklara ve yüze sahip
bilmeyenler için tarif edeyim up uzun dümdüz beyaz saçlar mavimsi gözler pespembe dudaklar ve uzun derin dekolte bir tuvalet bembeyaz ve gümüşi işlemeleri var siyah bir fular tarzı bir tasma kolunda bilekten yukarı doğru uzanan siyah dövmeler
:D
ve çok tatlı bir ses ...
bilmeyenler için tarif edeyim up uzun dümdüz beyaz saçlar mavimsi gözler pespembe dudaklar ve uzun derin dekolte bir tuvalet bembeyaz ve gümüşi işlemeleri var siyah bir fular tarzı bir tasma kolunda bilekten yukarı doğru uzanan siyah dövmeler
ve çok tatlı bir ses ...
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
KitiaraUthMatar
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Valla arkadaşlar ben kelt mitolojisindeki Savaş tanrıçası Morrigandan ve onun havarisi Nemhainden başkasını tanımam güzellik söz konusu olunca... Billur güzelliklerinin ardında şavaşa yön veriyorlar....
Haa bide Macha ve Badh var ve oldukca sıkılar, ama ölüm ve kan'ı temsil ettikleri için o kadar da albenileri yok güzellik bakımından...
Bunların dışında Kitiara da ben buradayım diyen hatunlar arasında doğrusu
Haa bide Macha ve Badh var ve oldukca sıkılar, ama ölüm ve kan'ı temsil ettikleri için o kadar da albenileri yok güzellik bakımından...
Bunların dışında Kitiara da ben buradayım diyen hatunlar arasında doğrusu