Resim Galerisi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Possessed
Site Çizeri

Resim Galerisi

Post by Possessed »

Merhaba, ben resimle ilgilirim, bu sitenin de resim galerisi bölümü hosuma gitti. Özellikle o ustalar kismi çok guzel. Gerçi sizden gelenler kismi biraz bosmus. Benim de katkim olsun dedim ve resim koymak istedim. Ancak beceremedim :D eksik bi sey mi yapiyorum anlayamadim. Galerimi açtim, resim yüklemeye basiyorum, resmi seçip yüklemeye basiyorum, ciddi hata veriyo.
bi ilgilenirseniz sewinirim, daha fazla yetenekli arkadasimizi da cagiriyorum bu bölüme
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Sanırım resimleri sadece site yöneticileri yüklüyor, herkes her istediğini koyamasın diye galiba. Adminlerle görüş bence sen.

Resimlerini de merak ettim bu arada, ne tür konularda çiziyosun ?
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Evet çağrıyı desteklememek elde değil :)

REsimleri bana ya da başka bir admin arkadaşa iletirsen resimler memnuniyetle ekleriz.(soaltinuc {at} gmail . com a yollayabilirsin çalışmaları.)

Bu arada bu bir değil iki çağrı olsun.

Resimle uğraşan arkadaşların fantastik çalışmalarını bekliyoruz.

Forumlara girip de resim galerimizi gezmeyenlere "aaa ne ayıp" diyoruz ve soldaki menüden resim galerisine tıklamalarını şiddetle öneriyoruz.

Saygılar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

dekotta wrote:Sanırım resimleri sadece site yöneticileri yüklüyor, herkes her istediğini koyamasın diye galiba. Adminlerle görüş bence sen.

Resimlerini de merak ettim bu arada, ne tür konularda çiziyosun ?
tamam, resmi belirtilen adrese gonderdim.
resimlerim genellikle fantastik karakterler oluyor. Insan figuru cizmeyi cok sewiyorum, en son calismami gonderdim, avatarimda gordugunuz kadini. (fotonun tamami, vesikalik deil)
kadin insan deil, yari-teronasi irkindan. kendi diyarima ait bir irk. atessoylular ile insan kirmasi. Derisi kirmizimsi, iki boynuzu var.
star wars cizimlerim de vardir. sw hastasiyim ayni zmanda :)
Bu aksam da bi projem var onu cizmeye baslayacam, herhalde pztye biter. onu da atarim guzel olursa.
ewt, resim olayini destekliyorum, yetenekli arkadaslar resim gondersinler. baktim ben hep galeri acmislar ama resim yok.
ben de Efla gibi galeriyi gezmeyenleri ayipliyorum :P :D fantastik dunya kafada canlanan bir sey oldugu icin en onemli ogelerinden biridir resim. Dusunceleri kagida aktarmadir, goze hitap eder.
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Çizimlerin siteye konulduğunada bakmak ilk işllerimden biri olacak :)

Bu çizim işinden anlasam ben de bişeyler yapardım ama benim eller yerine iki kuru ağaç dalı koysanız ufak birkaç sallantıda benden daha iyi çizerler :) şimdilik sadece başkalarının hayal gücüne ve yeteneğine hayranlıkla yetiniyorum.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

iki eski rsm daha attim belirtilen adrese, simdi galerimin acilmasini sabirsizlikla bekliyorum. Acilinca girip oylayin yorum yazin anlamam :P saka bi yana cok sert elestiri yazmayin ben daha amatorum :D

baska galeri icin resim gonderen var mi? fantastik dunyalarla ilgilenip de yetenegini kullanmayan gormedim ben, mutlaka aramizda yetenekli arkadaslar vardir aslinda..
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Valla bende gönderirim ama elimde 10-12 tane var ayrıca bilgisayara giriş yapmadım.

Ben sadece silahlar üzerine çizim yapıyorum özellikle baltalar ve yaylar...
Bilgisayara aktarabilirsem resimlerimi belirtilen adrese gönderirim.

Silahalar kabul edilir değilmi Efla???
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Edilir arkadaşlar. Onlar da fantazinin birer öğesi. SAbırsızlıkla bekliyorum çlaışmalarınızı :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben de galerinin açılmasını bekliyorum Possesed.. Ben acımasız eleştiririm şimdiden söliyim. Sen de benim şiirlerimi öle eleştirirsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... s&album=56

buyrun efenim gaerinin diğer kısımlarını da gezin ama :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Acımasız yorumlarımı yaptım... Arkadaşlardan da benim şiirlerime yorum bekliyorum şiddetle... Galeriyi takip edip yorumlamaya da devam edeceğim... Benden kaçış yok..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Oleeeeeeeeey!!!! Galerim acilmis!!! Bir gun girmedim siteye, galerim acildi :D cok sewindim, super olmus, yapimda emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum :D

Firble yorumlarin icin tesekkurler, oteki arkadaslar da yorum yazmis, cok cok tesekkur ederim. Son yaptigim calismam hakikaten cok begenilmis, saolun! :clap:

ilk iki resim eski, biri 2004 biri 2005 yapimi, galeride kalabalik yaratsin diye gonderdim, hem o kdr da kotu deiller. son calismam uzerinde cok ugrastim, degmis demekki. dun yeni bi tane daha tarattirdim, begeneceginizi umuyorum, birazdan atacagim onu da site yoneticilerine.

Firble, ilk resimde ejderha ile adam cok alakasiz, ben sadece ejderhanin boyutunu anlatabilmek icin yanina bi adam karalamistim, ztn dikkat edersen adam da ozensiz cizilmis. biraz kotu durmus galiba. adam kasaba meydaninda etrafi izliyo, ejderha da dagda bayirda geziyo havasi var :P bunu belirtmek istedim.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hmm dinazor kitaplarındaki gibi olmuş.. Ama bu sonuçta ejderhaları tanıtma amacıyla çizilmemiş... Bence adam da resme bir şeyler katmalıydı...
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Evet bir resim daha eklendi galeriye ben başarılı buldum yeni resmi :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilmiyorum acımasız eleştirilerime devam ettiğimi söylemem gerekir mi? : )
HARBE GİDEN
Post Reply