Yu-Gi-Oh
Yu-Gi-Oh
Arkadaşlar bu oyunu nereden bulabilirim.Anime'sini seyrediyorum tutkun olup çıktım.Artık bağımlısıyım.Oyununu arıyorum.Knight'tan sonra en çok bağımlılık yapan program
İlk başta söylemeliyim ki çizgi-filmiyle oyunu arasında kurallar bakımından baya bi fark var. Yani oyunu oynamak için kurallarını baştan öğrenmelisin.
İstanbulda veya İzmirde Gerekli şeyler isimli mağazadan kartlarını bulabilirsin (hep burayı tavsiye ediyorum ama adamlar her şeyi satıyor ben ne yapayım
). Ayrıca onun üç farklı bilgisayar oyunu olacaktı da isimlerini hatırlamıyorum.
Maalesef bu oyunun Türkiye'de turnuvaları düzenlenmiyor ya da çok az düzenleniyor ki benim gözümden kaçmış.
Alternatif olarak da Magic the Gatheringi öneririm. Zaten iki oyunu da aynı firma çıkardı. Ama magic bi 10 yıl kadar daha yaşlı
İstanbulda veya İzmirde Gerekli şeyler isimli mağazadan kartlarını bulabilirsin (hep burayı tavsiye ediyorum ama adamlar her şeyi satıyor ben ne yapayım
Maalesef bu oyunun Türkiye'de turnuvaları düzenlenmiyor ya da çok az düzenleniyor ki benim gözümden kaçmış.
Alternatif olarak da Magic the Gatheringi öneririm. Zaten iki oyunu da aynı firma çıkardı. Ama magic bi 10 yıl kadar daha yaşlı
-
Thundorius
- Kullanıcı

Yu-Gi-Oh un 3 farklı pc oyunu bulunmakta bildiğim kadarıyla. Bunlar Power of Chaos joey the passion , power of chaos kaiba the revenge , power of chaos yugi the destiny bu younlar biraz dandik yani pek güzle değil ama pcde bunlarla yetibniceksiniz neyse. bu oyun kartlarını izmir için söylüyorum konak pier deki remzi kitabevinden , d&r dan , elit oyuncak , excalibur , toyz z shop gibi yerlerden bulabilirsin bu kartlar deste olarak var bunlar 43 ytl xcivarlarında içinde 40 kart oluyor bide packleri var içinde 9 veya 5 kart bulunuyor 9 kart olanlar 12.5 ytl 5 kart olanlar 11.5 ytl aslında bayağı bi pahalı idğer kart oyunlarına göre neyse. oyun güzel bende kartları var öneririm tunruvaları da yapılmakta istanbulda bu kartları yurt dışından getiren başel oyuncak adlı firma bir tunruva düzenledi istanbulda sonrada türkiye turnuvasını düzenledi istanbulda haziran ın başalrında resmi olmaayan tunruvalarda izmirde 4. bugün 12de düzenlenicek diğer şehirlerde tam bilmiyorum ama oralardada düzenleniyor sanırırm.