Paintte çizilmiş ufak bi muşammaya sarılmış bir hançer ya da pelerine sarılmış bir kısa kılıç.ne olursa olsun paintte çizilmişe benziyor belki de gerçekten paintte çizilmiştir.
Bunun cevabını belki de asla öğrenemeyeceğiz ya da FrontsideAir ın bi daha ki mesajında öğreneceğiz
Nasıl, yeteri kadar acımasız olmuş muyum?
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Ã?yle olması için önce iyi çizilmiş olması lazım. ama tam olarak çizimin iyi olmadığına kanaat kıldım ve bu renkte olması onu ilgi çekici yapmış bana göre.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
SacoKhan wrote:Ã?yle olması için önce iyi çizilmiş olması lazım. ama tam olarak çizimin iyi olmadığına kanaat kıldım ve bu renkte olması onu ilgi çekici yapmış bana göre.
Çizim dediğin gibi iyi değil ama genede renkler değişmeli..Yani nesnelerin kendine has renkleri yitirmiş böylede..
Ya işte demek istediğim bu. Eğer kendi "paint" renklerinde olsaydı o senin dediğin gümüş renkte demir ya da ne bilim altın kabzanın renkleri iğrenç olacaktı. Görüyorsunki gölgeleme, tonlama, ya da ışık efekti yok resimde.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
SacoKhan wrote:Ya işte demek istediğim bu. Eğer kendi "paint" renklerinde olsaydı o senin dediğin gümüş renkte demir ya da ne bilim altın kabzanın renkleri iğrenç olacaktı. Görüyorsunki gölgeleme, tonlama, ya da ışık efekti yok resimde.
Bu dediklerin zaten yapılmalı..Çok eksik bu halinde avatar..Bende bunu diyorum..