Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Caesars_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Caesars_ »

Ben Uşak doğumluyum 3 sene öncesine kadar Uşaktaydım, sonra İstanbula taşındım..İstanbul çok güzel bir yer ama kötülüğüde çok malesef..
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kütahya'da doğdum.İlk 3 yılımı Transporter aracı gibi geçirdim(Bursa/Maraş/Uşak/Kütahya/İstanbul).Sonra Maraş/Andırın(Maraş'ın bir ilçesi) 12 yaşıma kadar.12 yaşında Ã?anakkale'ye geldim

Bu arada atladığım bir şey var.Annemin tahini ben 11 yaşında iken Bursa/Keles e çıktı.Babam Maraş'ta kaldı.Ben kardeşimle gittim.Ertesi sene biz tekrar Maraş'a geldik.

//mod:Mesaj birleştirilmiştir.
Caesars_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Caesars_ »

//mod:Bu başlık yorum niteliğindeki mesajlara kapalıdır.Lütfen ilk sayfayı okuyup öyle mesaj atın!
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Memur çocuğu olduğum için ilk Balıkesirdeydim.Daha sonra tainimiz Muğlaya çıktı oradan Ardahana oradan GaziAntepe oradan Vana ve son olarakta aydına
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben ortasından bogaz gecen, iki tane kocaman koprusu olan, trafiginin korkuncluguyla unlu, Turkiyenin en kalabalık sehri ozelligine sahip, her seyin oldugu, karmakarısık bi sehirde yasıyorum. herkes tahmin etmiştir sanırsam. IStanBuL!! :D asagı yukarı fikirlerimden de bahsetmiş oldum yukarda. her ne kadar karısık, kalabalık, yorucu bir sehir de olsa Istanbulda yasadıgım için baska her zor oluyo bna. kısacası seviyorum. :) ama haftasonları avrupaya gecmek ölüm oluyo, gunun yarısı yollardayız. :mad:
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Tharivol
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tharivol »

Ankara

Soğuk, kasvetli bir şehir.İnsanlarının kara ağır adamlarla basa basa, içlerinde yorgunluk, ümitsizlik kalıntılarıyla ve gözlerinde düşünceli bakışlarla yürüdüğü şehir. Melankolinin had safhada yaşandığı yer...

Kışın kar yağarken oluşan kızıl gökyüzüne bakıp düşüncelere dalanların, soğuk içine işlemişken hayatla boğuşup evlerine gitmeye çalışanların şehri...

Buranın insanları da burası gibi dertlerini içine atar, içinde tutar. Vücut burdaki soğuğa nasıl dayanıyorsa kalp de acılara dayanmasını öğrenir bu sert iklimde çünkü burda güçsüze yer yoktur.

Dışardan yüzleri yere bakan, ısınmak için kamburunu çıkaran insanlar görülür bu şehirde. Belki de en büyük özelliği insanlarındaki ve kendindeki gücü çok iyi saklayabilmesidir bu şehrin...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben doğma büyüme istanbulluyum...ortaköye giidp kumpir yiyip manzarasını izlemesi,canın sıkılınca bir metroyla taksime gidip orda takılması,hiç uyumayan şehir olması,o boğaz manzarası falan hepsi çok güzelde benim kalbim izmirde :) her yaz giderim bıkmadan usanmadan kışları çok zor oluyo gitmek,en güzel arkadaşlıklarımı kurduğum bir türlü kopamadığım tek şehir :cry:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ben malesef balıkesir akçay burası küçük ve sıkıcı bir yer evet frpciler var yok değil ama gezip dolaşçak yer yok.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ben İsviçre doğumluyum ama İstanbul da oturuyorum.İstanbul un çok dışında kaldığımız için barları cafeleri falan diyemicem.En küçük örneğinden bir taksim e gidiş bile 2 saat sürüyor..Eğlenmek için saatlerimizin yollarda geçmesi gerekiyor.Ben İstanbul Beylikdüzündenim..Oturduğum mekan sakin tam ihtiyar işi ama ne yapalım böyle uygun görmüşler :roll:
Embrujo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Embrujo »

BEn istanbulluyum ve dogdugumdan beridir istanbuldayım her yeri gusel diyemeyecegim ama daha gosterisli sehirlerdense istanbulu tek gecerim
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Ben Doğma Buyume Antalya/Manavgatlıym güzel ufacık bir ilçedir burası.İddaa ediyorum en sıcak yeridir Türkiyenin.Yazın ortasında duş alırken bile terlediğiniz tek yerdir.

E bu sıcağı bastırmak için bişeyler var mı?Evet.Denize çok yakındır Arkadaşlarla yürüyerek sohbet ederek gideriz.

Frp açısından gıt bir yer. Fantastik edebiyatla ilgili bir kırıntı olmasını bırakın filimler bile Türkiyeye geldikten 3 hafta sonra gelir...

Manavgatın ortasındanda ufacık boğaz gibi ırmak geçer.Avuçiçi kadar yere 3 tane köprü sığdırdılar helal olsun.

Bunların yanında mis gibi şelalesi, Turist Dolu Plajları, Bina sayısından daha fazla olan Otelleri, Ufak da bir çam ormanı var.
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Exalynn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Exalynn »

İstanbuL'da doğdum we İstanbuL'da yaşıyorum.Sevdiğim ve yaşayabildiğim tek şehir burası :)
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by quake »

mersın-ızmır-ıstanbul-ızmır- bı ay sora yıne ıstanbul
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yazmamışım ben.

Okul zamanı Ankaradayım. epeyce kişi var aslında ne kadar buluşma özürlü olsak da.

Tatillerde samsunda oluyorum ve oyun oynıycak hiç adam bulamıyorum. Varsa yazın oynayan benle bi temsa geçsin uygun olursa olabilir bişeyler...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

İstanbulda yaşıyorum... bu şehre hayranım bu şehirden korkuyorum..benim nazarımda İstanbul yitip gitmiş bir şehir..Ne kutsallığı kaldı artık ne övülesi güzelliği..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Post Reply