Gıcık oluyorum şu derse ya!!!
Biyoloji: Allah'ın yarattığı şey bu kadar da irdelenir mi kardeşim. Günah yav.
Matematikten Trigonometri: Neymiş efendim sin530. Bi kere doğada 530 diye bir açı yok ki? En işe yaramaz ders budur.
Geometri: Evet çocuklaar, cevabı bulamadınız di mi. Ammaaaa hiçbirinizin aklına şu köşegenden şuranın hipotenüsüne çizgi çizmek gelmediiii (İğrenç).
Matematikten Trigonometri: Neymiş efendim sin530. Bi kere doğada 530 diye bir açı yok ki? En işe yaramaz ders budur.
Geometri: Evet çocuklaar, cevabı bulamadınız di mi. Ammaaaa hiçbirinizin aklına şu köşegenden şuranın hipotenüsüne çizgi çizmek gelmediiii (İğrenç).
-
Dreamscape
- Kullanıcı

En gıcık olduğum ders Matematik ama en başarılı olduğum derslerden biride.Matematik te öğrenilenlerden sadece dört işlem işe yarıyor hatta onu da bırakın toplama ve çıkarma yeter.Zaten çarpma ve bölme toplama ve çıkarmanın geliştirilmişi...(Edebiyatıda unutmamak lazım)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Possessed
- Site Çizeri
Re: Gıcık oluyorum şu derse ya!!!
ben ders calısamam, pek yapamıyorum. walla lisede de insanlar neyden nefret ediyosa benim o dersim iyi olurdu
cok sinir olurlardı, ders calısmadıgımı da bilirler. tarih, biyoloji, geometri ozellikle bu derslerim aşmıştı,samimi soyluyorum, calısmadım bu derslere. hocalar da hep calıstıgımı sanır beni taktir ederlerdi 

bizde GEED diye ezber bi ders war o ölüm, nefret ediyorum, bi de computer dersi var, bilgisayarın parcaları fln, gene ezber dersi, berbat, hocada da iş yok
boyle garip dersler bunlar, cok sıkıcı
yeminer, bolumun ne? ben mimarlıktayım, bende de bu ders war. anlattıgın hakikaten dogrudur, insanların da korkulu ruyası bu ders. gel gor ki benim notlarda A- bile yok, hepsi A. basarımın sırrı da yok, hiç çalısmadım. kimse de anlamıyo nasıl yaptıgımıyeminer wrote:arkadaşlar var mı gıcık olduğunuz bi ders... söleyin de bilelim...
mesela benim var bi tane... beni sinir eden, duyduumda sinirlerimin tepeme sıçradığı bi ders..
teknik resim ya bu ne biçim bir işkencedir ya... ya bide adını duyduğunuz zaman tam benim dersim diyorsunuz. Frp oynarım, hayal gücüm geniştir.. ressam gibi adamım bol bol resim çizer milleti hayran bırakırım.. tamam olm hehe ben bu dersten 100 çaktım dersiniz ve daha ilk dersinde suratınıza balyoz gibi iner bu ders. Ã?ncelikle ressam çizgileri kabul edilmez bu derste.. Herşey kesin olmalı. Çizdiğiniz düz çizgi abartmıyorum yarım milim yanlış olsa hoca bu yamuk der. Bide merak ettiğim ya o yaşta adam yamuk olduğunu nasıl anlıyor ya !!! ve ödevler başlar... Bir sayfa boyunca yarımşar cm ara ile her milimetreye birer nokta düşen kalın ince ve orta kalınlıkta çizgiler çizmek.. ondan sonra bunun cart açısından curt açısına bu noktaları devam ettirmek.. Yok onu bunu sağın profilden çizmek arkasını tahmin etmek... ya işkence ya işkence.. valla şikayet edecem bunları insan hakları mahkemesine... dava açıp trilyonlar alacam çalışmayacam bi daa ya...
Oooffff offff çok dertliyim çok... sabahın köründe teknikresim dersi için kalkmış ve diliniz kenarda deli doktor gibi.. "heh işte şu son çizgiyide çizince oplacaak " derken "hasssss " diye başlar ve baştan beri çizgileri uyku sersemliğinden 3 mm aşağıdan çizdiğinizi fark ederseniz dostlar inanın en az benim kadar dertlenir açar bilgisayarı derdinizi başkalarıyla paylaşırsınız.. oooff offfffff !!!
bizde GEED diye ezber bi ders war o ölüm, nefret ediyorum, bi de computer dersi var, bilgisayarın parcaları fln, gene ezber dersi, berbat, hocada da iş yok
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Teknik resimden kaldım.. Çok ödev veriyorlar ve ben de doğal olarak son güne bıraktığım için o gece uyumuyorum. O kafayla hepsinin yarısını çeyreğini falan bitirip veriyorum gururla.
Süre yetmiyor kalıyor. Off of..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..- endimion_81
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Ya coğrafyanın öss açısından önemini bilmiyorum.Ama ilk bölüm için konuşursam sağlam bir coğrafya bilgisine gerek yok.Biraz mantık biraz bilgi coğrafya ve tarih konusunda seni idare eder.Ama siz tm cisiniz harbinde işiniz zor.Yani coğrafya yerine biyoloji,fiizk,kimya mat çözerim daha iyi yaa o kadar diyorum...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

lise hayatım boyunca fizik derslerine teoremlerine hocalarına bu derste başarı gösteren tiplere fizik sınavlarına hatta Albert Einstein a bile GıCıK olan bi insan evladıyım
össde ki deneyimime gelince çokk üst düzey öyle böyle değil -5 net yeterli bi cevaptır sanırım öyle bi ders ki diğer yaptığım doğru cevapları da yalan etti fiziğe lanet bir de israile
bu arada ben bi sayısal öğrencisiydim 
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı